Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nepaprastai gražūs visų kepėjėlių tortai, @adrija@, Jūsų kaip visada tobuli thumbup.gif
Aš su paprastais ateinu pasirodyti

Adomo krikštas

[attachmentid=224345]

Šviesūs ir karamelinis biskvitai, pertepti karameliniu, mėtiniu, aviečių sulčių ir šilauogių kremais, svoris 2,5 kg

Šilauogės

[attachmentid=224346]

Kokosiniai ir šokoladinis biskvitai, maskarponės kremai su šilauogėmis, aviečių sultimis, mėtomis, svoris 3,2 kg

Aviečių mozaika

[attachmentid=224347]

Šokoladiniai biskvitai, šokoladinis kremas su brendyje mirkytomis vyšniomis, maskarponės kremai su mėtomis, džiovintomis slyvomis, svoris 2,8 kg
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 26, 20:48)
Snikersinis,6 su virs kg..

kur kaciaus usai? dievinu siuos padarus,bet be vesliu usu(uz kuriu galec tampyti) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajotojaa @ 2012 08 26, 20:00)
Norejau paklausiti kepsiu torta varksinis gaivumelis, sakykite kuo man aptepti kad lygiai pasidengtu sokoladas, nes vistiek tepsis virsutinis sluoksnis grietinele su varske, o kaip po to daryti? dar aptepti sviestiniu kremu? sviestas+kondensotas pienas?ar nebereikia? aciu labai lauksiu atsakymo

viršaus torto nereikia tepti kremu, jei puošit šokoladu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 26, 21:01)
taigi parasyta kad jis lipdymui dekoraciju, o dengimui yra kitas  mirksiukas.gif

ot doh.gif blush2.gif Ramune, gal galėtumėte įkelti receptuką dengimui? rolleyes.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 08 27, 08:59)
Pirmieji mao "Ratai". Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 2,8kg

super ratai thumbup.gif kaltininkas bus labai patenkintas wub.gif

QUOTE(likta @ 2012 08 27, 09:08)
Aš su paprastais ateinu pasirodyti

Šviesūs ir karamelinis biskvitai, pertepti karameliniu, mėtiniu, aviečių sulčių  ir šilauogių kremais, svoris 2,5 kg

Paprasti bet tikrai neprasti wub.gif ir kokie įmantrūs, tokie neįprasti...įdomu kaip skonis? labai norėčiau ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 27 rugpjūčio 2012 - 10:20
QUOTE(keno @ 2012 08 27, 10:08)
kur kaciaus usai? dievinu siuos padarus,bet be vesliu usu(uz kuriu galec tampyti) biggrin.gif

Kazkaip nepamasciau apie juos doh.gif
Atsakyti
Mano pirmasis bokalas.
Griliazinis, 3,5kg (gigantas gavosi smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Sveiki, visų torčiukai nuostabūs, visos tobulėjat su kiekvienu tortuku, o aš nžn jau seniai nebematau savio darbuose progreso..vis tokie pat kreivi smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 27, 14:20)

O man jusu visi tortai laaaabai grazus. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 27, 11:17)
Paprasti bet tikrai neprasti wub.gif  ir kokie įmantrūs, tokie neįprasti...įdomu kaip skonis? labai norėčiau

Ačiū, mano skonio receptoriams labai tongue.gif ypač su šokoladiniais biskvitais
Mingailiux labai puikus bokalas
tinulia84, dailu, o už mini torčiukus -medalis
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 27, 14:20)
nebematau savio darbuose progreso..vis tokie pat kreivi smile.gif

atejai ir apsimelavai biggrin.gif grazu gi ,nu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 27, 16:26)
atejai ir apsimelavai  biggrin.gif  grazu gi ,nu  bigsmile.gif  biggrin.gif

neee smile.gif tie patys nelygumai, tos pačios gėlės ir nieko naujo smile.gif tikrai savyje tai matau wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 27, 15:21)
neee smile.gif tie patys nelygumai, tos pačios gėlės ir nieko naujo smile.gif tikrai savyje tai matau wink.gif blush2.gif

nu nieko sau jokio progreso wink.gif)))
Atsakyti