Nepaprastai gražūs visų kepėjėlių tortai, @adrija@, Jūsų kaip visada tobuli
Aš su paprastais ateinu pasirodyti
Adomo krikštas
[attachmentid=224345]
Šviesūs ir karamelinis biskvitai, pertepti karameliniu, mėtiniu, aviečių sulčių ir šilauogių kremais, svoris 2,5 kg
Šilauogės
[attachmentid=224346]
Kokosiniai ir šokoladinis biskvitai, maskarponės kremai su šilauogėmis, aviečių sultimis, mėtomis, svoris 3,2 kg
Aviečių mozaika
[attachmentid=224347]
Šokoladiniai biskvitai, šokoladinis kremas su brendyje mirkytomis vyšniomis, maskarponės kremai su mėtomis, džiovintomis slyvomis, svoris 2,8 kg
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 26, 20:48)
Snikersinis,6 su virs kg..
kur kaciaus usai? dievinu siuos padarus,bet be vesliu usu(uz kuriu galec tampyti)
QUOTE(svajotojaa @ 2012 08 26, 20:00)
Norejau paklausiti kepsiu torta varksinis gaivumelis, sakykite kuo man aptepti kad lygiai pasidengtu sokoladas, nes vistiek tepsis virsutinis sluoksnis grietinele su varske, o kaip po to daryti? dar aptepti sviestiniu kremu? sviestas+kondensotas pienas?ar nebereikia? aciu labai lauksiu atsakymo
viršaus torto nereikia tepti kremu, jei puošit šokoladu
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 26, 21:01)
taigi parasyta kad jis lipdymui dekoraciju, o dengimui yra kitas
ot Ramune, gal galėtumėte įkelti receptuką dengimui?
QUOTE(astuftis @ 2012 08 27, 08:59)
Pirmieji mao "Ratai". Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 2,8kg
super ratai kaltininkas bus labai patenkintas
QUOTE(likta @ 2012 08 27, 09:08)
Aš su paprastais ateinu pasirodyti
Šviesūs ir karamelinis biskvitai, pertepti karameliniu, mėtiniu, aviečių sulčių ir šilauogių kremais, svoris 2,5 kg
Paprasti bet tikrai neprasti ir kokie įmantrūs, tokie neįprasti...įdomu kaip skonis? labai norėčiau
QUOTE(keno @ 2012 08 27, 10:08)
kur kaciaus usai? dievinu siuos padarus,bet be vesliu usu(uz kuriu galec tampyti)
Kazkaip nepamasciau apie juos
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 27, 11:17)
Paprasti bet tikrai neprasti ir kokie įmantrūs, tokie neįprasti...įdomu kaip skonis? labai norėčiau
Ačiū, mano skonio receptoriams labai ypač su šokoladiniais biskvitais
Mingailiux labai puikus bokalas
tinulia84, dailu, o už mini torčiukus -medalis
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 27, 14:20)
nebematau savio darbuose progreso..vis tokie pat kreivi
atejai ir apsimelavai grazu gi ,nu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 27, 16:26)
atejai ir apsimelavai grazu gi ,nu
neee tie patys nelygumai, tos pačios gėlės ir nieko naujo tikrai savyje tai matau
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 27, 15:21)
neee tie patys nelygumai, tos pačios gėlės ir nieko naujo tikrai savyje tai matau
nu nieko sau jokio progreso )))