Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(inchik @ 2012 08 23, 19:24)
Gal galit patarti koki kremuka?darysiu keksiukus i darzeli dukrytes gimtadienio proga (2 m. vaikuciai),papuosima noriu padaryt toki - kremine zolyte ir pastilazines boruzeles.bet problema ta,kad keksiukus vaikams duos tik po pietu,koks kremas tinktu, kad islaikytu savo forma ir nesugestu be saldytuvo tiek laiko? galimybes atnest keksiukus butent pries suvalgant neturiu... gal slapia beze? ir dar reikia kad boruzeles liktu sveikos.ar yra koks nors kremukas su tokiom savybem?
dekui uz pagalba  4u.gif

Na nežinau unsure.gif Šiuo atveju reikėtų žiūrėti ne kas gražiau atrodys ir kas geriau laikysis, bet kas vaikams yra sveikiau. Mano vaikas alergiškas kiaušiniams. Bijau net pagalvot, kas nutiktų bezo užvalgius, kuriame žalias kiaušinis doh.gif
Puoščiau saldainine mase, nes krakmolui irgi alergija būna.
Atsakyti
merginos prasau padekite jau pasimeciau tarp dengimo masiu, ar galite man kas nors padeti, pirma karta puosiu torta dengimo mase, kuri mase butu pati elastingiausia ir nesukietetu ir kad man pirma karta daranciai pavyktu ja padaryti, aciu labai.
esu radus receptus2 :
apdengimo mase pagal Meian
APDENGIMO MASĖ IŠ GLIUKOZĖS MILTELIŲ (Meian)

ar yra ju daugiau kuria rekomenduojat aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(inchik @ 2012 08 23, 18:24)
Gal galit patarti koki kremuka?darysiu keksiukus i darzeli dukrytes gimtadienio proga (2 m. vaikuciai),papuosima noriu padaryt toki - kremine zolyte ir pastilazines boruzeles.bet problema ta,kad keksiukus vaikams duos tik po pietu,koks kremas tinktu, kad islaikytu savo forma ir nesugestu be saldytuvo tiek laiko? galimybes atnest keksiukus butent pries suvalgant neturiu... gal slapia beze? ir dar reikia kad boruzeles liktu sveikos.ar yra koks nors kremukas su tokiom savybem?
dekui uz pagalba  4u.gif

pabūsiu nepopuliari - neškite nepuoštus keksiukus. Visų pirma, tai auklėtojos turėtų didelių problemų jei tuos puoštus keksiukus aptiktų kokia nors sanepideminė komisija. Nesvarbu kokio tipo kremas, bet koks kremas privalo būti laikomas šaldytuve. Antra - vis vien dvimetukai nelabai valgys tuos papuošimus. Galų gale gi galite keksiukus kepti gražiuose spalvotuose popierėliuose - bus ir vaikams gražu ir saugu.
Bent jau mūsų darželyje draudžiami bet kokie tortai ar glajai/kremai ant pyragų. Kam bereikalingos problemos, jei koks vaikas užvalgęs to kremo sunegaluos?
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2012 08 24, 10:15)
merginos prasau padekite jau pasimeciau tarp dengimo masiu, ar galite man kas nors padeti, pirma karta puosiu torta dengimo mase, kuri mase butu pati elastingiausia ir nesukietetu ir kad man pirma karta daranciai pavyktu ja padaryti, aciu labai.
esu radus receptus2 :
apdengimo mase pagal Meian
APDENGIMO MASĖ IŠ GLIUKOZĖS MILTELIŲ (Meian)

ar yra ju daugiau kuria rekomenduojat aciu labai.

Man kai pirma karta dariau apdengima patare kelios merginos pastiliaza dengimui pagal cipciuka. Ji ir dariau. Gavosi puikiai.
Atsakyti
Sveikos merginos turiu toki kvailoka klausima ax.gif kur sunaudojat kiausiniu trynius likusius nuo bezo? ax.gif Kazkaip ismesti gaila, dedu i sandaria maistine dezute su mintim kad sunaudosiu bet nesurandu kam ir eina jie laukan.O gaila juk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 08 23, 18:19)
galima  4u.gif praktiskai visus tortus galima  rolleyes.gif

o po to jei puosiu beze, neistis ji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 08 23, 21:36)
Turit omeny tuos išpjaustymus? Taip.

Dėkui 4u.gif

Jau apdengiau pastilažu tortą, bet dabar nebesuprantu kur man jį dėi į šaldytuvą ar ant ne, kad sustingtų vsisi bantai?
Man bedengiant masė pradėjo trūkinėti, gal per daug įdėjau pudros?
Atsakyti
Rodau ir as sios dienos darba.
Jau privargau su tom gelytem doh.gif , niekaip neneorejo laikytis. doh.gif
Juodasis miskas, snickersas, cukrine mase, pastilazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 24, 11:10)
Sveikos merginos turiu toki kvailoka klausima  ax.gif kur sunaudojat kiausiniu trynius likusius nuo bezo?  ax.gif Kazkaip ismesti gaila, dedu i sandaria maistine dezute su mintim kad sunaudosiu bet nesurandu kam ir eina jie laukan.O gaila juk  unsure.gif

aš sunaudoju mielinių bulkučių aptepimui, dedu į kotlekus, darau trapią tešlą, darau plikytą kremą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 08 24, 11:55)
Man kai pirma karta dariau apdengima patare kelios merginos pastiliaza dengimui pagal cipciuka. Ji ir dariau. Gavosi puikiai.

Aš negavau marshmallow, tai man šitas pastilažas darant pagal proporcijas skystas gaunasi. Paskui matyt krakmolo padauginau, nes kai kur lūžinėjo g.gif
Atsakyti
Mascarponės 2 kg user posted image
Mascarponės 1,8 kguser posted image
Rafaelo 3 kg user posted image
Rafaelo 2,3 kg user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 24, 13:51)

Krikstynu labai patiko, ypac tas persiku spalvos. wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip as noreciau kad man sektusi graziai puost. ax.gif Visa laika kazkuom esu nepatenkinta. suprantu, kad visko is karto nebus, bet norisi.... doh.gif
Atsakyti