! | Panos, nėra, prasmės rašyti skelbimo pobūdžio žinutes ( pvz.: " ieškau, kas pagamintų, iškeptų" ir pan.) nes jos bet kokiu atveju yra iš karto ištrinamos !!! Nešiukšlinkite temos savo skelbimais, čia NE Skelbimų lenta ! |
Irmulia, o gal galima tiesiog atidaryti atskirą temą, kad nerašytų čia tie, kurie ieško tortuko? Na, pvz, kaip Floros temoj yra tema 'Perka, parduoda'..
QUOTE(rossa @ 2012 10 05, 12:23)
Dekorgeliu as padarau...
Papildyta:
QUOTE(Reduke27 @ 2012 10 05, 15:23)
Sveikos kepejeles. Dariau Rafaello tortuka darzelio auklytems mokytojo dienos proga. Tik kremas man nesigavo , nes pradejo slapiuoti, skirtis vanduo. Matyt skirtingos temp. buvo, nes skubejau viska padaryti Bet kadangi gaila buvo mesti, sutepiau vistiek torta ir padovanojau. Dabar galvoju, gal nereikejo taip daryt ar labai nukentes skonis del to?
Na manau jau velu spelioti ar skanu buvo ar ne.. man viena kart taip buvo griliaziniam tortui... bet tai buvo savai sventei, tai sutepiau... tiesiog buvo sviestinis kremas... o turejo but kremas purus.
Papildyta:
QUOTE(niurzga123 @ 2012 10 05, 16:03)
Help!!!!!!!
Kas galetu skubiai parasyti kas ne taip: slapias bezas puikiai laike forma, kol neuztepiau ant plikyto sviestinio kremo.. ciuozia dabar viskas zemyn kartu ir sviestas ir bezas..
Ar dar imanoma kazka padaryti, ar jau po torto????
Kas galetu skubiai parasyti kas ne taip: slapias bezas puikiai laike forma, kol neuztepiau ant plikyto sviestinio kremo.. ciuozia dabar viskas zemyn kartu ir sviestas ir bezas..
Ar dar imanoma kazka padaryti, ar jau po torto????
Na kodel po torto... tieisog virsu visa nuvalot svariai ir dengiat kazkuom kitu.. o manau nuciuoze todel, kad prastai pagamintas beze buvo.. turbut viret ta su sirupu, nes ji labai lepi...
Aš taip pat ateinu su klausimuku iš kokios normos reikia kepti snikersą, kad išeintų 3 kg, puošiama bus beze, tai praktiškai turėtų gautis grynasis svoris 3 kg gal kas padės? ar užteks iš 1,5 normos?
Jus susiskaiciuokit vienos normos produktu kieki ir tada ziurekit kiek truksta , galbut tereiks tik dar poros biskvitu lakstu ir kurio nors is pertepimu
Labukas)
kas dare ERixiuko bananini)
Ar gerai supratau, kas visam tortui(4 lakstams) reikia tik 2iu kiausiniu??
Labai jau plonos gavosi (apie 2 cm) o dar per puse reikia padalinti Ir kepiau 20 cm formoje, o kaip pas Erixiuko 26 cm fornoj gavosi ,nesuprantu< kur klaida mano)
SOS)
Labai jau plonos gavosi (apie 2 cm) o dar per puse reikia padalinti Ir kepiau 20 cm formoje, o kaip pas Erixiuko 26 cm fornoj gavosi ,nesuprantu< kur klaida mano)
SOS)
QUOTE(cloudlet @ 2012 10 08, 11:00)
Aš taip pat ateinu su klausimuku iš kokios normos reikia kepti snikersą, kad išeintų 3 kg, puošiama bus beze, tai praktiškai turėtų gautis grynasis svoris 3 kg gal kas padės? ar užteks iš 1,5 normos?
Drasiai...
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2012 10 08, 11:39)
Labukas)
SOS)
SOS)
O tai Jums neuztenka po 1 cm biskvitu keturiu?? Man jau ir taip atrodo per daug
As pasidarau zele, ir gabaliukais ja susipjaustau, ir imaisau i krema..
Torta pres puosiant grietinele, pabrandinkt bent pora valandu... tada netrukines..
Torta pres puosiant grietinele, pabrandinkt bent pora valandu... tada netrukines..
QUOTE(Ulitka @ 2012 10 08, 10:39)
Labukas)
SOS)
SOS)
pas mane apie 1-1,5cm ir gaunasi 1 lakstas, bet jejgu visa norma kepet kaip ir parasyta recepte, bet mazesnei skardoje, tai jum turetu buti aukstesni, tada gal jusu soda buvo per sena, kad lakstai neiskilo O 1cm. tai yra pats tas
cia mano kaip atrode
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 10 08, 14:56)
pas mane apie 1-1,5cm ir gaunasi 1 lakstas, bet jejgu visa norma kepet kaip ir parasyta recepte, bet mazesnei skardoje, tai jum turetu buti aukstesni, tada gal jusu soda buvo per sena, kad lakstai neiskilo O 1cm. tai yra pats tas
cia mano kaip atrode
cia mano kaip atrode
aciu...jo , kazkas tai ne taip aisku pas mane ...