Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(likta @ 2012 08 28, 06:09)
Ačiū, šiek tiek praktikos ir žinių, renkuosi koks skonis turi dominuoti, jeigu vienas kremas yra saldus, kitą kremą renkuosi gaivesnį, prigesinti  saldumui. Kitus kremus parenku neutralaus skonio, jie turi tik vos vos išreikštą tam tikro skonio gaidelę. Be abejo žiūriu ar tinka skoniai, tarkim bananai ir juodas šokoladas man nesuderinami skoniai. Nemėgstu bananų apskritai, tai labai retai dedu į tortą.Vyšnios man labiausia tinka į šokoladinius kremus,šviesius kremus nudažo, man nepatinka, tada dedu tik vyšnių sultis, duoda vos rusvą spalvą ir skonį. Taip ir derinu skonius.
Ačiū, nuostabūs Jūsų valgomi tortai.

aciu smile.gif tik prasom i man TU smile.gif o pamastymai apie skoniu suderinima labai geri-visiskai sutinku, man ir negrazu kai uogos nudazo krema arba sviesu biskvita ir jis gaunasi melynas tose vietose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 27, 23:53)
tuo paciu keli paprastuciai smile.gif

Kuo aptepti pirmi du torčiukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 08 28, 10:30)
Kuo aptepti pirmi du torčiukai? ax.gif

sokolado glazura ir sviestinio misinuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 27, 14:20)
Sveiki, visų torčiukai nuostabūs, visos tobulėjat su kiekvienu tortuku, o aš nžn jau seniai nebematau savio darbuose progreso..vis tokie pat kreivi smile.gif

nu ne kreivi, o tie su daug pyragėlių tai jau labai gražūs 4u.gif
O kokio skersmens ir aukščio tie maži žali torčiukai? O vidus koks. O tas didelis tortas viršuje, kokio skersmens?
g.gif Labai susirūpinusi esu, laukia manęs toks darbelis, tai ir rūpi, ir klausimų daug.
Ačiū
Atsakyti
Gal kuri galit įmesti to karamelinio-vyšninio torto recepto nuorodą? Nerandu aš jo.
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 28, 12:24)
Gal kuri galit įmesti to karamelinio-vyšninio torto recepto nuorodą? Nerandu aš jo.

http://www.supermama...;#entry36438327 136postas
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 28, 14:20)

Ačiū 4u.gif
O čia produktų norma visoms torto biskvitinėms dalims? g.gif Kažkaip labai mažai atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaguma: 28 rugpjūčio 2012 - 13:34
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 27, 21:07)

QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 27, 22:40)
Dengimas uztruko 3 val ...bet tose valandose buvo ir mazosios pamaitinimas/migdymas,ir didziosios vis ko nors uzsinoredavo  biggrin.gif ,istikro isivaizdavau kad bus dauggggg sunkiau  smile.gif

medalis tokioms mamytėms first.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 27, 22:53)
Papildyta:
tuo paciu keli paprastuciai smile.gif

patinka man tokie valgomi essen.gif

Gal turite kuri išsaugojus nuorodėlę kaip padaryti tortą kamuolį??? reikalingas būtent futbolo doh.gif Įtariu, kad turinys būtų medutis, ar ne??? O kuo dengti? Gal pastilažu. Ir iš kur gauti juodą spalvytę???
Atsakyti
Vienetukas mažai mergytei, persikinis varškės tortas, puošta pastilažu...

user posted image
Atsakyti
Cia dariau mazus tortukus po 1.6 ir 1.3kg,gal kas pasinaudos ideja rugsejo pirmajai ax.gif
Atsakyti
olesta,pasikartosiu-pasakiskas tortukas

--
mokyklinukai fainuoliai
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 28, 20:45)

--
mokyklinukai fainuoliai

Aciukas 4u.gif
Atsakyti