Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 24, 13:04)
Rodau ir as sios dienos darba.

grazu bigsmile.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 24, 13:51)

labai ,tamsta,istobulejot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 24, 11:10)
Sveikos merginos turiu toki kvailoka klausima  ax.gif kur sunaudojat kiausiniu trynius likusius nuo bezo?  ax.gif Kazkaip ismesti gaila, dedu i sandaria maistine dezute su mintim kad sunaudosiu bet nesurandu kam ir eina jie laukan.O gaila juk  unsure.gif

aš vakar plakiau baze, o šiandien trynius kotleturosna sudėjau thumbup.gif
bet va dažiau baze american dažais raudona kur super red , bet nenusidažo raudonai sad.gif tokia ružava ryški
Atsakyti

labai ,tamsta,istobulejot rolleyes.gif
[/quote]
Ačiū zuikuti ax.gif
Atsakyti
IwonaBogd - labai grazus torciukas 4u.gif
Dianaaa1215 - man kazkaip niekaip neatidaro nuorodos, kaip papuosti tortuko sonus -
pas tave jis Mascarpones - negaliu atsiziureti 4u.gif

Turiu dar viena.
Su vaisiais, pastilazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 24, 11:10)
Sveikos merginos turiu toki kvailoka klausima  ax.gif kur sunaudojat kiausiniu trynius likusius nuo bezo?  ax.gif Kazkaip ismesti gaila, dedu i sandaria maistine dezute su mintim kad sunaudosiu bet nesurandu kam ir eina jie laukan.O gaila juk  unsure.gif

Virkite žagarėlius, ten tik trynius dedu, spurgų tešlai - tik tryniai ir bandelės daug minkštesnės be baltymo. Be to visada galima į blynus sudėti.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 24, 14:01)

QUOTE(anber @ 2012 08 24, 14:57)

Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2012 08 24, 14:57)

koks fainuolis margumynas bigsmile.gif

------
beziuko raudonai as irgi siandien nenudaziau,taigi teko daryti kiek kitaip smile.gif
Napaliukas su spanguolem,pastilzas,sl beze,3kg
user posted image
ir kiti sio savaites
vysninis karamelinis 2700gr
user posted image
snikers 2500gr
user posted image
user posted image
snikers 2kg
user posted image
user posted image
varskinis su persikais 2800gr
user posted image
user posted image
sita grazuole biggrin.gif sesuo broliui viengungiui ves dovanu biggrin.gif
Atsakyti
kokie tortai mergickos thumbup.gif
Zuiki,katinuks-gerulis biggrin.gif oi suleisciau savo nagus,jam i serius,o vat merga,tai,kaip MB pasakytu "vokiska nugarine"t.y.be figuros lotuliukas.gif kur apvalumai(tokie,kaip mano hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 24, 10:10)

Aš, medučio lakštus kepu , vietoj 2 kiaušinių , dedu 3 trynius .

QUOTE(anber @ 2012 08 24, 13:57)

Turiu dar viena.
Su vaisiais, pastilazas

koooks fainas , tiesa varlė nelabai blush2.gif , bet visą kitą nerealiai gražu wub.gif

Kiškio tortas su trispalve labai mielai žiūris, kokie tais patriotiniai jausmai užplūdo į jį bežiūrint biggrin.gif , visi kiti , kaip visada thumbup.gif .

Dianos krikštynų thumbup.gif

Ai, dar su botagėliu thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mano pirmasis krikštynų. Pageidavo ryškios mėlynos ir mašinos, tai uždėjau traukinuką smile.gif Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 1,4kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2012 08 24, 18:11)
Mano pirmasis krikštynų. Pageidavo ryškios mėlynos ir mašinos, tai uždėjau traukinuką smile.gif Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 1,4kg

grazutis
Atsakyti
Visu tortai thumbup.gif Eisiu skaityt,ka priraset,tik pasirodau savo Alaviniu vestuviu torta mirksiukas.gif
Atsakyti