Niukse aš tavo voetoj ji pažildyčiau vandens voneleje , ir tada dečiau .
O čia gal kokia įdeja kils , radau fb
niu va niekur neradau tos pudros su kakava tai gal galiu pati sumaisyti tik neaisku kokia dali deti tos kakavos gal kas patars cia dengimo pastiliazui
nzn kokios spalvos nori, as dariau ka tik tai tiesiog stala kakava pabarsciau vietoj krakmolo ir ant galo ten paminkiau gavosi grazi kakavine spalva, idesiu nuotrauka siandien ,vyras fotika isnese:(
QUOTE(elenka @ 2012 08 22, 13:10)
nzn kokios spalvos nori, as dariau ka tik tai tiesiog stala kakava pabarsciau vietoj krakmolo ir ant galo ten paminkiau gavosi grazi kakavine spalva, idesiu nuotrauka siandien ,vyras fotika isnese:(
noriu daryti torta alaus bokala zadejau daryti is marchmalow saldainiu sokoladine bet esu kazkada darius nelabai ji man tai galvoju kaip kazi pastiliazui pakeitus kakavos kazkokia dali pudros... na tiek to einu bandyti kas gausi paziuresiu
QUOTE(karamele_21 @ 2012 08 22, 14:42)
noriu daryti torta alaus bokala zadejau daryti is marchmalow saldainiu sokoladine bet esu kazkada darius nelabai ji man tai galvoju kaip kazi pastiliazui pakeitus kakavos kazkokia dali pudros... na tiek to einu bandyti kas gausi paziuresiu
Kiek bedariau - iš marshmallow ne tik skaniausia, bet ir žymiai patvaresnė masė gaunasi Aš tik už ją.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 22, 16:28)
Koks linksmas ir grazus. kaip visi jusu tortai
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 22, 17:08)
Koks linksmas ir grazus. kaip visi jusu tortai
labai aciu
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 21, 23:34)
As visus tortus maisau su grietine.Plaku viska kartu ir viskas puikia issiplaka ir ne riebus tortai gaunasi
O sakykit kokio riebumo grietine dedat ir kokiom proporcijom- puse ant puses ar kaip
o jau tortu grazumas, o jau lygus kokie...ir kaip as noriu taip daryti jau.dabar viska po pirma karta darau, vis mokausi
prasau patarimo, mergaites reikia tortuka papuosti kremu, ne mase. dabar svarstau koki krema pasirinkti: jei grietinele tiesiog, tai iskilo klausimas, ar ji man nesutrukines po nakties ir ar gelytes ir drugeliai pastilaziniai neistirps, jei beze, tai ar tiks metinukams leliukams ragauti, nes tortas skirtas bus vieneriems metukams svesti. aciu
prasau patarimo, mergaites reikia tortuka papuosti kremu, ne mase. dabar svarstau koki krema pasirinkti: jei grietinele tiesiog, tai iskilo klausimas, ar ji man nesutrukines po nakties ir ar gelytes ir drugeliai pastilaziniai neistirps, jei beze, tai ar tiks metinukams leliukams ragauti, nes tortas skirtas bus vieneriems metukams svesti. aciu