Dar viena parodysiu su kuriuo gavau gera pamoka ,bezdzione daryta is tinginio (vat is sio daigto daugiau niekad nedaryciau nes ji gavosi per sunki )....ko pasekoi po 2 val keliones bedziones sedimoji dalis pradejo smegt i torta , visa laime kad pas draugus vezemes... (pasiremusi i sona ji tokia turi but )
Svoris sio tortuko virs 5 kg
labas rytas merginos jau kokiu graziu tortuku uzderejo grazu ryte varvinti seile ir nieko netureti burnoje...
Visu pirmiausia, vakar lyginau tortuka su erikiuxxx rekomenduotu kremuku tai man sitaip patiko sis aptepimo kremas !!!!! begalo dekinga tau, Erikiuxxx
o dabar visgi kepejeles SOS !!! manau, kad gali but jog mano saldytuve yra dregmes nes vakar jau aptepiau torta gana rimtu sluoksniu sviesinio kremo, tada apdengiau, papuosiau ir i saldytuva.....ir sy ryta...gelyciu krastukai tokie mikstoki..... nu nerandu jokios kitos priezasties...... tai jei cia dregme...gal zinot kaip ja isnaikinti
Nu merginos pasiguosiu. Pasiruosiau torta puosimui,apsidengiau mese, nueinu pasiimti gelyciu o is viso padeklo kelios gelytes like. Viespatie aukstielnikas vos nenukritau Mano mergina pasidarbavo kol mazaja migdziau Tai visa laime kad turejau is ankciau likuciu, suejo ir tos. Ir pasitaiko gi