erikiuxxx neatspėjai , ne 25
Nevute , kreivi tortai dabar ant bangos , o šiaip tai dar tos rūšies nesu nedariau , rizikuosiu , bet pirmiausia tik sau prabai nuimti , o dėl meškiukų - taip , greitai , jei nereik kokių 100 padaryti . tavo puikūs tortukai .
Ačiū visoms .
OFF .TOPPIC
Gal kam reik naujos klavetūros ? dovanosiu ... beveik nauja , tik mėnuo kaip pirkta , naujausio dizaino .... stringa 3 raidės menkniekis , rašykite į AŽ , jei nesulauksiu norinčių , skris ji velniop pro balkoną , arba luš pusiau , nes nervai išseko .
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 17, 21:01)
Krikstynu...
prie to pacio ir keksiukai
prie to pacio ir keksiukai
Sita jau feisbuke nuziurejau
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 17, 23:18)
Sita jau feisbuke nuziurejau
o,kokia greita aciu visoms
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 17, 23:33)
o,kokia greita
Aga
QUOTE(niukse @ 2012 08 16, 23:49)
Suuuuperiniai torciukai!!!
Na o dabar jau prasau pasakyti su kokiu antgaliu daret tu keliu pirmuju sonus kaip suprantu apvalus, bet kokio dydzio ir kaip daryti labai jau tvarkingai atrodo, ir neatrodo senobiskai Aciu
Na o dabar jau prasau pasakyti su kokiu antgaliu daret tu keliu pirmuju sonus kaip suprantu apvalus, bet kokio dydzio ir kaip daryti labai jau tvarkingai atrodo, ir neatrodo senobiskai Aciu
su apvaliu, 7nr. Pradzioj apsitepi visa torta tuo paciu beze, tada dedi statmenai 5-6 taskiukus tokius riebokus ir su staliniu uzapvalintu peiliu kiekviena taskiuka nubrauki i sona. Ir taip aplink visa greita, paprasta, grazu
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 17, 03:24)
Auksiuke, --- labai patiko su laiveliu sveikinu tavo dvynukus
aciu
QUOTE(likta @ 2012 08 17, 07:22)
aciu
---
ziauriai kuklus ir skoningas!!!
Nevute, Mingailiux, Saules zuikuti, @drija- NUOSTABU. Visi su lig vienu. Aisku @drijos juodai/baltai/zalias- pirmoj vietoj
ateini, nuryji kartėlį, kad niekada tokių tortų nepadarysi ir vėl išeini.... beprotiškai fantastiška išleps greit lietuvaičiai tokias grožybes valgydami....
labukas nemiegancioms dar . turiu klausima @adrij@'i: ar vis dar naudojate pastilaza dengimui ar, galbut, pamegote kita mase? ir dar viena turiu visoms kepancioms : kaip isgaunate juoda spalva, kokioj "stadijoj" dedat dazus i mase? esu daziusi pavirsiu su degtine+dazais, tai toks rezultatas man zinomas.
QUOTE(okmantes @ 2012 08 18, 00:36)
labukas nemiegancioms dar . turiu klausima @adrij@'i: ar vis dar naudojate pastilaza dengimui ar, galbut, pamegote kita mase? ir dar viena turiu visoms kepancioms : kaip isgaunate juoda spalva, kokioj "stadijoj" dedat dazus i mase? esu daziusi pavirsiu su degtine+dazais, tai toks rezultatas man zinomas.
Bent jau man kai reikejo mouzes tortui as juoda mase pirkau jau gatava pirma kart gyvenime ....bet ji man tokio slikstumo kas liecia skoni .... ,o ir dirbt man asmeniskai daug maloniau su pastiliazu nei su pirktine mase
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:14)
Labas vakaras ,
na jau jusu tortai tokie prabangus, truksta zodziu. Pasaka
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 17, 21:24)
Labai labai. Kempiniukas kaip tikras O meskiukai superiniai. Man jie tokie grazus juokingi. Kiek pati bandziau tokiu padaryt nesigauna man. Reikes dar bandyt
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:40)
Na ka cia dar sakyt. Ta pati, kad nerealu
QUOTE(Nevute @ 2012 08 17, 22:27)
Pirmas man grazus
QUOTE(okmantes @ 2012 08 18, 00:36)
Labas rytas .
Tik pastilažas , jis myli mane , aš - jį , abipusė simpatija , kam bandyti dar kažką , jei šis puikus .
Juodos masės užsisakiau kibirą , ten labai dideli torto skersmenys , nemažai reikėjo , ir tokio tamsumo vargu ar išgausi , ten nesvietiškas juodumas , be to nėra tokio blizgesio , kuris lieka dažant ant viršaus dažais .
@adrija@ kaip visada lenkiu galva.
kiti tortai pasaka
kiti tortai pasaka
QUOTE(Auksiuke @ 2012 08 18, 02:07)
su apvaliu, 7nr. Pradzioj apsitepi visa torta tuo paciu beze, tada dedi statmenai 5-6 taskiukus tokius riebokus ir su staliniu uzapvalintu peiliu kiekviena taskiuka nubrauki i sona. Ir taip aplink visa greita, paprasta, grazu
Aciu labai uz paaiskinima reikes butinai isbandyt. Labai jau fainas man toks sonu puosimas
-------------------------------
Mingailiux turiu pasakyti nu jus tobulejat ant akiu su kiekvienu tortuku vis graziau ir idomiau labai matosi sparti pazanga darbuose.Saunuole
-------------------------------
@drij@ jusu tortai kaip visuomet nepakartojami Bet skykit tuos karolius ant pirmi torto tikriausiai darot jau su silikoniniu moldu arne? Nes su tais plasmasiniais kur susispaudzia tai taip graziai nesigauna .
O krikstyny jurinis tai nukautavo tiesiog mane, NEREALUS !!!!! Su kokiom formelem kriauklytes darot?