Saunuoleles, padekit, kepu tortuka (pirma karta), dengsiu mase ir puosiu, bet kadangi mano pirmasis kepinys, tai labai daug klaustuku Perskaiciau daug, nusikopinau daug, atsispausdinau daug, bet vistiek taip sunku Sakykite, kur gaunate Lietuvoje (Vilniuje) tas formeles smulkioms gelytems?Taip pat domina, kaip man zinoti, kiek mases prireiks papuosimamas, kiek mazdaug daryti? kada tas spalvas pilti, nes dengima darysiu siandien vakare, leisiu per nakti pabuti, o pastilaza dekorui (Asseni) jau dabar noreciau pradeti (katik baigiau kepti snikersini ). o aisingas (Cipciukas) gali buti naudojamas kitai dienai? Nes darant figurele man jo reikes atskiroms dalelems tvirtinti, o rytoj uzdengus mase vel reikes ant jos tvirtinti ..jetus kiek neaiskumu
QUOTE(niukse @ 2012 08 18, 11:50)
Mingailiux turiu pasakyti nu jus tobulejat ant akiu su kiekvienu tortuku vis graziau ir idomiau labai matosi sparti pazanga darbuose.Saunuole
Aciu labai uz ivertinima, tik nereikia i mane JUS
Adrijos sedevrai nerealus. Aisku klasika tai superine. SZ ir Adrijos jurine tematika labai patiko
Piršlio torto idėja
Šaunuolės,kiek daug nuostabių tortų pridarėte
Šaunuolės,kiek daug nuostabių tortų pridarėte
Visų tortai labai gražūs, o ypač tų, kur tuo užsiima profesionaliai.
Aš kepu tik saviškių gimtadieniams. Maniškiai mėgėjiški torčiukai. Figūrėlės iš pastilažo lipdžiau pirmą kartą. Abu iš dviejų dalių, kurių viena - medutis, o kita - senovinis kakavinis bisvitas perteptas maskarponės grietinėlės kremu su persikais. Puošti šokoladine saldainių mase ir pastilažu.
Aš kepu tik saviškių gimtadieniams. Maniškiai mėgėjiški torčiukai. Figūrėlės iš pastilažo lipdžiau pirmą kartą. Abu iš dviejų dalių, kurių viena - medutis, o kita - senovinis kakavinis bisvitas perteptas maskarponės grietinėlės kremu su persikais. Puošti šokoladine saldainių mase ir pastilažu.
wow... varvink nevarvines seile vistiek tokiu tortu pagamint man neimanoma misija nerealiai tiesiog zadejau savo ikelt bet tiesiog nekyla rankos su savo "lepioskom"
tiesa pasigirsiu - snd isgyre labai mano vakaryksti torta tik papuosimas "parduotuvinis" gavosi (o kai as dar nelabai tu roziu moku daryt tai...) na bet suvalgem skaniai hmz... kaip cia ideti foto?
tiesa pasigirsiu - snd isgyre labai mano vakaryksti torta tik papuosimas "parduotuvinis" gavosi (o kai as dar nelabai tu roziu moku daryt tai...) na bet suvalgem skaniai hmz... kaip cia ideti foto?
Mano pirmoji gitara.Iki tobulumo, dar labai toli ir gėda dėti prie tokių gražių ir tobulų darbų, bet vis tiek pasirodau.
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 16, 21:57)
Dekui labai už įdeja , mergvakario tortuko kadangi po ranka įdetas akurat laiku ir nonorejau realaus daryt labai patiko . O ir kai kavineje atneše buvo su šaltom ugnelem ir jau po virtuves darbuotoju foto sesijos . Mano toks kaip visada greituolis bet kai dengiau per 30 min ji ir dar su dukra sakau šauniai pavyko
! | Nuotrauka yra pašalinta. Forume draudžiama kelti nuotraukas/paveiksliukus, kuriuose vaizduojamo objekto intymios kūno vietos yra apnuogintos, nepridengtos; taip pat propaguojantys ar reklamuojantys seksualines paslaugas, pornografiją ir pan. Šiuo atveju turime taikyti cenzūrą, nes forume yra nemažai nepilnamečių. |
Sveikos, noriu paklausti kokia konkreciai varske pirkti sitam tortukui? ar tinka tos pakeliuose ivairiu skoniu?
