Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano keli vaikiški
Snikersas 3 kguser posted image
Rafaelo 1,7 kguser posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 30, 16:23)
Mano sportinis tortukas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 30, 19:32)
as Mingailiux i kompanija su sporto tema smile.gif tavo tortas superinis!

wub.gif Grazu! Labai! wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 31, 08:47)
Sveikutes
Dabar mastau kurios spalvos is americolor yra avietine ir bordine? Gal kas galite patarti, kurias imti?

Turiu bordine "maroon", tai negrazi spalva. Mase nudazo tokia purvina spalva, baisi vienu zodziu. doh.gif Ant virsaus irgi stebuklu nerodo.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 31, 09:25)
wub.gif  Grazu! Labai! wub.gif
Turiu bordine "maroon", tai negrazi spalva. Mase nudazo tokia purvina spalva, baisi vienu zodziu. doh.gif Ant virsaus irgi stebuklu nerodo.

O as kaip tik ta maroon ziurinejau. Aciu, kad pasaket, nepirksiu tada tos negrazios. Nu tai kokia tada pirkti, kad gautusi bordines geles? Ir avietes noriu, nes nesusimaiso tie dazai i grazias spalvas, kad ir kaip maisyciau
Atsakyti
Ne nu bet tie lasiniai tai thumbup.gif tiek juokiaus, super darbas thumbup.gif wub.gif

Mingailiux labai dailus tortukas, gera ideja krepsinio tema, kada nors reikes pasinaudoti blush2.gif

likta labai daili knyga, dariau si karta ir as knyga, ziauriai vargau ir daug broko pridirbau smile.gif

*saules_zuikutis* thumbup.gif kaip vartus padarei? smile.gif

Dianaaa1215 patinka man tie angru bird tortukai wub.gif

Cia ta mano brokuota knyga blush2.gif

user posted image

Ledynmetis

user posted image

Vestuvems, melyna tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

vis dar negaliu pamirst lasiniu bigsmile.gif nerealiai bigsmile.gif

nevute - vestuvinis su melynom gelytem wub.gif wub.gif wub.gif pasaka wub.gif

Auksiuke noreciau paklausti jusu, man labai patiko tortukas su skeciu pilnu gelyciu, byranciu is jo. jei neuzpyksit bandysiu 'copy' padaryt blush2.gif tik gal atsakytumet kaip taip apdzipuoti reikia, gal yra kazkur videio kaip tai darosi blush2.gif 4u.gif

gal kuri paaiskintu kaip lygiai uztepat beze, na sakykim sonus ar virsu lygiai uztepti, nu man nesiseka visai verysad.gif

idesiu savo kelis ax.gif

jogurtinis 1.5 kg puostas uogytemis ir ganasu
user posted image

jogurtinis 1.8 kg puostas slapia beze ir pirktines mases figurele, gelytem
user posted image

medutis 2kg, puostas ganasu, pirktines mases fygureles, valgomo popieriaus drugeliai.
user posted image

rafaelo svajone 3kg , puostas beze, gulbes is valgomo popieriaus
user posted image

medutis 3.5 kg, puostas beze, sokoladas, trupinukai
user posted image

Atsakyti
Nevute....kokie tortai....pasaka... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tokie svelnus....o jau ledynmetis.....sedziu ir negaliu atsigaut....begalo grazu.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kad man dievulis tokia fantazija butu daves doh.gif doh.gif doh.gif

dani84, tas sokoladinis su uogom...nu tokis labai keliantis apetita.....niam niam.... 4u.gif 4u.gif tuoj uzsibaigs mano dieta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etoile: 31 rugpjūčio 2012 - 10:41

QUOTE(Nevute @ 2012 08 31, 11:19)

Cia ta mano brokuota knyga  blush2.gif

plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzz atsiųsk man tą knygą wub.gif ir vardas tinka ir tema.... nes savo pirmokui bandau kažką sutepliot, bet nei įkvėpimo nei jėgų nėr... nu PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano pirmoji barbė dukrai.
Medaus, pastiliažas, 2,6kg
user posted image
Atsakyti
NEVUTES visi 3 superiniai,knyga labai patiko,tik obuolio nedeciau ant jos ax.gif ir foto puikios mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vienas dukrai su namiškiais valgyti. Barbė buvo cipciuko medaus, šis
Kirbes medaus, pastiliažas, 3kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuftis: 31 rugpjūčio 2012 - 14:32
Mano keli :
user posted image

user posted image

user posted image

Labai patiko Nevutės tortai wub.gif , bet ir foto labai kokybiškos, irgi 10 balų first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašiaaalis: 31 rugpjūčio 2012 - 15:25
Būkit geros, gal galite kas įkelti saldainių masės nuorodą...nuo ryto ieškau,kaip nerandu taip nerandu
Atsakyti