Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 20, 11:43)
ramune,Diana,grazus tortukai.sokoladinis irgi  wub.gif
tik Dianai viena pastabele  blush2.gif  meskucio baltom akytem uzdeciau dar juodus taskucius  ax.gif

aciu smile.gif
sokoladiniai labai grazuciai ir tikiu kad skanuciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 20, 09:13)
Į šaldytuvą galima įdėti atidarytą sodos pokelį. Ji ne tik kiek drėgmę sugers, bet ir kvapus smile.gif

Aciu uz patarima 4u.gif
pas mus saldytuvas su filtru, tai kvapu nera net rukytos mesos idejus blush2.gif thumbup.gif

taciau va su sio savaitgalio tortais tai labai pikta....patepti stoooru sluoksniu sviesiniu kremu....ir dengiant mase..mase akyse slapavo....galu gale papuosimus buvo lengva prideti prie torto nes jie lipte lipo....visas tortas atrode kaip vandeniu aplietas...arba zele..... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
gal sakau su pastiliazu ka netaip padariau ? as ja naudoju lapeliais.....nes birios cia ar neradau..... doh.gif doh.gif doh.gif
taigi klausimelis..gal kas pasidalins patirtimi : kaip jums tortai neslapuoja karsta diena ?????? doh.gif doh.gif doh.gif buciau labai dekinga uz visus komentarus...nes dabar tai upas tortukus puosti dingo..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos tortu profesionales,

ateinu jusu teismui ir turiu keleta klausimuku smile.gif

http://public.fotki....-001.html#media
http://public.fotki....-001.html#media

dariau ale vestuvini tortuka, skirta 35 koralinem vestuviu metinem (gavosi labiau perlines doh.gif blush2.gif )pirma kart dengiau torta mase, man kazkaip isisvaizdavimas buvo kitoks, gal per plonai iskociojau, man svietesi sone sluoksniai biskvito ir kremo, nors po apacia sviestas+kondensuotas apteptas tortas visas, kodel galejo sviestis? o dar kalusimas- o pas jus visas tokia lygi slidi lyg ir blizgi , o mano mase tokia kaip cia pasakyt - siurkstoka wink.gif matine ir miltine, visia neblizgi, ir nesustandejo po nakties tokia minksta minksta isplerus smile.gif, as dariau su marshmallow saldainiais

aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 20, 12:13)

slapiuoja visom slapiuoja nebent turi kondicionieriu biggrin.gif o ir kliju gaminti nereik akyse viskas limpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 08 20, 12:44)

nieko negalius pasakyt apie saldainiu mase-nepatinka ji man o as jai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(etoile @ 2012 08 20, 10:13)
taciau va su sio savaitgalio tortais tai labai pikta....patepti stoooru sluoksniu sviesiniu kremu....ir dengiant mase..mase akyse slapavo....galu gale papuosimus buvo lengva prideti prie torto nes jie lipte lipo....visas tortas atrode kaip vandeniu aplietas...arba zele..... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
gal sakau su pastiliazu ka netaip padariau ? as ja naudoju lapeliais.....nes birios cia ar neradau..... doh.gif  doh.gif  doh.gif
taigi klausimelis..gal kas pasidalins patirtimi :  kaip jums tortai neslapuoja karsta diena ??????  doh.gif  doh.gif  doh.gif buciau labai dekinga uz visus komentarus...nes dabar tai upas tortukus puosti dingo..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Manu cia nuo karščių taip. Man vieną kartą buvo, kai lauke buvo +30, masė tiesiog lipte lipo, tokia blizganti buvo, ir kliju gėlėm klijuot nereikėjo schmoll.gif kaip tu sakai, viskas lipte prilipo. O dabar kai vėsiau lauke tai viskas tvarkoj. Nepergyvenk, ir puošk toliau 4u.gif

Padariau ir aš penktadieni vestuvini, viskas pavyko, jaunąjai patiko, dariau paga atsiūstą foto. Lengvas toksai, tai ir lengvai pasidarė biggrin.gif tik nufotkinti užmiršau. Prašysiu, kad nors ant stalo nufotkinta atsiūstu.
-----------

Klausimas:turiu penkatdieniui iškept kulverstuką, tik kaip ji suformuot ? gal kas nuorodą turit? Galvoju, kad reik išsikept kvadratinį, susitept, ir paskui išpjaustyti. Ar pirma išsipjaustyti ir paskui susitept? Kaip jūs galvojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 08 20, 14:59)
Klausimas:turiu penkatdieniui iškept kulverstuką, tik kaip ji  suformuot ? gal kas nuorodą turit?  Galvoju, kad reik išsikept kvadratinį, susitept, ir paskui išpjaustyti. Ar pirma išsipjaustyti ir paskui susitept? Kaip jūs galvojat? g.gif

siųsti, siuntė smile.gif rašosi su Ų nosine blush2.gif

žiūrint iš ko kepsi g.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 08 20, 13:09)
siųsti, siuntė smile.gif rašosi su Ų nosine  blush2.gif

žiūrint iš ko kepsi  g.gif

Ačiū, kad pataisei biggrin.gif mokyklą seniai baigiau, baigia ir visos taisyklės užsimiršt biggrin.gif

žadu juodąjį mišką kept g.gif
Atsakyti
Ačiū už pasidalintą patirtį....maniau, kad čia man vienai taip... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

smagu, kai saulute už lango..tačiau jokio smagumo, kai tortas atrodo lyg po dušo.... doh.gif doh.gif
Labai dėkoju visoms už pagalbą ir palaikymą 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites...jusu visu tortai nuostabus thumbup.gif pabandziau ir as torciuka gamint tik nelabai man dar mase (pastilazas dengimui) gaunas unsure.gif gal per mazai pudros idedu g.gif nes ji tokia tasi lyg gaunas apdengiu torta tai ji dar i apacia patysta ir tada virsus svieciasi doh.gif pastilazas lipdymui super gaunasi rolleyes.gif

jusu teismui ax.gif
"Medutis" pastilazas dengimui, pastilazas lipdymui

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugpjūčio 2012 - 21:03
QUOTE(neringyte @ 2012 08 20, 17:05)

mano mazasis ivertino teigiamai-iseme soske ir iskiso liezuvi o tai jau laaabai daug reiskia-jis tortu gurmanas biggrin.gif
Atsakyti
snikers,pastilazas,2800gr
user posted image
norejo daug babausiu,kad visiems uztektu smile.gif
Atsakyti
wau koks grozis...o is ko tas smeliukas padarytas?
Atsakyti