Mano keli vaikiški
Snikersas 3 kg
Rafaelo 1,7 kg
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 30, 16:23)
Mano sportinis tortukas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 30, 19:32)
as Mingailiux i kompanija su sporto tema tavo tortas superinis!
Grazu! Labai!
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 31, 08:47)
Sveikutes
Dabar mastau kurios spalvos is americolor yra avietine ir bordine? Gal kas galite patarti, kurias imti?
Dabar mastau kurios spalvos is americolor yra avietine ir bordine? Gal kas galite patarti, kurias imti?
Turiu bordine "maroon", tai negrazi spalva. Mase nudazo tokia purvina spalva, baisi vienu zodziu. Ant virsaus irgi stebuklu nerodo.
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 31, 09:25)
Grazu! Labai!
Turiu bordine "maroon", tai negrazi spalva. Mase nudazo tokia purvina spalva, baisi vienu zodziu. Ant virsaus irgi stebuklu nerodo.
O as kaip tik ta maroon ziurinejau. Aciu, kad pasaket, nepirksiu tada tos negrazios. Nu tai kokia tada pirkti, kad gautusi bordines geles? Ir avietes noriu, nes nesusimaiso tie dazai i grazias spalvas, kad ir kaip maisyciau
Ne nu bet tie lasiniai tai tiek juokiaus, super darbas
Mingailiux labai dailus tortukas, gera ideja krepsinio tema, kada nors reikes pasinaudoti
likta labai daili knyga, dariau si karta ir as knyga, ziauriai vargau ir daug broko pridirbau
*saules_zuikutis* kaip vartus padarei?
Dianaaa1215 patinka man tie angru bird tortukai
Cia ta mano brokuota knyga
Ledynmetis
Vestuvems, melyna tema
Mingailiux labai dailus tortukas, gera ideja krepsinio tema, kada nors reikes pasinaudoti
likta labai daili knyga, dariau si karta ir as knyga, ziauriai vargau ir daug broko pridirbau
*saules_zuikutis* kaip vartus padarei?
Dianaaa1215 patinka man tie angru bird tortukai
Ledynmetis
Vestuvems, melyna tema
labas rytas
vis dar negaliu pamirst lasiniu nerealiai
nevute - vestuvinis su melynom gelytem pasaka
Auksiuke noreciau paklausti jusu, man labai patiko tortukas su skeciu pilnu gelyciu, byranciu is jo. jei neuzpyksit bandysiu 'copy' padaryt tik gal atsakytumet kaip taip apdzipuoti reikia, gal yra kazkur videio kaip tai darosi
gal kuri paaiskintu kaip lygiai uztepat beze, na sakykim sonus ar virsu lygiai uztepti, nu man nesiseka visai
idesiu savo kelis
jogurtinis 1.5 kg puostas uogytemis ir ganasu
jogurtinis 1.8 kg puostas slapia beze ir pirktines mases figurele, gelytem
medutis 2kg, puostas ganasu, pirktines mases fygureles, valgomo popieriaus drugeliai.
rafaelo svajone 3kg , puostas beze, gulbes is valgomo popieriaus
medutis 3.5 kg, puostas beze, sokoladas, trupinukai
vis dar negaliu pamirst lasiniu nerealiai
nevute - vestuvinis su melynom gelytem pasaka
Auksiuke noreciau paklausti jusu, man labai patiko tortukas su skeciu pilnu gelyciu, byranciu is jo. jei neuzpyksit bandysiu 'copy' padaryt tik gal atsakytumet kaip taip apdzipuoti reikia, gal yra kazkur videio kaip tai darosi
gal kuri paaiskintu kaip lygiai uztepat beze, na sakykim sonus ar virsu lygiai uztepti, nu man nesiseka visai
idesiu savo kelis
jogurtinis 1.5 kg puostas uogytemis ir ganasu
jogurtinis 1.8 kg puostas slapia beze ir pirktines mases figurele, gelytem
medutis 2kg, puostas ganasu, pirktines mases fygureles, valgomo popieriaus drugeliai.
rafaelo svajone 3kg , puostas beze, gulbes is valgomo popieriaus
medutis 3.5 kg, puostas beze, sokoladas, trupinukai
Nevute....kokie tortai....pasaka...
tokie svelnus....o jau ledynmetis.....sedziu ir negaliu atsigaut....begalo grazu....
kad man dievulis tokia fantazija butu daves
dani84, tas sokoladinis su uogom...nu tokis labai keliantis apetita.....niam niam.... tuoj uzsibaigs mano dieta
tokie svelnus....o jau ledynmetis.....sedziu ir negaliu atsigaut....begalo grazu....
kad man dievulis tokia fantazija butu daves
dani84, tas sokoladinis su uogom...nu tokis labai keliantis apetita.....niam niam.... tuoj uzsibaigs mano dieta
QUOTE(Nevute @ 2012 08 31, 11:19)
plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzz atsiųsk man tą knygą ir vardas tinka ir tema.... nes savo pirmokui bandau kažką sutepliot, bet nei įkvėpimo nei jėgų nėr... nu PASAKA
NEVUTES visi 3 superiniai,knyga labai patiko,tik obuolio nedeciau ant jos ir foto puikios
Mano keli :
Labai patiko Nevutės tortai , bet ir foto labai kokybiškos, irgi 10 balų
Labai patiko Nevutės tortai , bet ir foto labai kokybiškos, irgi 10 balų
Būkit geros, gal galite kas įkelti saldainių masės nuorodą...nuo ryto ieškau,kaip nerandu taip nerandu