Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(etoile @ 2012 08 15, 11:51)
o sakykit, kas cia per yrankis torto islyginimui ?  ax.gif  4u.gif  g.gif  g.gif

Tokia,arba su vienu apvaliu galu buna
http://www.tastyfun....yginimo_mentele
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 08 15, 09:02)
Erikiuxx, as irgi isbandziau tavo recepteleli, tikras meducio pusbrolis  thumbup.gif , dabar jau tingiu meducio lakstus kepti  blush2.gif

biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(anber @ 2012 08 15, 09:08)

wub.gif

QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 08 15, 09:36)

Visi grazus thumbup.gif o paskutinis pats paciausias man wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Irenute @ 2012 08 15, 10:13)
Sveikutes,
niekaip nerandu, kaip daromas bokalas doh.gif
sugalvojau daryti siam penktadieniui, bet kazkaip nerandu detalesnio aprasymo g.gif
gal kas turit kokia nuoroda issisaugojas 4u.gif

Nesu maciusi jokios nuorodos, bet ji ir nereikalinga, tiesiog darot siaura ir auksta torta mirksiukas.gif

QUOTE(niukse @ 2012 08 15, 11:09)
Tai as ta tai suprantu kad torto aptepimui o ne pertepimui  biggrin.gif , bet vis girdziu kad tuos sausainius dedat tai susidomejau ka jie tokio duoda. o tai po ju dar aptepat sviestiniu antra kart jau be trupiniu ar jau nebe? Gal nuo tokio derinuko lygesni tortai gaunasi? Nes man paskutinysis dengtas sunervino, jau labai gerai islyginau sviestini ir daugiau tepiau nu zodziu atrode liuxiskai, bet kai apdengiau pastilazu, pasirode kazkokie nelygumai, nesuprantu kaip tada dar lyginti. Tai vat ir galvoju gal su tais trupiniais kazkaip geriau gaunasi uztai dedat?
Susiparinau ir uzsisakiau ta iranki lyginti masei ant torto nes jau nervai neatlaike, laukiu dabar ant sekancio bandysiu  biggrin.gif

As tik jo isliginu, ir antra syki pataisau truputi su to paciu kremu likusiu mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 15, 12:41)
Pasirodau as su sios dienos tortuku:
Snikersas, 2,2kg

Spalva grazi thumbup.gif ir tortukas super wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 15, 12:55)
pas mane 2a pagrinde buna 24-16cm,tai ir sikart taip

ACIU 4u.gif bet tiek nedaug sveria, turbut neaukstus darai smile.gif
mano 20cm, o sveria beveik 4kg. lotuliukas.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 15, 13:42)
Tokia,arba su vienu apvaliu galu buna
http://www.tastyfun....yginimo_mentele

sita didesne, nei su apvaliu galu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 rugpjūčio 2012 - 16:11
Labai prasau, patarkite man, is kokio kremo daryti zolyte blush2.gif ? nes esu dariusi slapia beze, man ji po kiek laiko isileido verysad.gif is ko dar galima daryti? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 15:11)
sita didesne, nei su apvaliu galu ax.gif[/size]

Gali but,as tik kaip pavyzdi idejau,koki radau pirmiausiai smile.gifo perkant reikia issiaiskinti kokia tai preke:)
QUOTE(svajotojaa @ 2012 08 15, 16:10)
Labai prasau, patarkite man, is kokio kremo daryti zolyte  blush2.gif ? nes esu dariusi slapia beze, man ji po kiek laiko isileido  verysad.gif  is ko dar galima daryti? aciu  4u.gif

Darykit is tos pacios slapios beze,tik gerai,labai gerai isplakite mirksiukas.gif
Atsakyti
zolyte galima daryti ir is grietineles 4u.gif
Atsakyti
Kirbe, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles,

atnesu jums savo tortuka tik foto nemoku idet sad.gif
otelo torto bokalas, saldainiu mase, grietinele,

http://public.fotki....iniu.html#media

Atsakyti
labas,

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 08 13, 17:52)
Šį kart nudažiau vandenį raudonai ("ant normos" du didžiulius lašus ameri dažų dėjau ) ir tuo raudonu vandeniu užpyliau želatiną , aš jau antrą kartą bandžiau šitaip , pirmą kartą buvo siūliukai  doh.gif ,  bet tada dažus dėjau į jau pabrinkiusią želatiną, spėju sutraukė dėl to, kad nepilnai susimaišė dažai su vandeniu, nes želatina jau buvo kažkiek vandens sugėrusi, o šįkart super viskas  thumbup.gif , vanduo šaltas, želatina klingai.

Ačiū už paaiškinimą. bandysiu dabar taip 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 15:11)
ACIU 4u.gif bet tiek nedaug sveria, turbut neaukstus darai smile.gif

Tai kur tu sutepinėji? Turbūt darai bortus tortinei, kad tilptų ir būna aukštas g.gif

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 08 15, 19:03)
atnesu jums savo tortuka tik foto nemoku idet sad.gif
otelo torto bokalas, saldainiu mase, grietinele,

Liuks bokaliukas thumbup.gif
Atsakyti
Mano tortas dviem princesytėm. Jogurtinis supersikais, pastiliažas, 3,7kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 17:11)

blink.gif tai is kiek normos kepi tokioj formoj? man 30cm sveria apie 3,5-4kg ,o 20cm tai apie 2kg biggrin.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 08 15, 22:09)
Mano tortas dviem princesytėm. Jogurtinis supersikais, pastiliažas, 3,7kg

grazutis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 19:11)
As tik jo isliginu, ir antra syki pataisau truputi su to paciu kremu likusiu mirksiukas.gif

O daug tu trupinuku dedat?

As su apvaliu galu ir uzsisakiau, o kuri geresne? Jus naudojates tokia mentele lyginti mase?
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 08 15, 20:21)
labas,
Ačiū už  paaiškinimą. bandysiu dabar taip 4u.gif
Tai kur tu sutepinėji? Turbūt darai bortus tortinei, kad tilptų ir būna aukštas  g.gif
Liuks bokaliukas thumbup.gif

Sutepineju be jokiu formu ir bortu biggrin.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 15, 21:42)
blink.gif  tai is kiek normos kepi tokioj formoj? man 30cm sveria apie 3,5-4kg ,o 20cm tai apie 2kg biggrin.gif
grazutis  rolleyes.gif

mano su aviuku, su papuosimais sveria 3,850kg., torto plotis 20cm, aukstis 12cm, kepiau is vienos normos, bet truputi pakoregavus, dvigubai daugiau dejau riesutinio kremo, biskvita visa sunaudojau, neliko jokiu trupinuku.
kepiau 24cm formoje, apipjausciau 20cm, apipjaustimus dejau i tarpus, kur kremai, net truputi pritruko. grietinele nauduoju kur 450gr. indelis,
Pats tortas , jau isligintas svere lygiai 3kg. Tai vietoje 3 pertepimu, pas mane isejo 4 mirksiukas.gif , sulaistau nemazai ax.gif

QUOTE(niukse @ 2012 08 15, 23:17)
O daug tu trupinuku dedat?

As su apvaliu galu ir uzsisakiau, o kuri geresne? Jus naudojates tokia mentele lyginti mase?

Turiu abi, nauduoju visada ax.gif
Paskutiniam tortukui, sunauduojau 1 pokeli 160gr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 rugpjūčio 2012 - 00:02