Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(niukse @ 2012 09 03, 20:48)
Merginos SOS!!!!!! Didelis klausimas.
Ar zinot koki nors skanu tortuka kad tiktu vaikuciui kuris negali valgyt jokiu pieno produktu ir kiausiniu  Neisivaizduoju net niekas i galva neateina kas cia galetu tikti 

lieka tik zele g.gif

o kas zino kas kaune gali iskepti skanu ir grazu torta namini??
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 09 03, 20:48)
Merginos SOS!!!!!! Didelis klausimas.
Ar zinot koki nors skanu tortuka kad tiktu vaikuciui kuris negali valgyt jokiu pieno produktu ir kiausiniu  Neisivaizduoju net niekas i galva neateina kas cia galetu tikti 

Tikrai įmanoma, tik reikia paieškoti, buvau davusi bent kelis receptus tiek kremų, tiek biskvitų be šių produktų
Atsakyti
niekas neparaso,ar tinka paprasta zele aptepti braskes ant maskarpones torto g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse115: 06 rugsėjo 2012 - 16:04
QUOTE(muse115 @ 2012 09 06, 18:04)
niekas neparaso,ar tinka paprasta zele aptepti braskes ant maskarpones torto g.gif  rolleyes.gif

Mane irgi domintu tas braskiu aptepimas ax.gif , tik as taip noriu puosti torta meduti ir neturiu supratimo apie tokias braskes blush2.gif
Atsakyti
yra tokia speciali želė (želatinas) vaisių ar uogų aptepimui. Jei neklystu, dr. Oetker. Mažas toks pakeliukas. Prekybos centruose galima rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 rugsėjo 2012 - 10:10
Ta speciali stingsta zymiai greiciau ir kiek pamenu tirstesne yra, o paprasta gali ne kiek ant braskes likti, o daugiau nubegti
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
issikepiau lakstus plikytos teslos maskarpones suriui,jus raset,kad jie kieti,maniskiai atvirksciai,minkstoki sakyciau,ar tokie ir turi but,nes kai iskepe,tai trapus buvo,pastoveje per nakti,suminkstejo,tepsiu rytoj
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2012 09 07, 15:01)
issikepiau lakstus plikytos teslos maskarpones suriui,jus raset,kad jie kieti,maniskiai atvirksciai,minkstoki sakyciau,ar tokie ir turi but,nes kai iskepe,tai trapus buvo,pastoveje per nakti,suminkstejo,tepsiu rytoj

Jie minksti ir turi but, juk plikytos teslos sausainiai taip pat minksti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Dariau erikiuxxx bananini torta ir man is jo kazkas bega apacioj g.gif bananai buvo tokie normaliai sunoke, bet nepernoke, gal del ju? grietinele tikrai normaliai isplakta, ne ji bega. toks drumzlinas skystis, kiba bananai??
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu toki klausimeli, gal galite padeti blush2.gif
Niekaip neissirenku torto recepto, planuoju dengti cukraus mase, noretusi gaivesnio torciuko, gal kas ka galite pasiulyti? (bus bandymas , jei pavyks toks pats keliaus ant krikstynu stalo blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 09 07, 22:00)
Sveiki. Dariau erikiuxxx bananini torta ir man is jo kazkas bega apacioj  g.gif  bananai buvo tokie normaliai sunoke, bet nepernoke, gal del ju? grietinele tikrai normaliai isplakta, ne ji bega. toks drumzlinas skystis, kiba bananai??

Jei neklystu pati Erika komentuoja prie recepto, kad biskvitai labai minkšti gaunasi ir juos geriau būtų sutepinėti sekančia dieną, o bėga tikriausiai dėl to , kad per daug sulaistėte 4u.gif
Atsakyti