Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 14, 20:57)
O dabar 1 pokeli sviesto + apie 100-150gr. cukraus pudros (viena syki dejau sokoladine cukraus pudra, tai super patiko thumbup.gif ) + sumaltu sausainiu, tu paprastu kvadratiniu, kaip tipo gaidelis, patiko IKI pirkti sokoladinio skonio, labai gerai tarkojasi (bet reikia i miltus sumalti) ir deti tiek kad gerai paskui teptusi. Super, labai patinka sis misinis thumbup.gif

O sakykit ka tie sausainiai sudaro? del ko juos dedat? O nepasidarokremas persausas?
Atsakyti
Aciu uz patarimus del dazu - padejot apsispresti 4u.gif
JurateL. laaaabai wub.gif ir gele ir drugiai bigsmile.gif
O-RE-AR na ir kantrybes turejimas doh.gif bet ertejo-labai grazu thumbup.gif
lilan fainas meskiukas ir tortukas smile.gif
kirbe OHO koks vestuviniu paradas thumbup.gif smile.gif

tuo paciu smile.gif
tortuko ideja copy nuo adrija - tikiuosi nepyks blush2.gif
keksiukai dovana mazai mergytei 6men proga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 rugpjūčio 2012 - 21:03
Merginos jūsų tortukai nuostabūs, aš pirmąkart bandysiu daryti žolytę, sakykite pagal kokį receptą geriau daryti? nes neisivaizduoju ar ji sukieteja? gal video kuri turi kaip tai daryti, labai reikia, pagelbekit prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajotojaa @ 2012 08 14, 21:58)
Merginos jūsų tortukai nuostabūs, aš pirmąkart bandysiu daryti žolytę, sakykite pagal kokį receptą geriau daryti? nes neisivaizduoju ar ji sukieteja? gal video kuri turi kaip tai daryti, labai reikia, pagelbekit prašau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pirma tam reik antgaliuko spec. zolytei, kaip daryti cia http://www.youtube.c...player_embedded
pradzioje rodo kitu antgaliuku, veliau zoles.
principas toks-smarkiai ir staigiai spustelit ir greitu judesiu atitraukiat, jei darot is pvz. slapios beze tai reik dazniau pavalyti antgaliuka nes kai sukimba pasidaro nebe zolyte o ... biggrin.gif
o kremai nuo sviestinio, grietineles, slapios beze....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 rugpjūčio 2012 - 21:17
Aciu RAMUNE.V 4u.gif Tavieji ir labai grazus ir kantrybes reikalaujantys tortai bigsmile.gif

KIRBE,kad pribloske su savo vestuviniais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Saunuole,labai grazu 4u.gif
Atsakyti
kokie grazus keksiukai wub.gif

mano vienas sios dienos
snikers/varskinis su persikais. 4kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 14, 23:56)

Labai dailus tortukas 4u.gif
O keksiukus tiesiog isimylejau wub.gif labai man patinka tokie 4u.gif o batuku iskarpeles kaip taip sumazinot bigsmile.gif

Merginos dar turiu greita klausimeli einu dabar susitepti vysnini karamelini tortuka ir noresiu ji puosti sokoladine glazura ar butina man laukt rytojaus kad susistovetu ar nebutina? Esu taip puosus bet noreciau viska siandien pasidaryt nes ryt jau ryte reiks tortuko nelabai turesiu laiko. Ar nieko nenutiks jei siandien apipilsiu ja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 14 rugpjūčio 2012 - 22:26
aciu kad pastebejot mano darbukus tarp tokiu groziu smile.gif
QUOTE(niukse @ 2012 08 14, 23:00)
Labai dailus tortukas   4u.gif
O keksiukus tiesiog isimylejau  wub.gif labai man patinka tokie  4u.gif o batuku iskarpeles kaip taip sumazinot  bigsmile.gif

pasinaudojau mergaiciu pamokymais susimazinti iki norimo dydzio per pc ekrana (su ctrl+pelytes ratuku) ir perbraidziau tiesiai nuo ekrano ant popieriaus ax.gif smile.gif
*saules_zuikutis* grazutis ir toks mergaitiskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 rugpjūčio 2012 - 22:24
QUOTE(niukse @ 2012 08 14, 23:00)
Merginos dar turiu greita klausimeli einu dabar susitepti vysnini karamelini tortuka ir noresiu ji puosti sokoladine glazura ar butina man laukt rytojaus kad susistovetu ar nebutina? Esu taip puosus bet noreciau viska siandien pasidaryt nes ryt jau ryte reiks tortuko nelabai turesiu laiko. Ar nieko nenutiks jei siandien apipilsiu ja?

jei siandien sutepsit ir iskart puosit,rytoj galit rasti torta pasmukusi(susistovejusi) .papuosimai nukentes.nebent ta glazura tik ant virsaus,o sonai is kokiu trupiniu
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 15, 01:49)
jei siandien sutepsit ir iskart puosit,rytoj galit rasti torta pasmukusi(susistovejusi) .papuosimai nukentes.nebent ta glazura tik ant virsaus,o sonai is kokiu trupiniu

Aha supratau. Nu as noriu toki kaip apibegusi daryti ne pilnai aplieti sonus tai gal nieko ir nenutiks tada, cia sau namiskiam tiktai ryt drauge atvaziuoja nebus ryte kada terliotis tai gal surizikuosiu siandien. Aciu uz greita atsakyma. Vsio vaikas uzmigdytas, sliauziu i virtuve biggrin.gif
Atsakyti

Oho, Kirbe reiketu nusiusti pamiegoti po tiek vestuviniu, man labai idomus sprendimas to su melynu, kur aukstai keistai isdelioti, kaip ten ta gele po stiklu...idomiai 4u.gif
Ramunes drugeliu tortas mielas, bet tie pyragaiciai, kokio jie dydzio, nes islipinti tokius papuosimus taip smulkiai, saunuole, kas galetu atskleisti, kokia tokio pyragaicio galetu buti kaina?
Saules zuikio graziai Minne nulipdinta, tik vienetukas ko tai nosi uzrietes lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kirbe, nuostabu wub.gif
Atsakyti