zinau,kad ne ta tema mano klausimui, bet nespeju visu skaityti mergaites, sakykit, jei produktu kieki didinat, ar ir sodos( kepimo milteliu) kieki irgi didinti proporcingai, pvz.: Migles "pasaka" tortuko biskvito recepte duoti kiekiai kepti po viena paploti ir kiekvienam po 1 sauksteli sodos; o as noriu kepti is karto keturias mormas, tai negi deti 4 saukstelius sodos?
***Meskute***, tai cia gerai prasisukai su Tomo dengimu as kaip letu apsuku moteriske,tai man niekaip per 3 val. neiseitu.
ramune.v, labai grazios geles ir lelka kaip manekene
likta, aciu uz pamokele apie skoniu derinima . as tikiu, kad turint daugiau praktikos, atsiranda ziniu bagazas. as kepu tik puse metu ir kiekvienas tortukas, tai pirma karta ragaujamas skonis ar pirma karta pameginta dekoracijos detale.
Olesta, koks fainutis vienetukas .
nu bet, zinokit, mistika kazkokia-tik siandien atidaviau torta vienetuka su gelytem ir drugeliais mergytei. gaila,kad negaliu dar nuotrauku ikelti, o taip noreciau jusu pamokymu, kritikos ir komentaru.
O-RE-AR, labai tvarkingi ir mieli mokykliniai
nepykit, jei ko nepaminejau
QUOTE
okmantes,2012 08 29, 00:34]
zinau,kad ne ta tema mano klausimui, bet nespeju visu skaityti mergaites, sakykit, jei produktu kieki didinat, ar ir sodos( kepimo milteliu) kieki irgi didinti proporcingai, pvz.: Migles "pasaka" tortuko biskvito recepte duoti kiekiai kepti po viena paploti ir kiekvienam po 1 sauksteli sodos; o as noriu kepti is karto keturias mormas, tai negi deti 4 saukstelius sodos?
Jeigu visus norit kepti iš karto viską didinat, biskvitas bus labai didelis per visą orkaitės skardą. Jeigu kepsit normalioje formoje, keturių normų biskvitas neprasikeps, tešla sunki. Būtent dėl to šie biskvitai kepami po vieną.zinau,kad ne ta tema mano klausimui, bet nespeju visu skaityti mergaites, sakykit, jei produktu kieki didinat, ar ir sodos( kepimo milteliu) kieki irgi didinti proporcingai, pvz.: Migles "pasaka" tortuko biskvito recepte duoti kiekiai kepti po viena paploti ir kiekvienam po 1 sauksteli sodos; o as noriu kepti is karto keturias mormas, tai negi deti 4 saukstelius sodos?
Tik gal tuos klausimus reikėtų užduoti temoje Tortai, čia daugiau apie papuošimus
Olesta, nuostabus vienetukas
O-RE-AR, puikūs mokykliniai tortai
Juro liūtukas
[attachmentid=224383]
Šviesūs biskvitai, varškės kremas su šilauogėmis, svoris 2,4 kg
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 28, 21:40)
Cia dariau mazus tortukus po 1.6 ir 1.3kg,gal kas pasinaudos ideja rugsejo pirmajai
Labai gažūs tortai.Koks papuošimo kremas yra baltojo gražuolio?Ačiū už atsakymą
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 28, 22:40)
Cia dariau mazus tortukus po 1.6 ir 1.3kg,gal kas pasinaudos ideja rugsejo pirmajai
fainuoliai raidelės ir knygelės iš ko daryta?
Olesta, labai grazus vienetukas
Sveikutes
Sakykit, mergaites, jei dengsiu torta saldiniu mase, ar pati torta pries tai reikia dar apteti sviestiniu kremu, ar mase galima tiesiai ant torto deti? Pirma karta darysiu tai nezinau Buciau labai dekinga uz atsakyma
Sakykit, mergaites, jei dengsiu torta saldiniu mase, ar pati torta pries tai reikia dar apteti sviestiniu kremu, ar mase galima tiesiai ant torto deti? Pirma karta darysiu tai nezinau Buciau labai dekinga uz atsakyma
QUOTE(Terija:) @ 2012 08 29, 05:24)
Labai gažūs tortai.Koks papuošimo kremas yra baltojo gražuolio?Ačiū už atsakymą
Slapia beze
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 29, 06:47)
fainuoliai raidelės ir knygelės iš ko daryta?
Is pastilazo
QUOTE(mergyte83 @ 2012 08 29, 08:16)
Sveikutes
Sakykit, mergaites, jei dengsiu torta saldiniu mase, ar pati torta pries tai reikia dar apteti sviestiniu kremu, ar mase galima tiesiai ant torto deti? Pirma karta darysiu tai nezinau Buciau labai dekinga uz atsakyma
Sakykit, mergaites, jei dengsiu torta saldiniu mase, ar pati torta pries tai reikia dar apteti sviestiniu kremu, ar mase galima tiesiai ant torto deti? Pirma karta darysiu tai nezinau Buciau labai dekinga uz atsakyma
Reikia apdengti-isgylinti torta butinai
Aciu visoms pastebejusioms mano tortukus
Aciu uz atsakyma Sarlot kremo nesinori daryti, gal zinote kaip daryti sviesto ir kondencuoto pieno krema? Internete galybe receptu, o noreciau gauti patarima is profesionaliu kepeju
QUOTE(mergyte83 @ 2012 08 29, 11:19)
Aciu uz atsakyma Sarlot kremo nesinori daryti, gal zinote kaip daryti sviesto ir kondencuoto pieno krema? Internete galybe receptu, o noreciau gauti patarima is profesionaliu kepeju
Isplaki sviesta iki baltumo ir ipili kondensuoto kelis saukstus ...viska suplaki ir tiek
QUOTE(raima.ma @ 2012 08 28, 12:57)
nu ne kreivi, o tie su daug pyragėlių tai jau labai gražūs
O kokio skersmens ir aukščio tie maži žali torčiukai? O vidus koks. O tas didelis tortas viršuje, kokio skersmens?
Labai susirūpinusi esu, laukia manęs toks darbelis, tai ir rūpi, ir klausimų daug.
Ačiū
O kokio skersmens ir aukščio tie maži žali torčiukai? O vidus koks. O tas didelis tortas viršuje, kokio skersmens?
Labai susirūpinusi esu, laukia manęs toks darbelis, tai ir rūpi, ir klausimų daug.
Ačiū
tų pyragėlių skersmuo 7cm, aukščio nepamenu, bet papuoštas jau gavosi 220-240gramų kažkur, dariau juodą mišką, o viršutinis nebuvo didelis, turbūt nė dviejų kg nesvėrė, dariau pagal viršutinį padėkliuką, kad ten tilptų, pyrgaėlių dariau 40, ten ne visi sudėti, tai bendrai gavosi apie 10kg torto.
QUOTE(akilezna @ 2012 08 29, 09:56)
Sveikos noreciau jusu patarimo, palnuoju daryti toki tortuka
bet, paprase ne dengti mases, tai vat dabar galvoju kaip man tvirtint rozes ar tiks toks variantas, aptept torta slapia beze ir ant jos jau det rozes (pastilazines), bet galvoju ar laikisis rozes labai prasau jusu patarimo
bet, paprase ne dengti mases, tai vat dabar galvoju kaip man tvirtint rozes ar tiks toks variantas, aptept torta slapia beze ir ant jos jau det rozes (pastilazines), bet galvoju ar laikisis rozes labai prasau jusu patarimo
ar aptept sviestiniu kremu su sutirstintu pienu ir rozytes tvirtint, patrkit labai prasau