Norejau paklausiti kepsiu torta varksinis gaivumelis, sakykite kuo man aptepti kad lygiai pasidengtu sokoladas, nes vistiek tepsis virsutinis sluoksnis grietinele su varske, o kaip po to daryti? dar aptepti sviestiniu kremu? sviestas+kondensotas pienas?ar nebereikia? aciu labai lauksiu atsakymo
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 26, 13:19)
Laba diena ,
nu labai
QUOTE(TITA777 @ 2012 08 26, 17:10)
irgi labai
Visų tortukai žavingi,jau žinau kiek reikia įdėti laiko,pastangų....o dar kūrybinės kančios
Na bet Adrijos žiūrėčiau ir žiūrėčiau...relaxas
Man toks klausimėlis iškilo....ar skiriasi skonis šlapios ir nešlapios beze?
Papildyta:
Matau,kad dengiate tortus ir pastilažu?Nes esu skaičius,kad nerekomenduojama dengti,įdomu kodėl?
Na bet Adrijos žiūrėčiau ir žiūrėčiau...relaxas
Man toks klausimėlis iškilo....ar skiriasi skonis šlapios ir nešlapios beze?
Papildyta:
Matau,kad dengiate tortus ir pastilažu?Nes esu skaičius,kad nerekomenduojama dengti,įdomu kodėl?
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 26, 19:23)
Visų tortukai žavingi,jau žinau kiek reikia įdėti laiko,pastangų....o dar kūrybinės kančios
Na bet Adrijos žiūrėčiau ir žiūrėčiau...relaxas
Man toks klausimėlis iškilo....ar skiriasi skonis šlapios ir nešlapios beze?
Papildyta:
Matau,kad dengiate tortus ir pastilažu?Nes esu skaičius,kad nerekomenduojama dengti,įdomu kodėl?
Na bet Adrijos žiūrėčiau ir žiūrėčiau...relaxas
Man toks klausimėlis iškilo....ar skiriasi skonis šlapios ir nešlapios beze?
Papildyta:
Matau,kad dengiate tortus ir pastilažu?Nes esu skaičius,kad nerekomenduojama dengti,įdomu kodėl?
Matyt prastai skaitėte
[quote=TITA777,2012 08 26, 17:10]
Tortu grazumas
Cia dar mano vienas snikersas
Kas cia per avietes ? kokios apetitnos
Tortu grazumas
Cia dar mano vienas snikersas
Kas cia per avietes ? kokios apetitnos
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 08 26, 20:29)
Matyt prastai skaitėte
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.
Šia mase tortų dengti nerekomenduojama!
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 26, 20:57)
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)
Šia mase tortų dengti nerekomenduojama!
Šia mase tortų dengti nerekomenduojama!
taigi parasyta kad jis lipdymui dekoraciju, o dengimui yra kitas
A net nzn kaip tos uogos vadinas. Cia avieciu lyg braskiu miksas. Kazkokios isvestines. Is tikruju labai ispudingai jos atrodo.
QUOTE(TITA777 @ 2012 08 26, 21:01)
A net nzn kaip tos uogos vadinas. Cia avieciu lyg braskiu miksas. Kazkokios isvestines. Is tikruju labai ispudingai jos atrodo.
Taip, bet skonio, tai nelabai... Turiu sode keturis krumus
QUOTE(TITA777 @ 2012 08 26, 18:10)
Aha labai idomios uogeles Nu as gal tundra, bet tokiu nemacius Ir tortukas laaabai skaniai atrodo