šaunuolės Kiek grožybių, net akys raibsta.
Rasa_zyk, žaviuosi tavo lipdiniais
RASA ZYK,nerealiai,kaip ir nesuluzta zirafos kaklas aisku geriau taip nenutiktu
ir mano tortukas pastebetas
o del zirafos kaklo ir mano dukra susirupino kaip jis ten laikosi ir neluzta
QUOTE(okmantes @ 2012 09 04, 22:37)
ir mano tortukas pastebetas
grizau paziureti kempiniukas labai labai grazus
matyt vakar man nerode foto , kad nepastebejau
Tukstanti kartu apkalbetas klausimas, bet vis tiek... Ktu maisto institute kelintam kabinete ieskoti tu maistiniu dazu? Gal ten kokios darbo valandos yra? Ir kazin ar ten bus rudos spalvos?
Merginos, anksciau teko skaityti apie baltarusiskus ar ukrainietiskus maistinius dazus. Nu, jei neklystu. Gal kas galetu parasyti kas ten per dazai ar jie ten pigesni, kad vezdavote is ten, kaip jie atrodo. Mano pazystamas vazineja i Ukraina/Baltarusija, pasakyciau, kad parveztu jei ten kas nors gero is tu dazu
+2012 09 05, 08:08-->
UAB "Naujasis Limas", Taikos pr. 92-618, Kaunas, tel. 8-37 312576
QUOTE(Bridz @ 2012 09 05, 08:08)
Tukstanti kartu apkalbetas klausimas, bet vis tiek... Ktu maisto institute kelintam kabinete ieskoti tu maistiniu dazu? Gal ten kokios darbo valandos yra? Ir kazin ar ten bus rudos spalvos?
UAB "Naujasis Limas", Taikos pr. 92-618, Kaunas, tel. 8-37 312576
Dar kartą ačiūūū visom už pagyras , net žandai kaista
Pastilažo dengimui
Žirafos kakle yra vielutė, dabar nebepasakysiu storio, neatsimenu , tokias vielutes kitos naudoja gėlių kompozicijom , ne pati storiausia ir ne pati ploniausia , kažkuri tarpinė. Ir pakankamai tvirta viskas gavos, pati tortą vežiau iki vietos, niekas nesulūžo .
+2012 09 05, 07:08-->
Esu ten pirkusi karamelės spalvos miltelinius dažus, reikėjo šokoladinio rudumo , bet tokio nebuvo kai ten buvau, gal dabar situacija keitėsi , aš vasaros pradžioj buvau. Bet man tie dažai sušoko į vieną gabalą, ar tai pakuotė nesandari , laikiau spintelėje, bet vistiek kažkaip drėgmės prisigaudė , taip ir liko jie nepanaudoti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 09 04, 20:51)
Nerealuuuussss Figūrėlės pastilažo??
Pastilažo dengimui
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 09 04, 21:42)
RASA ZYK,nerealiai,kaip ir nesuluzta zirafos kaklas aisku geriau taip nenutiktu
Žirafos kakle yra vielutė, dabar nebepasakysiu storio, neatsimenu , tokias vielutes kitos naudoja gėlių kompozicijom , ne pati storiausia ir ne pati ploniausia , kažkuri tarpinė. Ir pakankamai tvirta viskas gavos, pati tortą vežiau iki vietos, niekas nesulūžo .
+2012 09 05, 07:08-->
QUOTE(Bridz @ 2012 09 05, 07:08)
Esu ten pirkusi karamelės spalvos miltelinius dažus, reikėjo šokoladinio rudumo , bet tokio nebuvo kai ten buvau, gal dabar situacija keitėsi , aš vasaros pradžioj buvau. Bet man tie dažai sušoko į vieną gabalą, ar tai pakuotė nesandari , laikiau spintelėje, bet vistiek kažkaip drėgmės prisigaudė , taip ir liko jie nepanaudoti
Laba dienukę,pasigrožėti užsuku kiekvieną dieną,o va su tortų kepimu prastai ,kažkokia nesibaigianti krizė,paskutinį buvau kepus,tik per velykas .
Kirbe,Olesta,Adrija jau žinot ,kad esu jūsų tortų fanė ,kokios jūs šaunuolės, jūsų tortai nuostabūs
Pristatau saviškį,dukrytės gimtadienio,čia vadinasi norėjau,kad kuo mažiau darbo būtų,o prasidėjau vos ne visą dieną prie jo (snikersas,rafaelo,minordijos masė)
Ir turtingas kavos tortas :
Kirbe,Olesta,Adrija jau žinot ,kad esu jūsų tortų fanė ,kokios jūs šaunuolės, jūsų tortai nuostabūs
Pristatau saviškį,dukrytės gimtadienio,čia vadinasi norėjau,kad kuo mažiau darbo būtų,o prasidėjau vos ne visą dieną prie jo (snikersas,rafaelo,minordijos masė)
Ir turtingas kavos tortas :
Vaidosee,grazu labai tos vysnaites desertines,specialios? taip ir norisi gabalelio,to turtingo kavos...
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 09 05, 09:28)
o dazai kokios firmos?
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 09 05, 09:28)
.
tikriausiai pirkote ekologiskus, o ne sintetinius. jie geitai sukieteja ir trumpas galiojimo laikas.