Neiseina atrasti berods olestos varskinio gaivumelio torto recepto, gal kas mesteltu nuoroda
+2012 10 17, 12:36-->
http://www.supermama...?...&p=37799580
kaip tik vakar skanavau šį torčiuką išsikepus,super koks skanus
QUOTE(Bridz @ 2012 10 17, 12:36)
Neiseina atrasti berods olestos varskinio gaivumelio torto recepto, gal kas mesteltu nuoroda
http://www.supermama...?...&p=37799580
kaip tik vakar skanavau šį torčiuką išsikepus,super koks skanus
Sakykit, merginos, kaip si reikala padaryti, ta lygu grazu torto krastu apipjaustyma?
http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
QUOTE(sbo @ 2012 10 17, 13:30)
Sakykit, merginos, kaip si reikala padaryti, ta lygu grazu torto krastu apipjaustyma?
http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
http://s52.radikal.r...a49b6f827eb.jpg
uzsidedat norimo diametro lekste, dangteli ar kt. ir pjaunat peiliu
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 17, 13:59)
uzsidedat norimo diametro lekste, dangteli ar kt. ir pjaunat peiliu
Supratau, aciu labai
QUOTE(akilezna @ 2012 10 14, 04:34)
Patyrusiu kepejeliu noreciau patarimo , dariau jau neviena karta Turtinga kavos torta ir viskas buvo gerai pgl si recepta http://www.supermama...?...&p=41659079
o dabar nezinau ar tai su grietinele kazkokios problemos ar su manim, perku zemaitijos, tai vat visa laika man issiplakdavo gretinele ko puikiausiai ir netgi vasara, nes visa laika gerai atsaldau ir cukru taip pat ir tada plaku, bet paskutiniu metu jinai pas mane gerai neissiplaka, o jeigu noriu pasiekti reikiamos konsistencijos pavandeneja, nes issiplaka iki sviesto (niekada taip nebuvo, netgi negalejau suprasti kip gli blogai issiplakt gretinele), tai vat ir dabar dariau pirma sokoladini pertepima, gretinele issiplake si kart lygtai gerai, bet kai pradejau po truputi deti sokolada ir maisyti, man suvandenejo, sokoladas tikrai nebuvo siltas na gerai pagalvoju gal nebuvo gerai atvesus, nors kaip ir pas Olesta aprasyme jau sonai pradejo stingt, bet pradejau daryti karamelini krema, kava buvo 100% atvesusi, piliau po sauksta kaip prasyta ir irgi suvandenejo, as jau nesuprantu kas cia gali buti, gretineles gi cia nera svietas+rududu ir kava padekite prasau, nes man sitas tortas labai, labai bet bijosiu daryti kai tokie dalykai darosi
o dabar nezinau ar tai su grietinele kazkokios problemos ar su manim, perku zemaitijos, tai vat visa laika man issiplakdavo gretinele ko puikiausiai ir netgi vasara, nes visa laika gerai atsaldau ir cukru taip pat ir tada plaku, bet paskutiniu metu jinai pas mane gerai neissiplaka, o jeigu noriu pasiekti reikiamos konsistencijos pavandeneja, nes issiplaka iki sviesto (niekada taip nebuvo, netgi negalejau suprasti kip gli blogai issiplakt gretinele), tai vat ir dabar dariau pirma sokoladini pertepima, gretinele issiplake si kart lygtai gerai, bet kai pradejau po truputi deti sokolada ir maisyti, man suvandenejo, sokoladas tikrai nebuvo siltas na gerai pagalvoju gal nebuvo gerai atvesus, nors kaip ir pas Olesta aprasyme jau sonai pradejo stingt, bet pradejau daryti karamelini krema, kava buvo 100% atvesusi, piliau po sauksta kaip prasyta ir irgi suvandenejo, as jau nesuprantu kas cia gali buti, gretineles gi cia nera svietas+rududu ir kava padekite prasau, nes man sitas tortas labai, labai bet bijosiu daryti kai tokie dalykai darosi
kiek to patyrimo nezinau bet as jo sokoladini krema darau kiek kitaip. Uzvirinu grietinele, suberiu sokolada, ismaisau, atvesinu gerai (dabar jau tinka ir balkonas ) po to kuriam laikui i saldikli ar i saldytuva (tada kiek ilgiau) kad tikrai gerai atvestu ir isplaku. Cia sokoladinis ganasas, bet man jis taip skaniau ir bedos ner tiesa sokolada naudoju karunos arba pergala juodus ir dedu sokolada ir grietinele ne lygiom dalim, grietineles kokiu trecdaliu daugiau, o jei schogetten juodas tada jo perpus maziau nei grietinele (jei desit lygiom dalim is saldytuvo isimsit kieta mase )
del karamelinio: pilkit maziau kavos ir darykit ja stipria laaabai. taip maziau atsiskies ir nevandenis.
