noriu ir aš pasirodyt su savo ne visai tobulu tortuku sūnelio gimtadieniui patirties tortų kepime, o juo labiau puošime, turiu ne daug, nes tik per vaikų gimtadienius tai praktikuoju ačiū visoms, kurios atsakė į mano skubius klausimus
labai dailus lilan tortukas. gal galetum pasakyti, kaip darei butent situos batukus ????? mano tortuko uzsakovai nori butent tokiu...o as niekur nerandu ju gamybos proceso.....
jetau jetau, jau kiek temu praleidau net trigrasio neikisdama, bet i grozius jusu keptus paganau akis daznai... ikeliu savo kelis vaikiskus ir einu ziuret sitos temos nuo pradzios Valgoma meska Broliui ir sesei mano dvyniu gimtadieniui Tito krikstynoms Rugiles ir Azuolo krikstynos zalioms krikstynoms Nojaus krikstynoms ir jo teveliu vestuvems
dar kelis nevaikiskus imesiu: 17am vestuviu jubiliejui 80meciui alavinems vestuvems (10metu kartu) vesuvems su draugais gamtoje vestuvinis-VEGETARAMS nu ir rimciausias mano vestuvinis uzteks
as irgi dariau tokio tipo tortuka ir ji veze kazkur ,tai turejau baime.idaviau dar atsargini arkliuka del visa ko.prasiau,kad parasytu kaip sekesi nuvezti,bet kolkas laukiu dar zinutes :-)
kitu mergaiciu irgi daug graziu tortuku-meskutis,su gelytem daug...ir visi kiti. labai pavargus siandien,visu neisvardinsiu labanakt