Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos kepejeles.

Visu tortukai labai grazus, bet JurateL. tortai pasakiski, noreciau dar ir dar daugiau jusu tortuku paziuret blush2.gif

Ikeliu kelis savo ir kimbu toliau i darbus... smile.gif

Busimam ukininkui
user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos,gal turit kas nors vaizdine medziaga kaip padaryt (suformuot ir apdengt pastilazu) 3D torciuka,pvz zuikuti?
buciau labai labai dekinga! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepijeles 4u.gif
Mingailiux, mauzeryte, astuftis, Nevute visu labai fainuciai tortukai wub.gif 4u.gif
ir as atnesu siandienini ax.gif
snikersas 2,9 kg. pastilazas, aisingas
user posted image

Atsakyti
Gal galėtumėte patarti, pagal kokį receptą kepti kavos tortą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 16, 13:15)
Gal galėtumėte patarti, pagal kokį receptą kepti kavos tortą? ax.gif

Aš kitokio nebandžius,bet man Turtingas kavos tai nerealus http://www.supermama...;#entry41664210
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 08 16, 15:47)
Aš kitokio nebandžius,bet man Turtingas kavos tai nerealus http://www.supermama...;#entry41664210

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nuostabus Nevutes tortukai...ypac spalvos tokios ryskios....kaip taip zaliai jus nudazot patiliaza?????? man jei reikia raudonos tai gaunasi rozine...jei melynos...tai zydra....jei zalios.. tai salotine..... gal isduotum paslapty ??? ax.gif ax.gif ax.gif 4u.gif

labai dailus lilan tortukas. gal galetum pasakyti, kaip darei butent situos batukus ????? mano tortuko uzsakovai nori butent tokiu...o as niekur nerandu ju gamybos proceso..... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos, o turtingas kavos tortas minkstas? gali buti pirmu aukstu 2ju aukstu torte?jei kitas jogurtinis? ar atvirksciai daryt?
Atsakyti
Na, pagaliau atnešu tokį, dėl kurio ne gėda... biggrin.gif

Cipciuko medutis su persikais, pastiliažas, gyvos gėlės. Be masės svėrė 3,3kg.
user posted image

Labai ačiū saulės zuikiui už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 16, 15:26)
nuostabus Nevutes tortukai...ypac spalvos tokios ryskios....kaip taip zaliai jus nudazot patiliaza?????? man jei reikia raudonos tai gaunasi rozine...jei melynos...tai zydra....jei zalios.. tai salotine..... gal isduotum paslapty ???  ax.gif  ax.gif  ax.gif  4u.gif

Deti dazus ne i mase o i istirpinta zelatina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 08 16, 11:09)

grazus abu,o ypac patiko,kad krikstynu tortas ne eilinis biggrin.gif

QUOTE(lilan @ 2012 08 16, 12:54)

grazu smile.gif

QUOTE(dangiuk @ 2012 08 16, 17:31)

liux! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2012 08 16, 11:54)

snikersas 2,9 kg. pastilazas, aisingas

šitas lb jaukus drinks_cheers.gif wub.gif