Patyrusiu kepejeliu noreciau patarimo
, dariau jau neviena karta Turtinga kavos torta ir viskas buvo gerai pgl si recepta
http://www.supermama...?...&p=41659079o dabar nezinau ar tai su grietinele kazkokios problemos ar su manim, perku zemaitijos, tai vat visa laika man issiplakdavo gretinele ko puikiausiai ir netgi vasara, nes visa laika gerai atsaldau ir cukru taip pat ir tada plaku, bet paskutiniu metu jinai pas mane gerai neissiplaka, o jeigu noriu pasiekti reikiamos konsistencijos pavandeneja, nes issiplaka iki sviesto (niekada taip nebuvo, netgi negalejau suprasti kip gli blogai issiplakt gretinele), tai vat ir dabar dariau pirma sokoladini pertepima, gretinele issiplake si kart lygtai gerai, bet kai pradejau po truputi deti sokolada ir maisyti, man suvandenejo, sokoladas tikrai nebuvo siltas
na gerai pagalvoju gal nebuvo gerai atvesus, nors kaip ir pas Olesta aprasyme jau sonai pradejo stingt, bet pradejau daryti karamelini krema, kava buvo 100% atvesusi, piliau po sauksta kaip prasyta ir irgi suvandenejo, as jau nesuprantu kas cia gali buti, gretineles gi cia nera svietas+rududu ir kava
padekite prasau, nes man sitas tortas labai, labai
bet bijosiu daryti kai tokie dalykai darosi