Sveikos kepejeles.
Visu tortukai labai grazus, bet JurateL. tortai pasakiski, noreciau dar ir dar daugiau jusu tortuku paziuret
Ikeliu kelis savo ir kimbu toliau i darbus...
Busimam ukininkui
Merginos,gal turit kas nors vaizdine medziaga kaip padaryt (suformuot ir apdengt pastilazu) 3D torciuka,pvz zuikuti?
buciau labai labai dekinga!
buciau labai labai dekinga!
Sveikos kepijeles
Mingailiux, mauzeryte, astuftis, Nevute visu labai fainuciai tortukai
ir as atnesu siandienini
snikersas 2,9 kg. pastilazas, aisingas
Mingailiux, mauzeryte, astuftis, Nevute visu labai fainuciai tortukai
ir as atnesu siandienini
snikersas 2,9 kg. pastilazas, aisingas
Gal galėtumėte patarti, pagal kokį receptą kepti kavos tortą?
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 16, 13:15)
Gal galėtumėte patarti, pagal kokį receptą kepti kavos tortą?
Aš kitokio nebandžius,bet man Turtingas kavos tai nerealus http://www.supermama...;#entry41664210
QUOTE(Julsita @ 2012 08 16, 15:47)
Aš kitokio nebandžius,bet man Turtingas kavos tai nerealus http://www.supermama...;#entry41664210
Ačiū
nuostabus Nevutes tortukai...ypac spalvos tokios ryskios....kaip taip zaliai jus nudazot patiliaza?????? man jei reikia raudonos tai gaunasi rozine...jei melynos...tai zydra....jei zalios.. tai salotine..... gal isduotum paslapty ???
labai dailus lilan tortukas. gal galetum pasakyti, kaip darei butent situos batukus ????? mano tortuko uzsakovai nori butent tokiu...o as niekur nerandu ju gamybos proceso.....
labai dailus lilan tortukas. gal galetum pasakyti, kaip darei butent situos batukus ????? mano tortuko uzsakovai nori butent tokiu...o as niekur nerandu ju gamybos proceso.....
merginos, o turtingas kavos tortas minkstas? gali buti pirmu aukstu 2ju aukstu torte?jei kitas jogurtinis? ar atvirksciai daryt?
Na, pagaliau atnešu tokį, dėl kurio ne gėda...
Cipciuko medutis su persikais, pastiliažas, gyvos gėlės. Be masės svėrė 3,3kg.
Labai ačiū saulės zuikiui už patarimus.
Cipciuko medutis su persikais, pastiliažas, gyvos gėlės. Be masės svėrė 3,3kg.
Labai ačiū saulės zuikiui už patarimus.
QUOTE(etoile @ 2012 08 16, 15:26)
nuostabus Nevutes tortukai...ypac spalvos tokios ryskios....kaip taip zaliai jus nudazot patiliaza?????? man jei reikia raudonos tai gaunasi rozine...jei melynos...tai zydra....jei zalios.. tai salotine..... gal isduotum paslapty ???
Deti dazus ne i mase o i istirpinta zelatina
QUOTE(Nevute @ 2012 08 16, 11:09)
grazus abu,o ypac patiko,kad krikstynu tortas ne eilinis
QUOTE(lilan @ 2012 08 16, 12:54)
QUOTE(dangiuk @ 2012 08 16, 17:31)
liux!
QUOTE(lilan @ 2012 08 16, 11:54)
šitas lb jaukus