Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Žiūriu į jūsų kuriamus grožius wub.gif , o pati tik dar bandymus darau , pirmas pastilažas buvo per kietas doh.gif , į antrą padauginau želės tai tasus kažkoks doh.gif ...nu mokytis ...mokytis ir dar kartą mokytis... doh.gif
Atsakyti
jaunuju7,5kg
user posted image
pamerges2kg
user posted image
krikstynu 2,5kg
user posted image
user posted image
prie to pacio ir keksiukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 17, 21:01)

Tas su laiveliu ir keksiukai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaruos darbstuoles 4u.gif zemai lenkiu pries jus galva - na jau tortu grozis neispasakytas... is kur tiek kantrybes ir ideju? thumbup.gif
zinot pasidalinsiu savo patirtim (5dienu lotuliukas.gif ) dariau mase gelems: zelatina(vanduo isbrinkinimui), cukraus pudra. viska dariau is pigiausiu variantu (nes pirma karta tai maniau kad teks ismest nes kiek cia prisiskaiciau kad neiseina tos mases naujokem) tai zelatina optima linijos, cukraus pudra maliau su kavamale cukru (beje irgi optimos linijos). nu zinokit skaiciau kad skeptiskai i namine cukraus pudra ziuri kepejeles... zinokit man gavosi kuo puikiausiai, ir nusidaze viskas irgi kuo puikiausiai, geles isdziuvusios tvirtos, bet ne kaip kaulas (ikandamos)...taip kad nzn ar cia man pasiseke bet isitikinau kad neverta pirkti brangiu zeliu, ar cukraus pudru... drinks_cheers.gif ypac jei savam vartojimui blush2.gif
beje snd dariau snikers torta - kaip idomu ar gavos, ar skanus... mastau.gif dabar saldytuve kad kremai sustingtu... karsta.gif jei pavyks rytoj ar poryt pirma savo blyna ikelsiu ax.gif blush2.gif tik beda draugas suvalge sokolada doh.gif is kuriuo maniau sonus ta tokia tvorele darysiu... tai neismanau kaip sonus papuost... doh.gif speju liks sviestini krema kokoso drozle aplipdyt verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras , bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .... .............. nežinau ką pasakyti , vajetus kiek gožybių , bet šerno galvai nėra lygių first.gif .

Galima tarp jūsų " įsimaišyti " ?

Turėjo būti toks kaip pirmas , bet man kažko " nelipo " g.gif , padariau rauktą gėlę ir uždėjau statulėlę .... išvažiavo antras variantas .

user posted image...user posted image

Mano trijų mėnesių košmaras ( vis " stovėjo " smegenyse ar įveiksiu ), bet taip laukiau , kada kam prireiks klasikos ( juoda - balta ) ir prireikė - porai iš Anglijos , tik kėdės pas juos buvo surištos žaliais kaspinais , tad nutarė , kad reik įmaišyti nors kelias tos spalvos gėles .... nežinau , kol buvo be žalių , man buvo 100 % - tinė klasika , kai įdėjau jas liko 99 % .

*Keila* , aš second.gif...

user posted image....user posted image

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:14)

paskutinis nerealus,nors ir su zaliom priemaisom smile.gif
Atsakyti
Na va, sudedu paskutinius tortukus.
Berniuko gimtadienio.
Medutis, 2,2kg

user posted image

Tai paciai kompanijai dar ir krikstynu tortukas (bus ir krikstynos ir gimtadienis ir dar eisiu fotkinti juos visus smile.gif )
Maskarponinis su persikais, 3,3kg

user posted image

Dar vienas krikstynu tortukas
Juodasis miskas, maskarponinis su persikais, 4,4kg

user posted image

Na ir paskutinis
Berniuko ir mergytes krikstynos
Jogurtinis su persikais ir zele, 2,2kg

user posted image
Atsakyti
Gal S.Z , bet nematei be jų smile.gif .

Ir krikštynų keli .

Praėjo batelių mada , užėjo meškiukių doh.gif ... greičiau praeitu , nes jau mega_shok.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 17, 21:24)

grazus tortukai
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:40)

kaip man patinka jurine tema wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz meskutes ivertinim ir uz sveikinimus mano mazajai 4u.gif

SZ - lb mieli tavo tortukai wub.gif

Mingailiux - labai labai wub.gif

@drij@ - fantastika wub.gif visi be isimties, bet tas paskutinis vestuvinis, tai kazkas nerealaus wub.gif wub.gif kiek svere jis? pralenket mane svoriu? biggrin.gif
Atsakyti
@adrij@ Jurinis tai fantastiskas, bet jus man pasakykit, kaip tas juosteles ir bangeles taip lygiai uzklijuoti g.gif

Kad meskiuku manija tai jo, bet ir gerai, nes kazkaip greit darosi biggrin.gif
Sitas man kazkur matytas, man atrodo is Lietuvaiciu darbu smile.gif Tai nepykit, kad kazkieno pakopinau, bet prase tokio smile.gif

user posted image

Koks jis man kreivas doh.gif schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
WOW kokie grazus @adrij@os tortukai bigsmile.gif visi be isimties NUOSTABUS wub.gif wub.gif wub.gif vestuviu figurele labai labai grazi wub.gif
Juodas tortas nuostabus NEREALUS wub.gif tai gal cia sis 25kg. tortukas ?
Atsakyti