grazus puodelis ; suris ; ir visi kiti grazuoliai
sveikutes gal kuri galetu atsakyti i mano klausimeli ar galiu dali pudros pastiliazui pakeisti kakava? ar cia neimanomas dalykas? reikia grazios sokoladines spalvos
Geriau tada imkit cukraus pudra su kakava. Yra tokios pirkti parduotuvese.
QUOTE(Ingerele @ 2012 08 21, 17:09)
Geriau tada imkit cukraus pudra su kakava. Yra tokios pirkti parduotuvese.
niu leksiu ieskot tos pudros aciu
QUOTE(neringyte @ 2012 08 20, 15:05)
"Medutis" pastilazas dengimui, pastilazas lipdymui
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 08 20, 22:13)
Visi labai gražūs, bet bateliai...maniau, kad tikrus uždėjai
QUOTE(anber @ 2012 08 21, 07:57)
Super
Ir kitų super, nu pavarot
-----------
Kaip dėl kulverstuko, nieks nemestelsit idėjų kaip daryt. Jau ryt reikia biskvitus keptis, vis suku galva kaip čia padarius
Laba diena
užmačiau kažka naujo ir naujo stiliaus moldus , gal kam patiks http://decoratetheca...old-sequel.html
užmačiau kažka naujo ir naujo stiliaus moldus , gal kam patiks http://decoratetheca...old-sequel.html
laba 4u.gif turiu didelį prašymą. gal Jūs galėtumėte padėti. gavau užsakymą garbingam jubiliejui iškepti tortą. kepsiu "Napaleoną iš vaikystės", tik bėda ta, kad nežinau kaip reikės papuošti. tortus kepu jau gan ilgai, tik visada puošiu "buitiškai", o dabar, kai reik baliui tai truputį jau prisibijau. taigi noriu, kad pasiūlytumėt kaip nors, kad nebūtų labai sunku ir "prikrauta", reikia, kad būtų gan prabangu ir solidu. labai lauksiu patarimų. 4u.gif smile.gif
Sveikos merginos turiu klausimeli, noriu issiplakti tortui grietinele bet su dalim grietines kad butu gaiviau bet nesu tikra kada ta grietine geriau idet.Ar sudet abi i bliuda ir plakt ar isplakt grietinele su cukrumi ir tada sudeti grietine, bet ar tada nepersiplaks grietinele perilgai. Kaip jus darot? Darysiu bananini Erikiux torta ar toks variantas jam tiktu ar ten butinai viena grietinele?
QUOTE(niukse @ 2012 08 21, 21:08)
Sveikos merginos turiu klausimeli, noriu issiplakti tortui grietinele bet su dalim grietines kad butu gaiviau bet nesu tikra kada ta grietine geriau idet.Ar sudet abi i bliuda ir plakt ar isplakt grietinele su cukrumi ir tada sudeti grietine, bet ar tada nepersiplaks grietinele perilgai. Kaip jus darot? Darysiu bananini Erikiux torta ar toks variantas jam tiktu ar ten butinai viena grietinele?
As visus tortus maisau su grietine.Plaku viska kartu ir viskas puikia issiplaka ir ne riebus tortai gaunasi
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 22, 01:34)
As visus tortus maisau su grietine.Plaku viska kartu ir viskas puikia issiplaka ir ne riebus tortai gaunasi
Va va del to ir noriu maisyti su grietine Aciu uz atsakyma.
Nors turbut netoj temoj klausineju bet.....
kas yra kepe Erikiux bananini torta kaip ten su tuo medum daryti? Kokiu metu ji sudeti, o kaip jei mano medus jau kietokas pasicukraves naminis, tai kaip ji imaisyt i tesla, galiu pasildyt ir ir pravesusi supilt?
[quote=niukse,2012 08 22, 02:07]
kas yra kepe Erikiux bananini torta kaip ten su tuo medum daryti? Kokiu metu ji sudeti, o kaip jei mano medus jau kietokas pasicukraves naminis, tai kaip ji imaisyt i tesla, galiu pasildyt ir ir pravesusi supilt?
Jatus jatus atsiprasau nedaskaiciau recepto jau viska radau atsakymo nereikia atsiprasau labai nu ir mano zioplumas geda net
Jatus jatus atsiprasau nedaskaiciau recepto jau viska radau atsakymo nereikia atsiprasau labai nu ir mano zioplumas geda net