Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

erikiuxxx neatspėjai , ne 25 tongue.gif
Nevute , kreivi tortai dabar ant bangos , o šiaip tai dar tos rūšies nesu nedariau , rizikuosiu , bet pirmiausia tik sau prabai nuimti , o dėl meškiukų - taip , greitai , jei nereik kokių 100 padaryti laugh.gif. tavo puikūs tortukai wub.gif .

Ačiū visoms 4u.gif .

OFF .TOPPIC

Gal kam reik naujos klavetūros ? dovanosiu santa2.gif ... beveik nauja , tik mėnuo kaip pirkta , naujausio dizaino good.gif .... stringa 3 raidės irnesakyk.gif menkniekis , rašykite į AŽ , jei nesulauksiu norinčių , skris ji velniop pro balkoną , arba luš pusiau , nes nervai išseko aggressive.gif .
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 17, 21:01)
Krikstynu...

prie to pacio ir keksiukai

Sita jau feisbuke nuziurejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 17, 23:18)
Sita jau feisbuke nuziurejau  thumbup.gif
o,kokia greita biggrin.gif

aciu visoms
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 17, 23:33)
o,kokia greita  biggrin.gif

Aga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 17 rugpjūčio 2012 - 23:05
QUOTE(niukse @ 2012 08 16, 23:49)
Suuuuperiniai torciukai!!!  4u.gif
Na o dabar jau prasau pasakyti su kokiu antgaliu daret tu keliu pirmuju sonus kaip suprantu apvalus, bet kokio dydzio ir kaip daryti labai jau tvarkingai atrodo, ir neatrodo senobiskai  smile.gif Aciu

su apvaliu, 7nr. Pradzioj apsitepi visa torta tuo paciu beze, tada dedi statmenai 5-6 taskiukus tokius riebokus ir su staliniu uzapvalintu peiliu kiekviena taskiuka nubrauki i sona. Ir taip aplink visa mirksiukas.gif greita, paprasta, grazu smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 17, 03:24)
Auksiuke, --- labai patiko su laiveliu wub.gif sveikinu tavo dvynukus 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(likta @ 2012 08 17, 07:22)
Auksiuke, nuostabus tortų paradas, su gimtadieniu dvynukus
---
Kotrynos krikštas

aciu 4u.gif
---
ziauriai kuklus ir skoningas!!!

Nevute, Mingailiux, Saules zuikuti, @drija- NUOSTABU. Visi su lig vienu. Aisku @drijos juodai/baltai/zalias- pirmoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
ateini, nuryji kartėlį, kad niekada tokių tortų nepadarysi ir vėl išeini.... beprotiškai fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif išleps greit lietuvaičiai tokias grožybes valgydami....
Atsakyti
labukas nemiegancioms dar smile.gif . turiu klausima @adrij@'i: ar vis dar naudojate pastilaza dengimui ar, galbut, pamegote kita mase? ir dar viena turiu visoms kepancioms smile.gif : kaip isgaunate juoda spalva, kokioj "stadijoj" dedat dazus i mase? esu daziusi pavirsiu su degtine+dazais, tai toks rezultatas man zinomas.
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 08 18, 00:36)
labukas nemiegancioms dar  smile.gif . turiu klausima @adrij@'i: ar vis dar naudojate pastilaza dengimui ar, galbut, pamegote kita mase? ir dar viena turiu visoms kepancioms smile.gif : kaip isgaunate juoda spalva, kokioj "stadijoj" dedat dazus i mase? esu daziusi pavirsiu su degtine+dazais, tai toks rezultatas man zinomas.

Bent jau man kai reikejo mouzes tortui as juoda mase pirkau jau gatava pirma kart gyvenime ....bet ji man tokio slikstumo kas liecia skoni .... doh.gif ,o ir dirbt man asmeniskai daug maloniau su pastiliazu nei su pirktine mase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 18 rugpjūčio 2012 - 00:13
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:14)
Labas vakaras ,

na jau jusu tortai tokie prabangus, truksta zodziu. Pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 17, 21:24)

Labai labai. Kempiniukas kaip tikras wub.gif O meskiukai superiniai. wub.gif wub.gif wub.gif Man jie tokie grazus juokingi. Kiek pati bandziau tokiu padaryt nesigauna man. Reikes dar bandyt ax.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:40)

Na ka cia dar sakyt. Ta pati, kad nerealu lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 08 17, 22:27)

Pirmas man grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 08 18, 00:36)
labukas nemiegancioms dar  smile.gif . turiu klausima @adrij@'i: ar vis dar naudojate pastilaza dengimui ar, galbut, pamegote kita mase? ir dar viena turiu visoms kepancioms smile.gif : kaip isgaunate juoda spalva, kokioj "stadijoj" dedat dazus i mase? esu daziusi pavirsiu su degtine+dazais, tai toks rezultatas man zinomas.

Labas rytas .

Tik pastilažas , jis myli mane , aš - jį , abipusė simpatija biggrin.gif , kam bandyti dar kažką , jei šis puikus .

Juodos masės užsisakiau kibirą , ten labai dideli torto skersmenys , nemažai reikėjo , ir tokio tamsumo vargu ar išgausi , ten nesvietiškas juodumas doh.gif , be to nėra tokio blizgesio , kuris lieka dažant ant viršaus dažais .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 18 rugpjūčio 2012 - 08:04
@adrija@ 4u.gif kaip visada lenkiu galva. 4u.gif
kiti tortai pasaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 08 18, 02:07)
su apvaliu, 7nr. Pradzioj apsitepi visa torta tuo paciu beze, tada dedi statmenai 5-6 taskiukus tokius riebokus ir su staliniu uzapvalintu peiliu kiekviena taskiuka nubrauki i sona. Ir taip aplink visa  mirksiukas.gif greita, paprasta, grazu smile.gif

Aciu labai uz paaiskinima reikes butinai isbandyt. Labai jau fainas man toks sonu puosimas 4u.gif
-------------------------------
Mingailiux turiu pasakyti nu jus tobulejat ant akiu su kiekvienu tortuku vis graziau ir idomiau labai matosi sparti pazanga darbuose.Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

-------------------------------
@drij@ jusu tortai kaip visuomet nepakartojami wub.gif Bet skykit tuos karolius ant pirmi torto tikriausiai darot jau su silikoniniu moldu arne? Nes su tais plasmasiniais kur susispaudzia tai taip graziai nesigauna schmoll.gif .
O krikstyny jurinis tai nukautavo tiesiog mane, NEREALUS !!!!! Su kokiom formelem kriauklytes darot? 4u.gif
Atsakyti