Bandysi gaminti ji pirma karta, susiradau receptus ir tikiuosi, kad viskas pavyks
O gireitinele kiek procentu geriau pirkti?
Aciu uz atsakymus
"3 baltų biskvitų (kepiau Rafaelo torto biskvitą, nes ji man pats skaniausias, sulaistymas taip pat kaip Rafaelo torto: 200 ml vandens, 0,5 citrinos sulčių, šaukštas cukraus)
Pertepimui:
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės
2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės
persikų skonio želė 1 pakelio +250 ml vandens
vyšnių skonio želė +250 ml vandens
pagal pomėgį galit įsidėti kokių konservuotų vaisių irgi labai skanu....
grietinėlę išplakam su cukrumi ir citrinos rūgštele iki standumo, įplakame varškę ir per purokinę tarką surtarkuotą želiukų asorti....torto surinkims, biskvitas + sulaistymas +kremas ir kartojam, kol sudedam viską
Rafaelo svajone
5 dideli kiausiniai
230 gr.cukraus
230 gr. miltu
65gr.aliejaus
1 did.pakelis vanilinio cukraus
20 gr.kepimo milteliu
Kiausinius plakti mikseriu su cukrumi ir vanilinu apie 5 min., kol mase patrigubes ir pabals, beplakant supilti alieju plona srovele ir dar minute paplakti, sudeti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais ir ismaisyti nuo dugno link virsaus lengavai, bet gerai.
190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
Bandysi gaminti ji pirma karta, susiradau receptus ir tikiuosi, kad viskas pavyks
O gireitinele kiek procentu geriau pirkti?
Aciu uz atsakymus
"3 baltų biskvitų (kepiau Rafaelo torto biskvitą, nes ji man pats skaniausias, sulaistymas taip pat kaip Rafaelo torto: 200 ml vandens, 0,5 citrinos sulčių, šaukštas cukraus)
Pertepimui:
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
0,3 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštelės
2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės
persikų skonio želė 1 pakelio +250 ml vandens
vyšnių skonio želė +250 ml vandens
pagal pomėgį galit įsidėti kokių konservuotų vaisių irgi labai skanu....
grietinėlę išplakam su cukrumi ir citrinos rūgštele iki standumo, įplakame varškę ir per purokinę tarką surtarkuotą želiukų asorti....torto surinkims, biskvitas + sulaistymas +kremas ir kartojam, kol sudedam viską
Rafaelo svajone
5 dideli kiausiniai
230 gr.cukraus
230 gr. miltu
65gr.aliejaus
1 did.pakelis vanilinio cukraus
20 gr.kepimo milteliu
Kiausinius plakti mikseriu su cukrumi ir vanilinu apie 5 min., kol mase patrigubes ir pabals, beplakant supilti alieju plona srovele ir dar minute paplakti, sudeti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais ir ismaisyti nuo dugno link virsaus lengavai, bet gerai.
190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 08 19, 09:28)
Sveikos, noriu paklausti kokia konkreciai varske pirkti sitam tortukui? ar tinka tos pakeliuose ivairiu skoniu?
Bandysi gaminti ji pirma karta, susiradau receptus ir tikiuosi, kad viskas pavyks
O gireitinele kiek procentu geriau pirkti?
Aciu uz atsakymus
Bandysi gaminti ji pirma karta, susiradau receptus ir tikiuosi, kad viskas pavyks
O gireitinele kiek procentu geriau pirkti?
Aciu uz atsakymus
Aš tai būtent tą ir naudoju. O grietinėlę pirkti 35-36 proc.Liesesnė neišsiplaks
oi kokiu groziu .... zodziu truksta SAUNUOLES
Apie kepima yra kita tema bet kad dabar jau nekartot...
* recepte ir raso : "desertinės plombyrinės " balti pakeliai tokie
* plakama 35-36proc.
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 08 19, 09:28)
*Sveikos, noriu paklausti kokia konkreciai varske pirkti sitam tortukui? ar tinka tos pakeliuose ivairiu skoniu?
**O gireitinele kiek procentu geriau pirkti?
**O gireitinele kiek procentu geriau pirkti?
Apie kepima yra kita tema bet kad dabar jau nekartot...
* recepte ir raso : "desertinės plombyrinės " balti pakeliai tokie
* plakama 35-36proc.
sveikutes, ieskau tokiu graziu raideliu isspaudziamu, matau jus naudojat jas, is kur jas perkat?