QUOTE(Griaustinė @ 2012 09 26, 08:47)
HELP
Sugalvojau kepti erikiuxxx bananini, kiek laiko jis gali stoveti, kad neuzrugtu bananai????
Sugalvojau kepti erikiuxxx bananini, kiek laiko jis gali stoveti, kad neuzrugtu bananai????
Dek i saldikli, nieko jiems nepasidarys. Man pirma karta darydama si torta gaminau is anksto, tai parai (gal pusantros) uzsaldziau. Liuksiskas tortas buvo kai atsilo, (nors tiesa sakant neragavau koks jis turi buti nesaldytas)
Dariau siandien Rafaelo, ir man tas pertepimas gavosi toks dregnos grudetos varskes konsistensijos.. taip turi buti? ar kazka ne taip padaraiau? suplakiau salta grietinele su standikliu, idejau i saldytuva, tada suplakiau kambario temp sviesta, tada idejau kondensuota, dar paplakiau, sudejau kokosa, dar paplakiau, idejau pusvalandziui i saldutyva ir tada sumaisiau abi mases. is pradziu permaisiau tik su saukstu, lyg nieko buvo, bet paskui paskaiciau recepte kad raso su mikseriu plakti kartu. pradejau plakti ir ji man is karto pasikeite kazkaip suminkstejo is karto, standumo neliko jokio taip turi buti?