Zuikuti, tas katinas gultintis zolyteje labai fainuolis. riebuilis toks kaciukas.
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 24, 19:02)
FANTASTIKA
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kas dėl darželių vaišių , aš uždrausčiau iš vis ką nors valgomo nešti į juos , įskaitant ir saldainius ir parduotuvinius sausainius , o ne tik tortus dėl kremų , nes retai koks vaikas nėra niekam ne elergiškas ( produktai : riešutai , baltymai , kakava ir t.t ) , užtektų ir namų šventės , kur tėvai prižiūri , kad vaikas nesuvalgytų ko jam negalima .
IwonaBogd grazu
Dianaaa1215 grazuciai
vat dabar issiklausiu del bokaliuko rankena atskirai dzovinta buvo? ir kaip tvirtinta? ir dar veziukas rankytem ar kokia formele darytas? kaip dazytas?
anber
SZ kokie visi fainuciai, o jau paskutinis
astuftis labai patiko torciukas toks paprastutis bet ir mielas labai
O-RE-AR torto sonas grazus, bet torto nesimato Sveikinimai su tokia proga
Dianaaa1215 grazuciai
vat dabar issiklausiu del bokaliuko rankena atskirai dzovinta buvo? ir kaip tvirtinta? ir dar veziukas rankytem ar kokia formele darytas? kaip dazytas?
anber
SZ kokie visi fainuciai, o jau paskutinis
astuftis labai patiko torciukas toks paprastutis bet ir mielas labai
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 24, 20:51)
Kas dėl darželių vaišių , aš uždrausčiau iš vis ką nors valgomo nešti į juos , įskaitant ir saldainius ir parduotuvinius sausainius , o ne tik tortus dėl kremų , nes retai koks vaikas nėra niekam ne elergiškas ( produktai : riešutai , baltymai , kakava ir t.t ) , užtektų ir namų šventės , kur tėvai prižiūri , kad vaikas nesuvalgytų ko jam negalima .
Mano vaikų darželyje ir neleisdavo jokių vaišių
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 24, 18:51)
Ačiū
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 24, 20:18)
Dėkoju uz sveikinimus
Na jei nesimato,nors ten nieko naujo,bet imetu per naują
Dianaaa1215 grazuciai
Rankena buvo dziovinta atskirai ir i rankenos galus buvo ikisti dantu krapstukai,Kai padziuvo paprasciausiai ikisau i torta.O veziukas rankytem is dazyto raudono pastilazo
O-RE-AR, grazus torciukas, bet rozes speju gyvos, ne cukrines?
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 08 24, 21:50)
O-RE-AR, grazus torciukas, bet rozes speju gyvos, ne cukrines?
Akivaizdziai matosi,ner nei ko spelioti
O-RE-AR, telefone tokio skirtumo nematyt, bet siaip tikrai grazu
orear,grazus tortas
Kokiu kremu tepat torta pries dengiant pastilazu? Dariau vienam tortui Sarlot krema, bet kai sustengo ant torto, tai man toks riebus jis buvo, net bjauru