Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Niukse aš tavo voetoj ji pažildyčiau vandens voneleje , ir tada dečiau .

O čia gal kokia įdeja kils , radau fb user posted image
Atsakyti
niu va niekur neradau tos pudros su kakava tai gal galiu pati sumaisyti tik neaisku kokia dali deti tos kakavos gal kas patars 4u.gif ax.gif blush2.gif cia dengimo pastiliazui
Atsakyti
nzn kokios spalvos nori, as dariau ka tik tai tiesiog stala kakava pabarsciau vietoj krakmolo ir ant galo ten paminkiau gavosi grazi kakavine spalva, idesiu nuotrauka siandien ,vyras fotika isnese:(
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 08 22, 13:10)
nzn kokios spalvos nori, as dariau ka tik tai tiesiog stala kakava pabarsciau vietoj krakmolo ir ant galo ten paminkiau  gavosi grazi kakavine spalva, idesiu nuotrauka siandien ,vyras fotika isnese:(

noriu daryti torta alaus bokala zadejau daryti is marchmalow saldainiu sokoladine bet esu kazkada darius nelabai ji man tai galvoju kaip kazi pastiliazui pakeitus kakavos kazkokia dali pudros... na tiek to einu bandyti kas gausi paziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2012 08 22, 14:42)
noriu daryti torta alaus bokala zadejau daryti is marchmalow saldainiu sokoladine bet esu kazkada darius nelabai ji man tai galvoju kaip kazi pastiliazui pakeitus kakavos kazkokia dali pudros... na tiek to einu bandyti kas gausi paziuresiu ax.gif

Kiek bedariau - iš marshmallow ne tik skaniausia, bet ir žymiai patvaresnė masė gaunasi thumbup.gif Aš tik už ją.
Atsakyti
aprimo tema biskuti smile.gif
ikelsiu dar viena ax.gif
snikers,3.5kg
dviem princesem smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 22, 16:28)
aprimo tema biskuti  smile.gif
ikelsiu dar viena  ax.gif

Koks linksmas ir grazus. kaip visi jusu tortai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 22, 17:08)
Koks linksmas ir grazus. kaip visi jusu tortai wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 22, 15:28)

wub.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 08 22, 17:28]
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 21, 23:34)
As visus tortus maisau su grietine.Plaku viska kartu ir viskas puikia issiplaka  mirksiukas.gif ir ne riebus tortai gaunasi ax.gif

O sakykit kokio riebumo grietine dedat ir kokiom proporcijom- puse ant puses ar kaip 4u.gif
Atsakyti
o jau tortu grazumas, o jau lygus kokie...ir kaip as noriu taip daryti jau.dabar viska po pirma karta darau, vis mokausi blush2.gif
prasau patarimo, mergaites ax.gif reikia tortuka papuosti kremu, ne mase. dabar svarstau koki krema pasirinkti: jei grietinele tiesiog, tai iskilo klausimas, ar ji man nesutrukines po nakties ir ar gelytes ir drugeliai pastilaziniai neistirps, jei beze, tai ar tiks metinukams leliukams ragauti, nes tortas skirtas bus vieneriems metukams svesti. aciu 4u.gif
Atsakyti