visu tortukai laabai jau grazus!
Kirbe,jusu su gulbemis ir rozemis-ten roziu puokste gyva ??? laaabai jau naturaliai atrodo,atskirti neina...
Olesta,jusu tokie romantiski,su gelemis-laaabai jau o jau tie jusu plikyti lapukai-superiniai! beje,kokios jie ten spalvos?
Laba
turiu klausima profesionalioms kondeterems, gal galesit man pagelbeti turiu melasos (molasses), bet ne sirupo, o tokios kaip kietos koses. Zinau, kad tai salutinis cukraus produktas, bet raso, kad juo puikiai galima pakeisti cukru saldumynuose, tuomet tas saldumas nebuna toks "ikyrus". ieskojau info google, bet niekur neradau apie melasos naudojima tortu puosyboje. Ar kuri nors is jusu esate bandziusi naudoti melasa tortu puosyboje?
turiu klausima profesionalioms kondeterems, gal galesit man pagelbeti turiu melasos (molasses), bet ne sirupo, o tokios kaip kietos koses. Zinau, kad tai salutinis cukraus produktas, bet raso, kad juo puikiai galima pakeisti cukru saldumynuose, tuomet tas saldumas nebuna toks "ikyrus". ieskojau info google, bet niekur neradau apie melasos naudojima tortu puosyboje. Ar kuri nors is jusu esate bandziusi naudoti melasa tortu puosyboje?
Olesta , labai faini tortai. o tie lapeliai tikrai plikyti?
ikelsiu dar kelis savo tortus parodyti, bet gal ne cia juos dedu, kad jokiu pastabu nesulaukiu
viduj "ananasinio" biskvitas perteptas uogiene ir grietinele, pastilazas
sviesus biskvitas perteptas citrininiu kremu, grietinele su citr.zeles gabaleliais, pastilazas, geles aisingas.zinau,kad perkrauta, bet taip jau gavosi ta karta
ikelsiu dar kelis savo tortus parodyti, bet gal ne cia juos dedu, kad jokiu pastabu nesulaukiu
viduj "ananasinio" biskvitas perteptas uogiene ir grietinele, pastilazas
sviesus biskvitas perteptas citrininiu kremu, grietinele su citr.zeles gabaleliais, pastilazas, geles aisingas.zinau,kad perkrauta, bet taip jau gavosi ta karta
Kempiniukas koks fainuolis
QUOTE(okmantes @ 2012 09 04, 13:08)
Kempiniukas super!
Cia dedat, cia. O pastabu ne visada visi sulaukia. Kantrybes ir sekmes
Kaip jūs taip gražiai nulipdot figūrėles, aš apakus
Sveikos,
O madagaskaras Aš apakus
puodelis labai gražus
vestuvinis su saulėgrąžom
O madagaskaras Aš apakus
puodelis labai gražus
vestuvinis su saulėgrąžom
Vos neapsinerciau aukstielnika pamaciusi Madagaskara. GERAS!
QUOTE(okmantes @ 2012 09 04, 13:08)
fainuolis kempiniukas
o antrajam man kiek visko perdaug
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 09 04, 14:43)
nerealiai!
[quote=IwonaBogd,2012 09 04, 11:36]
Kempiniukas super!
IwonaBogd , aciu dideliausias uz padrasinima
Daisy33 , aciu uz pastebejima
*saules_zuikutis* , aciu sutinku,kad per daug-persistengiau, matyt
Rasa_zyk , as tiesiog suzaveta figurelemis
Kempiniukas super!
IwonaBogd , aciu dideliausias uz padrasinima
Daisy33 , aciu uz pastebejima
*saules_zuikutis* , aciu sutinku,kad per daug-persistengiau, matyt
Rasa_zyk , as tiesiog suzaveta figurelemis
O jau "madagaskaro" grozis.... Pavydziu mazajam valgytojui nab zinokit ir labai smalsu kaip tos figureles nulipdomos, gal kas kokia paslapti isduos ar nuoroda mestels