Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

visu tortukai laabai jau grazus! 4u.gif
Kirbe,jusu su gulbemis ir rozemis-ten roziu puokste gyva ??? blush2.gif laaabai jau naturaliai atrodo,atskirti neina... blush2.gif
Olesta,jusu tokie romantiski,su gelemis-laaabai jau thumbup.gif o jau tie jusu plikyti lapukai-superiniai! thumbup.gif beje,kokios jie ten spalvos? g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
turiu klausima profesionalioms kondeterems, gal galesit man pagelbeti 4u.gif turiu melasos (molasses), bet ne sirupo, o tokios kaip kietos koses. Zinau, kad tai salutinis cukraus produktas, bet raso, kad juo puikiai galima pakeisti cukru saldumynuose, tuomet tas saldumas nebuna toks "ikyrus". ieskojau info google, bet niekur neradau apie melasos naudojima tortu puosyboje. Ar kuri nors is jusu esate bandziusi naudoti melasa tortu puosyboje? 4u.gif
Atsakyti
Olesta , labai faini tortai. o tie lapeliai tikrai plikyti?

ikelsiu dar kelis savo tortus parodyti, bet gal ne cia juos dedu, kad jokiu pastabu nesulaukiu g.gif
viduj "ananasinio" biskvitas perteptas uogiene ir grietinele, pastilazas
user posted image

sviesus biskvitas perteptas citrininiu kremu, grietinele su citr.zeles gabaleliais, pastilazas, geles aisingas.zinau,kad perkrauta, bet taip jau gavosi ta karta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kempiniukas koks fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 09 04, 13:08)

Kempiniukas super!
Cia dedat, cia. O pastabu ne visada visi sulaukia. Kantrybes ir sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šokoladinis šokoladinis madagaskaras biggrin.gif , pirmam dryžuotam gimtadieniui

user posted image
user posted image

Vėl gražių tortukų gausybė wub.gif ir visai čia nesijaučia, kad švenčių sezonas praėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 04 rugsėjo 2012 - 13:49
Kaip jūs taip gražiai nulipdot figūrėles, aš apakus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

O madagaskaras blink.gif Aš apakus thumbup.gif

puodelis labai gražus thumbup.gif

vestuvinis su saulėgrąžom thumbup.gif
Atsakyti
Vos neapsinerciau aukstielnika pamaciusi Madagaskara. GERAS!
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 09 04, 13:08)

fainuolis kempiniukas
o antrajam man kiek visko perdaug ax.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 09 04, 14:43)

nerealiai! bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=IwonaBogd,2012 09 04, 11:36]
Kempiniukas super!
Cia dedat, cia. O pastabu ne visada visi sulaukia. Kantrybes ir sekmes mirksiukas.gif

IwonaBogd , aciu dideliausias uz padrasinima 4u.gif
Daisy33 , aciu uz pastebejima smile.gif
*saules_zuikutis* , aciu smile.gif sutinku,kad per daug-persistengiau, matyt blush2.gif
Rasa_zyk , as tiesiog suzaveta figurelemis swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okmantes: 04 rugsėjo 2012 - 15:19
O jau "madagaskaro" grozis.... Pavydziu mazajam valgytojui smile.gif nab zinokit ir labai smalsu kaip tos figureles nulipdomos, gal kas kokia paslapti isduos ar nuoroda mestels
Atsakyti