QUOTE(Bridz @ 2012 09 05, 17:18)
Darau turtinga kavos torta , tai dariau is skliaustweliuose nurodytu normu, apipjausciau biskvitus iki norimo dydzio, kad paskui nereiktu bereikalingai jau sutepto dailinti, tai turiu pasakyti, kad jis gal kokiu 8 cm... Tejs dar karta biskvitus kept, bet dabar svarstau, gal tuos kitus lakstus irgi kepti sokoladinius, bet perttept grietinele sumaisyta su vysniomis , o kita pertepima padaryti tik sokolado, o paskui rududu su sviestu. Kaip manot , nebus visko per daug ? Na nes kaip ir tu aukstai gautusi bet viskas viename
niu galas zino nu teoriskai du aukstai bet o diametras tik 8cm? tai gausis kaip 16cm tortas vienaaukstis ir svorio bus ne daug tai jei daugiau zmoniu valgys-pesis kuriam kuris skonis nu cia as is savo valgytojo puses tik mastau o siaip jei jau gaunasi daryt aukstesnius dvigubai ir jei kremai skirias tai is praktines puses stengiuos daryt kad per puse pjaunant (horizontaliai) tu kremu tektu i abu "aukstus", nes tradicinis pjaustymas nepjaunant dar ir horizontaliai - labai nepraktiskas gautusi (bais auksti ir ploni gabaliukai ).