Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JurateL. @ 2012 08 15, 00:00)
Ramunes drugeliu tortas mielas, bet tie pyragaiciai, kokio jie dydzio, nes islipinti tokius papuosimus taip smulkiai, saunuole, kas galetu atskleisti, kokia tokio pyragaicio galetu buti kaina?

aciu, standartiniai keksiukai, ne tie patys maziausi, as dar nepretenduoju i cia besilankanciu keksiuku feju miniaturas ir tobulus ispildymus, bet norisi bandyt ir tobulintis smile.gif paskutinis klausimas ir mane domintu smile.gif dariau dovanu tai pati pasakyt to negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 14, 18:47)
labai labai aciu erikiuxxx  4u.gif  4u.gif
tai bandysiu sviesta + c.pudra. + sausainiai.
tik kad cia pas mus tokiu, kaip gaidelio sausainiu kaip ir nera.....visi tokie trapus biskvitiniai....plonuciai..kazin ar tiktu?
blush2.gif  blush2.gif

Nezinau ar biskvitiniai tiktu, bet tu paprastu , kiekvienoje pard. yra pirkti mirksiukas.gif

QUOTE(lilan @ 2012 08 14, 20:28)
4u.gif
o reik eiti ieskoti tavojo bananinio tortuko receptuko  bigsmile.gif

prasom ax.gif
http://www.supermama...?...&p=54837125

QUOTE(niukse @ 2012 08 14, 20:31)
O sakykit ka tie sausainiai sudaro? del ko juos dedat? O nepasidarokremas persausas?

Tai as jo nauduoju torto isliginimui, o ne vietoje kremo pertepimams biggrin.gif
man torto sonai tvirtesni yra mirksiukas.gif

Papildyta:

[quote=kirbe, --- Super super grazu, tas melinas su vaza pats fainiausias thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=ramune.v, --- keksiukai nuostabus bigsmile.gif kiek darbelio, tokie smulkus ir grazus wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=*saules_zuikutis*, --- grazu wub.gif , o kokio plocio apatinis tortukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 rugpjūčio 2012 - 00:44
Erikiuxx, as irgi isbandziau tavo recepteleli, tikras meducio pusbrolis thumbup.gif , dabar jau tingiu meducio lakstus kepti blush2.gif
Atsakyti
Labai grazus visu torciukai 4u.gif mirksiukas.gif

Turiu viena paprastuti visiskai

Medaus, trupinukai, sokoladas

user posted image
Atsakyti
Maniškiai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
niekaip nerandu, kaip daromas bokalas doh.gif
sugalvojau daryti siam penktadieniui, bet kazkaip nerandu detalesnio aprasymo g.gif
gal kas turit kokia nuoroda issisaugojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 03:44)
Tai as jo nauduoju torto isliginimui, o ne vietoje kremo pertepimams biggrin.gif
man torto sonai tvirtesni yra mirksiukas.gif

Tai as ta tai suprantu kad torto aptepimui o ne pertepimui biggrin.gif , bet vis girdziu kad tuos sausainius dedat tai susidomejau ka jie tokio duoda. o tai po ju dar aptepat sviestiniu antra kart jau be trupiniu ar jau nebe? Gal nuo tokio derinuko lygesni tortai gaunasi? Nes man paskutinysis dengtas sunervino, jau labai gerai islyginau sviestini ir daugiau tepiau nu zodziu atrode liuxiskai, bet kai apdengiau pastilazu, pasirode kazkokie nelygumai, nesuprantu kaip tada dar lyginti. Tai vat ir galvoju gal su tais trupiniais kazkaip geriau gaunasi uztai dedat?
Susiparinau ir uzsisakiau ta iranki lyginti masei ant torto nes jau nervai neatlaike, laukiu dabar ant sekancio bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 15, 10:09)
Susiparinau ir uzsisakiau ta iranki lyginti masei ant torto nes jau nervai neatlaike, laukiu dabar ant sekancio bandysiu  biggrin.gif

Va tas irankis tikrai pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir vel kiek groziu pridejot wub.gif
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 14, 20:56)
lilan fainas meskiukas ir tortukas  smile.gif
tortuko ideja copy nuo adrija - tikiuosi nepyks  blush2.gif
keksiukai dovana mazai mergytei 6men proga smile.gif

Aciu 4u.gif ir tavo nuostabus tortukas, o jau keksiukai kokie meiluciai wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 00:44)

oi aciuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 14, 21:56)

Man labai patiko ir tortukas ir keksiukai. O jau kruopstumo kiek prie tu keksiuku thumbup.gif

Pasirodau as su sios dienos tortuku:
Snikersas, 2,2kg

user posted image
Atsakyti
o sakykit, kas cia per yrankis torto islyginimui ? ax.gif 4u.gif g.gif g.gif

beja tortukai labai grazus. man labai patiko tas dvieju aukstu, kaip kelmas wink.gif
o jau kokia grazi spalva Mingailiux torto 4u.gif
sokoladinis su vynuogem....niam niam.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etoile: 15 rugpjūčio 2012 - 12:53
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 15, 01:44)
o kokio plocio apatinis tortukas?

pas mane 2a pagrinde buna 24-16cm,tai ir sikart taip
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 08 15, 10:36)

grazus torciukai
Atsakyti