Žiūriu į jūsų kuriamus grožius , o pati tik dar bandymus darau , pirmas pastilažas buvo per kietas , į antrą padauginau želės tai tasus kažkoks ...nu mokytis ...mokytis ir dar kartą mokytis...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 17, 21:01)
Tas su laiveliu ir keksiukai nerealus
Labas vakaruos darbstuoles zemai lenkiu pries jus galva - na jau tortu grozis neispasakytas... is kur tiek kantrybes ir ideju?
zinot pasidalinsiu savo patirtim (5dienu ) dariau mase gelems: zelatina(vanduo isbrinkinimui), cukraus pudra. viska dariau is pigiausiu variantu (nes pirma karta tai maniau kad teks ismest nes kiek cia prisiskaiciau kad neiseina tos mases naujokem) tai zelatina optima linijos, cukraus pudra maliau su kavamale cukru (beje irgi optimos linijos). nu zinokit skaiciau kad skeptiskai i namine cukraus pudra ziuri kepejeles... zinokit man gavosi kuo puikiausiai, ir nusidaze viskas irgi kuo puikiausiai, geles isdziuvusios tvirtos, bet ne kaip kaulas (ikandamos)...taip kad nzn ar cia man pasiseke bet isitikinau kad neverta pirkti brangiu zeliu, ar cukraus pudru... ypac jei savam vartojimui
beje snd dariau snikers torta - kaip idomu ar gavos, ar skanus... dabar saldytuve kad kremai sustingtu... jei pavyks rytoj ar poryt pirma savo blyna ikelsiu tik beda draugas suvalge sokolada is kuriuo maniau sonus ta tokia tvorele darysiu... tai neismanau kaip sonus papuost... speju liks sviestini krema kokoso drozle aplipdyt
zinot pasidalinsiu savo patirtim (5dienu ) dariau mase gelems: zelatina(vanduo isbrinkinimui), cukraus pudra. viska dariau is pigiausiu variantu (nes pirma karta tai maniau kad teks ismest nes kiek cia prisiskaiciau kad neiseina tos mases naujokem) tai zelatina optima linijos, cukraus pudra maliau su kavamale cukru (beje irgi optimos linijos). nu zinokit skaiciau kad skeptiskai i namine cukraus pudra ziuri kepejeles... zinokit man gavosi kuo puikiausiai, ir nusidaze viskas irgi kuo puikiausiai, geles isdziuvusios tvirtos, bet ne kaip kaulas (ikandamos)...taip kad nzn ar cia man pasiseke bet isitikinau kad neverta pirkti brangiu zeliu, ar cukraus pudru... ypac jei savam vartojimui
beje snd dariau snikers torta - kaip idomu ar gavos, ar skanus... dabar saldytuve kad kremai sustingtu... jei pavyks rytoj ar poryt pirma savo blyna ikelsiu tik beda draugas suvalge sokolada is kuriuo maniau sonus ta tokia tvorele darysiu... tai neismanau kaip sonus papuost... speju liks sviestini krema kokoso drozle aplipdyt
Labas vakaras , .... .............. nežinau ką pasakyti , vajetus kiek gožybių , bet šerno galvai nėra lygių .
Galima tarp jūsų " įsimaišyti " ?
Turėjo būti toks kaip pirmas , bet man kažko " nelipo " , padariau rauktą gėlę ir uždėjau statulėlę .... išvažiavo antras variantas .
Mano trijų mėnesių košmaras ( vis " stovėjo " smegenyse ar įveiksiu ), bet taip laukiau , kada kam prireiks klasikos ( juoda - balta ) ir prireikė - porai iš Anglijos , tik kėdės pas juos buvo surištos žaliais kaspinais , tad nutarė , kad reik įmaišyti nors kelias tos spalvos gėles .... nežinau , kol buvo be žalių , man buvo 100 % - tinė klasika , kai įdėjau jas liko 99 % .
*Keila* , aš ...
Galima tarp jūsų " įsimaišyti " ?
Turėjo būti toks kaip pirmas , bet man kažko " nelipo " , padariau rauktą gėlę ir uždėjau statulėlę .... išvažiavo antras variantas .
Mano trijų mėnesių košmaras ( vis " stovėjo " smegenyse ar įveiksiu ), bet taip laukiau , kada kam prireiks klasikos ( juoda - balta ) ir prireikė - porai iš Anglijos , tik kėdės pas juos buvo surištos žaliais kaspinais , tad nutarė , kad reik įmaišyti nors kelias tos spalvos gėles .... nežinau , kol buvo be žalių , man buvo 100 % - tinė klasika , kai įdėjau jas liko 99 % .
*Keila* , aš ...
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:14)
paskutinis nerealus,nors ir su zaliom priemaisom
Na va, sudedu paskutinius tortukus.
Berniuko gimtadienio.
Medutis, 2,2kg
Tai paciai kompanijai dar ir krikstynu tortukas (bus ir krikstynos ir gimtadienis ir dar eisiu fotkinti juos visus )
Maskarponinis su persikais, 3,3kg
Dar vienas krikstynu tortukas
Juodasis miskas, maskarponinis su persikais, 4,4kg
Na ir paskutinis
Berniuko ir mergytes krikstynos
Jogurtinis su persikais ir zele, 2,2kg
Berniuko gimtadienio.
Medutis, 2,2kg
Tai paciai kompanijai dar ir krikstynu tortukas (bus ir krikstynos ir gimtadienis ir dar eisiu fotkinti juos visus )
Maskarponinis su persikais, 3,3kg
Dar vienas krikstynu tortukas
Juodasis miskas, maskarponinis su persikais, 4,4kg
Na ir paskutinis
Berniuko ir mergytes krikstynos
Jogurtinis su persikais ir zele, 2,2kg
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 17, 21:24)
grazus tortukai
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 17, 21:40)
kaip man patinka jurine tema
Aciu mergaites uz meskutes ivertinim ir uz sveikinimus mano mazajai
SZ - lb mieli tavo tortukai
Mingailiux - labai labai
@drij@ - fantastika visi be isimties, bet tas paskutinis vestuvinis, tai kazkas nerealaus kiek svere jis? pralenket mane svoriu?
SZ - lb mieli tavo tortukai
Mingailiux - labai labai
@drij@ - fantastika visi be isimties, bet tas paskutinis vestuvinis, tai kazkas nerealaus kiek svere jis? pralenket mane svoriu?
@adrij@ Jurinis tai fantastiskas, bet jus man pasakykit, kaip tas juosteles ir bangeles taip lygiai uzklijuoti
Kad meskiuku manija tai jo, bet ir gerai, nes kazkaip greit darosi
Sitas man kazkur matytas, man atrodo is Lietuvaiciu darbu Tai nepykit, kad kazkieno pakopinau, bet prase tokio
Koks jis man kreivas
Kad meskiuku manija tai jo, bet ir gerai, nes kazkaip greit darosi
Sitas man kazkur matytas, man atrodo is Lietuvaiciu darbu Tai nepykit, kad kazkieno pakopinau, bet prase tokio
Koks jis man kreivas
WOW kokie grazus @adrij@os tortukai visi be isimties NUOSTABUS vestuviu figurele labai labai grazi
Juodas tortas nuostabus NEREALUS tai gal cia sis 25kg. tortukas ?
Juodas tortas nuostabus NEREALUS tai gal cia sis 25kg. tortukas ?