Sveikos. Idedu sios dienos darbeli
Snickers su baltai biskvitais, pastilazas, 1,6kg
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 29, 16:09)
Pašėlo panos
IwonaBogd JOOOOOOOMMMMMMMMM......... cia geras man kaip tik dar nuo ankstaus ryto nevalgius pats tas psio einu i saldytuva lasiaku ieskot nu nerealus
[quote=likta,2012 08 29, 04:14]
Jeigu visus norit kepti iš karto viską didinat, biskvitas bus labai didelis per visą orkaitės skardą. Jeigu kepsit normalioje formoje, keturių normų biskvitas neprasikeps, tešla sunki. Būtent dėl to šie biskvitai kepami po vieną.
Tik gal tuos klausimus reikėtų užduoti temoje Tortai, čia daugiau apie papuošimus
aciu
Juro liūtukas
fainuolis
[quote=akilezna,2012 08 29, 06:56]
Sveikos noreciau jusu patarimo, palnuoju daryti toki tortuka
as dar naujoke,bet daryciau slapia beze ir dar pries dedant rozes, pamirkyciau roziu galus i beze, kad geriau sukibtu. bet reiktu, kad atsakytu labiau patyrusios.
meginu ikelti vakaryksti vienetuka ir laukiu jusu kritikos
Jeigu visus norit kepti iš karto viską didinat, biskvitas bus labai didelis per visą orkaitės skardą. Jeigu kepsit normalioje formoje, keturių normų biskvitas neprasikeps, tešla sunki. Būtent dėl to šie biskvitai kepami po vieną.
Tik gal tuos klausimus reikėtų užduoti temoje Tortai, čia daugiau apie papuošimus
aciu
Juro liūtukas
fainuolis
[quote=akilezna,2012 08 29, 06:56]
Sveikos noreciau jusu patarimo, palnuoju daryti toki tortuka
as dar naujoke,bet daryciau slapia beze ir dar pries dedant rozes, pamirkyciau roziu galus i beze, kad geriau sukibtu. bet reiktu, kad atsakytu labiau patyrusios.
meginu ikelti vakaryksti vienetuka ir laukiu jusu kritikos
lašiniai geruliai,tik aš bučiau dar padeklą laikraščiu aptraukus ir plevele
[quote=IwonaBogd,2012 08 29, 13:09]
va cia tai geras . net lasiniu skoni pajauciau.
va cia tai geras . net lasiniu skoni pajauciau.
Jeckau, koks lasiniu gabals! Nerealiai
super lasiakai
ir vienetukas grazutis
ir vienetukas grazutis
Labas mergaitės Pati aš tortų nekepu, bet kokių čia šedevrų prisižiūriu, tai net kartais įsižnybu sau, ar nesapnuoju Nu tikrai talentingos jūs visos
Aš čia su klausimuku tokiu: kaip būtų galima paprašyti apipavidalinti tortą moters jubiliejaus proga, kuri beprotiškai mėgsta tvarkyti aplinką, gėles augina ir t.t. Gal turite kokių pavyzdžių?
Aš čia su klausimuku tokiu: kaip būtų galima paprašyti apipavidalinti tortą moters jubiliejaus proga, kuri beprotiškai mėgsta tvarkyti aplinką, gėles augina ir t.t. Gal turite kokių pavyzdžių?
IWONA Amazing