Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutes, kazkaip musu temute pristabzius greiti smile.gif
Atnesu savo pora tokiu valgomu sakyciau, abu saviems valgytojams
Vysninis karamelinis - turiu pasakyt nebuvau darius tai juodo misko daugiau nenoriu, sis daaaaug skanesnis ir svelnesnis thumbup.gif
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

Ir Erikiuxxx bananinis tortas, slapia beze, nepilnai 3kg, labai patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 27, 16:12)

Super bokalas. 4u.gif Kaip daret bokalo sonu? Ir kaip dazet ant virsaus? su teptuku ar kempinele?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 27, 18:05)
Super bokalas. 4u.gif  Kaip daret bokalo sonu? Ir kaip dazet ant virsaus? su teptuku ar kempinele?

Aciu visoms uz pagyrimus.
Del dazymo, as kaip nzn visu dazymo techniku tai tik teptuka pazystu lotuliukas.gif Tai sujuo ir daziau. O tas klausimas kaip dariau bokalo sonus nelabai supratau. Apvyniavau mase ir viskas. Iraiziau ten tuos alia medienos rastus
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 27, 20:23)
Aciu visoms uz pagyrimus.
Del dazymo, as kaip nzn visu dazymo techniku tai tik teptuka pazystu  lotuliukas.gif Tai sujuo ir daziau. O tas klausimas kaip dariau bokalo sonus nelabai supratau. Apvyniavau mase ir viskas. Iraiziau ten tuos alia medienos rastus

Va va to ir norejau suzinot drinks_cheers.gif aciu. Puikus darbas
Atsakyti
@adrija@, po kelis kartus vis perziuriu, detales studijuoju, groziuosi... wub.gif gal jau buvo klausta jusu ne karta, bet dar neperskaiciau visu temu...kokius dazniausiai renkates tortus savo daugiaauksciams (speju, kad medutis, nevezis pirmuose aukstuose)? ar ziurit, kad ir skoniai "deretu", ar cia jau kaip pageidauja uzsakovas?
TITA777, labai valgomas tortas nestuke.gif ;
***Meskute***, fainuolis Tomas smile.gif kiek laiko prie sio torto sugaista?
astuftis, mano mazoji jau nori tokiu masiniuku;
likta, kaip sitiek ivairiu skoniu suderinti viename torte? ar cia ziniu reikia tureti, ar praktika padiktuoja?
Mingailiux, kos tikras bokalas thumbup.gif . taip ir nusiurbciau puta nuo virsaus...
tinulia84, labai patiko penketukas. o jau mazi tortukai...negalima taip skeptiskai ziureti i savo darbus ir ypac kai jie tokie grazus, kai i juos sitiek laiko ir pastangu ideta.as, kaip naujoke, labai noreciau,kad visi mano darbai butu tokie "kreivi"...neabejoju, kad ne man vienai taip atrodo 4u.gif .
niukse, niu jeigu jau vysninis-karamelinis skanesnis uz juodaji miska...ir as darysiu kada...
Atsakyti
tinulia84 nevyk Dievo medin- tiek miniuku padaryt doh.gif nu ir pavarei biggrin.gif
Mingailiux super bokaliuskas smile.gif o koks tortukas ir koks skersmuo? kaip tik ruosiuos backute daryt bet mastau gal bokala g.gif smile.gif kiek laiko rankena dziuvo? ax.gif
likta kokie skoniai wub.gif ir laaabai apetitiskai atrodo smile.gif
niukse labai thumbup.gif
***Meskute*** o jau koks tomas thumbup.gif
astuftis thumbup.gif
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 27, 11:17)
ot  doh.gif  blush2.gif Ramune, gal galėtumėte įkelti receptuką dengimui? rolleyes.gif

150 zinute
http://www.supermama...;#entry49059359
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 27, 21:07)
Mingailiux super bokaliuskas smile.gif o koks tortukas ir koks skersmuo? kaip tik ruosiuos backute daryt bet mastau gal bokala  g.gif  smile.gif kiek laiko rankena dziuvo? ax.gif

Turtingas kavos (gal neparasiau g.gif ) 18cm skersmuo, nu bet gigantas gavosi doh.gif O rankena gal pora dienu dziuvo. Nepamenu kuria diena dariau
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 27, 21:30)
Turtingas kavos (gal neparasiau  g.gif ) 18cm skersmuo, nu bet gigantas gavosi  doh.gif O rankena gal pora dienu dziuvo. Nepamenu kuria diena dariau

o kiek normos?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 27, 22:01)
o kiek normos?

Uij, net nzn. Biskvitas 1,5 normos (nes reikejo dasikepti papildomai puse normos, mazai gavos. Su rududu dariau is 2 normu, bet nemazai liko (tai gal butu uzteke 1 ar 1,5 normos). Is grietineles irgi liko tai sakyciau vienos normos butu uzteke. Nu zodz, visai neekonimiskai cia man gavosi. Tiek, kad saviems kepiau tai dzin.
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 08 27, 19:34)

***Meskute***, fainuolis Tomas  smile.gif kiek laiko prie sio torto sugaista?

Dengimas uztruko 3 val ...bet tose valandose buvo ir mazosios pamaitinimas/migdymas,ir didziosios vis ko nors uzsinoredavo biggrin.gif ,istikro isivaizdavau kad bus dauggggg sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 27, 22:07)
Nu zodz, visai neekonimiskai cia man gavosi. Tiek, kad saviems kepiau tai dzin.

tai va su tais dakepinejimais doh.gif mas ir painka kai norma pilna nes kai darai 0,5 ar dar baisiau 2/3 tai doh.gif aisku pas mane greit visus likuciua patvarko biggrin.gif bet...
man va reiks padaryt backute ar bokala 3kg, mano mix skonio o jis lengvas tai ir klausineju biggrin.gif nes darius snikeri 16 formoj ir normos tai gerai gavos bet tik apie 2,4kg o jis ir sunkesnis... o cia sakau tada 18 daryciau bet va kiek didinti nesumastau tongue.gif
Papildyta:
tuo paciu keli paprastuciai smile.gif
nu bet foto kokybe kai sumazinu doh.gif ir spalvos... reiks mokytis foto tvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 rugpjūčio 2012 - 21:58
QUOTE(okmantes @ 2012 08 27, 19:34)
likta, kaip sitiek ivairiu skoniu suderinti viename torte? ar cia ziniu reikia tureti, ar praktika padiktuoja?

Ačiū, šiek tiek praktikos ir žinių, renkuosi koks skonis turi dominuoti, jeigu vienas kremas yra saldus, kitą kremą renkuosi gaivesnį, prigesinti saldumui. Kitus kremus parenku neutralaus skonio, jie turi tik vos vos išreikštą tam tikro skonio gaidelę. Be abejo žiūriu ar tinka skoniai, tarkim bananai ir juodas šokoladas man nesuderinami skoniai. Nemėgstu bananų apskritai, tai labai retai dedu į tortą.Vyšnios man labiausia tinka į šokoladinius kremus,šviesius kremus nudažo, man nepatinka, tada dedu tik vyšnių sultis, duoda vos rusvą spalvą ir skonį. Taip ir derinu skonius.
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 27, 21:07)
likta kokie skoniai  wub.gif ir laaabai apetitiskai atrodo

Ačiū, nuostabūs Jūsų valgomi tortai.
Atsakyti