Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(etoile @ 2012 08 13, 14:42)
Laba diena kepejeles,

susiduriau su tokia problemele. kepiau du tortukus. viena ju apdengiau pastiliazu ir palikau per nakty saldyuve. kol buvo saldytuve, tortukas buvo puikus...taciau isemus is jo...mase tiesiog sudreko ir subliusko.....susiraukslejo tokia.....pakritusi.....
kita tortuka istraukus is saldyuvo aptepiau ir apdeniau tik ryte. tai pastiliazas visiskai niekuom nepakito.....nedreko.....
lauke ir kambary labai karsta nebuvo...tik apie 20 laipsniu....tai neisgalvoju, ko mano mase islindus is saldytuvo sudreko ir apsmuko... g.gif  g.gif  g.gif  doh.gif  doh.gif

tikiuosi, kad kas nors pades man isspresti sia problema..... g.gif  g.gif

Labai atsiprasau us nekantruma...tacaiu penktadieniui laukia dar vienas tortukas krikstynoms...tai labai bijau ji sugadinti su sudrekusia mase....
gal zino kuri kepejele, kodel taip yra ? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 14, 14:55)
Labai atsiprasau us nekantruma...tacaiu penktadieniui laukia dar vienas tortukas krikstynoms...tai labai bijau ji sugadinti su sudrekusia mase....
gal zino kuri kepejele, kodel taip yra ?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o pirma irgi buvot aptepusi sviestiniu kremu?
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 14, 15:14)
o pirma irgi buvot aptepusi sviestiniu kremu?

aha...tas pats kremas kur piene plikyti miltai plius sviestas......
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 14, 12:55)

O denget ta pacia diena,kaip ir iskepet? ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 14, 15:41)
aha...tas pats kremas kur piene plikyti miltai plius sviestas......

As visada aptepu sviestas + pudra, ir tik viena karta buvo tokia situacija kai buvo baisiai karsta. Visus kitus kartus viskas ok.
Atsakyti
as ir wisada aptepu swiestas +pudra ir nebuwo to wandenuko... tik kai buwo beprotiskas karstis lyg ir bande jis rodytis, bet nuwaliau ir wiskas ok...
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 14, 12:55)

temperaturu skirtumas, nes tortas stovejo ilgai saldytuve, ji isemete i kambario temperatura todel taip nutiko. juk saldytuve ne +20
man ir taip buvo kelis kartus.
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taciau kur tada laikyti papuosta torta? zinoma saldytuve salta. o dabar kad ir kaip bebutu vasara. man reikia papuosta tortuka laikyt per nakty, kad ryte galetu atsiimt...tai negaliu jo palikt kambario temperaturoje....
o del sviestuko + pudros....tai man labai jau daug jo sueina vienam tortui islyginti......tad ieskojau alterntyvos......kokiom proporcijom dedat?

tikrai nuosirdus aciu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 08 13, 19:58)
as cia tik uzeinu retkarciais tortukais pasigrozet, bet uzkliuvo sitas klausimas, tad pasakysiu -as bandziau jau ne viena karta, labai labai superinis receptukas, ypac vaiku progom  thumbup.gif  4u.gif Lengvas, paprastas, minkstas, purus, gaivus, skanus  rolleyes.gif Zodziu dekui uz recepta  4u.gif

Dziaugiuosiu clap.gif , kad patiko bananinis tortukas thumbup.gif ziuriu kas kepe, tai visiems patiko bigsmile.gif

QUOTE(lilan @ 2012 08 13, 21:21)

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(etoile @ 2012 08 14, 17:37)
aciu visoms uz atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
taciau kur tada laikyti papuosta torta? zinoma saldytuve salta. o dabar kad ir kaip bebutu vasara. man reikia papuosta tortuka laikyt per nakty, kad ryte galetu atsiimt...tai negaliu jo palikt kambario temperaturoje....
o del sviestuko + pudros....tai man labai jau daug jo sueina vienam tortui islyginti......tad ieskojau alterntyvos......kokiom proporcijom dedat?

tikrai nuosirdus aciu jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

laikyti tik saldytuve mirksiukas.gif
As anksciau dariau vienas prie vieno, sviestas +cukraus pudra.
O dabar 1 pokeli sviesto + apie 100-150gr. cukraus pudros (viena syki dejau sokoladine cukraus pudra, tai super patiko thumbup.gif ) + sumaltu sausainiu, tu paprastu kvadratiniu, kaip tipo gaidelis, patiko IKI pirkti sokoladinio skonio, labai gerai tarkojasi (bet reikia i miltus sumalti) ir deti tiek kad gerai paskui teptusi. Super, labai patinka sis misinis thumbup.gif
Atsakyti
labai labai aciu erikiuxxx 4u.gif 4u.gif
tai bandysiu sviesta + c.pudra. + sausainiai.
tik kad cia pas mus tokiu, kaip gaidelio sausainiu kaip ir nera.....visi tokie trapus biskvitiniai....plonuciai..kazin ar tiktu?
blush2.gif blush2.gif
beja, kazkuri mamyte tikrai kepe grybo formos torta.
gal kas turit kokiu nuorodu kaip jis formuojamas?
nesinori kokio lepsio vaikui iskepti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS......
kiek nuostabių tortų pamačiau.....
adrija,jurate.l,-tobula...tortai fantastiški......nelabai visų vardus ysidėmėjau,bet tortai visų kepėjėlių puikus.....

keletą ir savo parodysiu....
vestuvėms
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 14, 17:57)
Dziaugiuosiu clap.gif , kad patiko bananinis tortukas thumbup.gif ziuriu kas kepe, tai visiems patiko bigsmile.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif
o reik eiti ieskoti tavojo bananinio tortuko receptuko bigsmile.gif
Atsakyti