Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

superiniai tortukai!
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif jusu tortai nuostabus thumbup.gif saunuoles thumbup.gif
Gal kuri kepejele pagelbes? smile.gif
Is vienos normos, tortas, juodasis miskas,koks gaunasi svoris,be puosimo?
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 09 02, 13:54)
Mano iskankintas kapucino puodelis
Turtingas kavos tortas, 2,1kg

aš tai tokio net nevalgyčiau schmoll.gif pasidėčiau į lentyną ir saugočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=astase,2012 09 02, 19:36]
Sveikos kepejeles smile.gif jusu tortai nuostabus thumbup.gif saunuoles thumbup.gif
Gal kuri kepejele pagelbes? smile.gif

man gavosi apie 3kg,bet as dejau daugiau vysniu, nei recepte smile.gif

LEGO tortas labai fainas smile.gif
puodelis nerealus is vis bigsmile.gif
ir damutei stiliovas toks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okmantes: 02 rugsėjo 2012 - 22:14
Sveikos, kaip seniai čia bebuvau - vasara... ax.gif O dabar vėl dirstelėjau ir iškritau iš klumpių - kokių tik grožių nėra blink.gif mega_shok.gif bigsmile.gif

Na, kad neateit tuščiom, įmesiu savam vartojimui sugamintą torčiuką. Puošyba ne tokia turėjo būti, bet kadangi MB susivėlino iš darbo stipriai, visi planai pasikeitė doh.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas.
ateinu su keletu klausimu.
pirmiausia, noreciau suzinoti, ar medutis pagal cipciuko recepta gaunasi kaip parduotuvinis plokstainis? ta prasme, paplociai purus, kai suteptas, nes as iki siol esu kepusi tik plonus kietus lakstelius, o noretusi tu tokiu minkstu kaip kempine ir storesniu.
antras klausimas. radau puosimo temoj, kur nekomentuojama, sita nuoroda
tigras
as rusiskai nesuprantu, gal kas galetu paaiskint, ar i krema dedasi karamele cia? labai skaniai skamba, bet nesinori eksperimentuoti nezinant.
o galiausiai, noreciau sunaus pirmam gimtadieniui iskepti torta-zaisliuka (meskiuka). viskas man labai patinka ir tinka, pavyzdziai aiskus, skaniai ir dailiai atrodo, bet iskilo klausimas, kaip ji paskui pjaustyt, kad neatrodytu kaip meskzudyste (na, nupjauti galva, koja, ranka)? ax.gif
dekoju uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
puikus tortai mergaitės...
adrijos,nevutės-tai fantastiški....

aš irgi keleta parodysiu

vestuviniai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
WOUU kirbe cia keleta pridejo blink.gif vienas uz kita grazesni bet va tas su saulegrazom man istrigo. Super saunuole. tortai nuostabus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 09 03, 09:36)
Na, kad neateit tuščiom, įmesiu savam vartojimui sugamintą torčiuką. Puošyba ne tokia turėjo būti, bet kadangi MB susivėlino iš darbo stipriai, visi planai pasikeitė  doh.gif  blush2.gif 

kokiu kremu puoset? grazios spalvos gavosi

QUOTE(JustinaKind @ 2012 09 03, 10:17)
labas rytas.
ateinu su keletu klausimu.
pirmiausia, noreciau suzinoti, ar medutis pagal cipciuko recepta gaunasi kaip parduotuvinis plokstainis? ta prasme, paplociai purus, kai suteptas, nes as iki siol esu kepusi tik plonus kietus lakstelius, o noretusi tu tokiu minkstu kaip kempine ir storesniu.

parduotuvinio nevalgius, bet lakstus kocioju kuo ploniau, kai iskepa buna kokiu 4 mm. jei sutept su gera gritinele ir leisti issistoveti, tai skois labai geras

Kirbe, tortai labai labai grazus wub.gif wub.gif

Adrija, jus tortai visada tobuli. Bet tas puodas vel pakerejo is naujo wub.gif

Patarkit is ko padaryti samana. Darau torta feju tema 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , kiek graziu tortu cia pamaciau bigsmile.gif , o @adrij@, tai kazkas nerealaus thumbup.gif , tas puodas bigsmile.gif

cia mano keli tortukai ax.gif , fotosesijoms deja neturiu laiko 4u.gif

user posted image user posted image

kirbe , kokie grazus tortai thumbup.gif , tokie vestuviniai vestuviniai, tvarkingi geles tokios grazios bigsmile.gif . Kaip padaryti tokias rozes? Man kazkaip nepavyksta g.gif , o ir su vielutem visai nesiseka draugauti doh.gif
Atsakyti
o,kiek vel grazuoliu tortu! bigsmile.gif
Atsakyti
kirbe,labai istrigosu saulegrazom tortas. is ko viduriukasju padarytas?
Atsakyti