QUOTE(eeglle2 @ 2012 10 17, 22:31)
labas vakaras visoms, norejau paklausti gal turit koki recepta skanaus torto? nes kiek kepiau tai gaunasi per sausas, arba nelabai saldus, o norisi tokio saldaus gaivaus, kad burnoje tirptu
tai gal nesuliejat biskvitu ir gaunasi persausas? cukru irgi visada galima reguliuotis pagal save
kokius tortus esate kepus?
QUOTE(*Svajone* @ 2012 10 17, 12:42)
http://www.supermama...?...&p=37799580
kaip tik vakar skanavau šį torčiuką išsikepus,super koks skanus
kaip tik vakar skanavau šį torčiuką išsikepus,super koks skanus
Man jis irgi labai labai Tad dažnas ant mūsų švenčių stalo Tik aš negailiu ananasų
QUOTE(Kristule05 @ 2012 10 17, 23:14)
Man jis irgi labai labai Tad dažnas ant mūsų švenčių stalo Tik aš negailiu ananasų
Ananasai mmmm.. turėtų irgi būti skanu aš tai konservuotus persikus dedu ir žinoma želė vyšnių,persikų.reiks kitą kartą ir man pabandyti su ananasais
QUOTE(eeglle2 @ 2012 10 17, 22:31)
labas vakaras visoms, norejau paklausti gal turit koki recepta skanaus torto? nes kiek kepiau tai gaunasi per sausas, arba nelabai saldus, o norisi tokio saldaus gaivaus, kad burnoje tirptu
labas rytas, is cia labai skaniu ir gaiviu galima issikepti, esu ne viena bandziusi
http://aj-receptai.b...ch/label/Tortai
sitas labai geras variantas, galima ne vien juoduosius serbentus deti, vaisiu asorti ir megstama zele. be to daznai sukomponuoju is keliu cia esanciu tortuku viena
http://aj-receptai.b...uodaisiais.html
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 17, 15:11)
kiek to patyrimo nezinau bet as jo sokoladini krema darau kiek kitaip. Uzvirinu grietinele, suberiu sokolada, ismaisau, atvesinu gerai (dabar jau tinka ir balkonas ) po to kuriam laikui i saldikli ar i saldytuva (tada kiek ilgiau) kad tikrai gerai atvestu ir isplaku. Cia sokoladinis ganasas, bet man jis taip skaniau ir bedos ner tiesa sokolada naudoju karunos arba pergala juodus ir dedu sokolada ir grietinele ne lygiom dalim, grietineles kokiu trecdaliu daugiau, o jei schogetten juodas tada jo perpus maziau nei grietinele (jei desit lygiom dalim is saldytuvo isimsit kieta mase )
del karamelinio: pilkit maziau kavos ir darykit ja stipria laaabai. taip maziau atsiskies ir nevandenis.
del karamelinio: pilkit maziau kavos ir darykit ja stipria laaabai. taip maziau atsiskies ir nevandenis.
del sokoladinio pertepimo aciu, isbandysiu, jau neviena karta norejau ganasa isbandyt, bet kazkaip nebuvo progos, o del karamelinio tai tikrai stipria padariau ir tik keleta saukstu idejau