Skelbimai dėl tvarkymo dedami čia:
http://www.supermama...howtopic=871998
Sveikos, galiu rekomenduoti namu tvarkytoja Siauliuose. Esu labai patenkinta savaja, man i savaite ateina karteli tik, bet po to visa savaite uztenka tik grindis ir daiktelius apsirinkti, labai svari, pedantiska ir kas svarbiausia sazininga.
Moteris 50 metu, pries tris menesius gizusi is Ispanijos, ten darbo patirtis 8 metai. vairuoja savo auto, nera bedos del atsivezimo (man aktualu, nes rajone gyvenu).
jei ka domina-brukstelkite galesiu tel nr duoti
Moteris 50 metu, pries tris menesius gizusi is Ispanijos, ten darbo patirtis 8 metai. vairuoja savo auto, nera bedos del atsivezimo (man aktualu, nes rajone gyvenu).
+2013 08 08, 15:22-->
kokia kaina? 80kvadratu
QUOTE(Mamyte @ 2013 08 08, 15:22)
Sveikos, galiu rekomenduoti namu tvarkytoja Siauliuose. Esu labai patenkinta savaja, man i savaite ateina karteli tik, bet po to visa savaite uztenka tik grindis ir daiktelius apsirinkti, labai svari, pedantiska ir kas svarbiausia sazininga.
kokia kaina? 80kvadratu
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2013 07 16, 16:16)
neatidaro. Tai kur pasiskelbti, jog laisva pora rankų tvarkytojos darbo ieško?
QUOTE(Fluctus @ 2013 09 09, 19:08)
neatidaro. Tai kur pasiskelbti, jog laisva pora rankų tvarkytojos darbo ieško?
http://www.supermama...amu tvarkytojos
cia galima ieškoti ir skelbtis:)
Dauguma cia kalbat apie kainas, ka tvarkytojos valo ar nevalo uz ta mokesti...
O man aktualu kitas klausimas-ar valytoja naudoja savo chemija, pirstines, skudurekius, sluotas ir t.t. Ar jus perkat?
Ar jums tinka naudojama valytojos chemija ( ta prasme,ar neerzina kvapas, ar tai nera pati pigiausia chemija, ar ji negadina kranu, voniu, grindu ir pan.)?
Nes susiduriau su beda, kad valytoja netausoja mano pirktos chemijos ( nes as perku chemines medziagas,mano sluota, siurblys, o ji tik sau pirstines ir skudurelius atsinesa).
Butu idomu isgirst ivairias nuomones
Nes galvoju keist valytoja, bet nenusprendziu kaip geriau tartis, ar kad ji dirbtu su savo priemonem, ar man paciai toliau pirkti.
O man aktualu kitas klausimas-ar valytoja naudoja savo chemija, pirstines, skudurekius, sluotas ir t.t. Ar jus perkat?
Ar jums tinka naudojama valytojos chemija ( ta prasme,ar neerzina kvapas, ar tai nera pati pigiausia chemija, ar ji negadina kranu, voniu, grindu ir pan.)?
Nes susiduriau su beda, kad valytoja netausoja mano pirktos chemijos ( nes as perku chemines medziagas,mano sluota, siurblys, o ji tik sau pirstines ir skudurelius atsinesa).
Nes galvoju keist valytoja, bet nenusprendziu kaip geriau tartis, ar kad ji dirbtu su savo priemonem, ar man paciai toliau pirkti.
Sveikos,
Pasirodo musu namu tvarkytoja turi bedu su alkoholiu, taigi ieskome naujos 140kv. butas, kuriame nuolatos palaikoma tvarka. Valyti reiketu kad dvi savaites. Tvarkymosi tikrai nera nedaug, beto jokiu papildomu darbu tokiu kail lyginimas ir panasiai nera. Pries tai buvusi tvarkytoja, minejo kad pas mus praktiskai nera ka veikti
Gal kas turite parekomenduoti patikima zmogu? nes si karta panasu jau tikrai rinksimes atsakingiau ir reikalausime rekomendaciju.
Papildyta:
Labai sunku rasti patikima, visos geros uzimtos... viena nuolatos nedavalydavo tylejau, pati apsivaliau kol truko kantrybe, kita dirbo puse metu dziaugiausi ja, bet uzgeria savaitemis nesirodo, ragelio nekelia ir t.t. Paskui tik po kiek laiko pamaciau kas su chemija apgadinti kranai, vietomis apibraizytas parketas baldus atkelinejant. Pas vienus is draugu dar baisiau pridirbo visko... As jau supratau viena kad buvau tiesiog pergera, uzsimerkiau pries ryskia tinginyste...
Kolkaus tvarkomes savo jegomis..
Pasirodo musu namu tvarkytoja turi bedu su alkoholiu, taigi ieskome naujos 140kv. butas, kuriame nuolatos palaikoma tvarka. Valyti reiketu kad dvi savaites. Tvarkymosi tikrai nera nedaug, beto jokiu papildomu darbu tokiu kail lyginimas ir panasiai nera. Pries tai buvusi tvarkytoja, minejo kad pas mus praktiskai nera ka veikti
Gal kas turite parekomenduoti patikima zmogu? nes si karta panasu jau tikrai rinksimes atsakingiau ir reikalausime rekomendaciju.
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2013 10 14, 13:14)
Dauguma cia kalbat apie kainas, ka tvarkytojos valo ar nevalo uz ta mokesti...
Labai sunku rasti patikima, visos geros uzimtos... viena nuolatos nedavalydavo tylejau, pati apsivaliau kol truko kantrybe, kita dirbo puse metu dziaugiausi ja, bet uzgeria savaitemis nesirodo, ragelio nekelia ir t.t. Paskui tik po kiek laiko pamaciau kas su chemija apgadinti kranai, vietomis apibraizytas parketas baldus atkelinejant. Pas vienus is draugu dar baisiau pridirbo visko... As jau supratau viena kad buvau tiesiog pergera, uzsimerkiau pries ryskia tinginyste...
Kolkaus tvarkomes savo jegomis..
Sveikos, aš ieškau namų tvarkytojos. Gal galite rekomenduoti patikimą tvarkytoją, nes jau esu nusivylusi todėl be rekomendacijų bijau įsileisti
Reiktų tvarkyti 73 kv.m. 3 kambarių butą , lyginti, tvarkyti šaldytuvo nereikės. Norėčiau pagalbos 1 kartą per savaitę. Butas Vilniuje, naujamiesčio rajone.
Labai lauksiu pasiūlymų
Reiktų tvarkyti 73 kv.m. 3 kambarių butą , lyginti, tvarkyti šaldytuvo nereikės. Norėčiau pagalbos 1 kartą per savaitę. Butas Vilniuje, naujamiesčio rajone.
Labai lauksiu pasiūlymų
Su internetinem rekomendacijomis irgi nekas. Kiekvienas gali save rekomenduoti. O dėl baimės įsileisti svetimą žmogų į namus, tai suprantama. Pačioj pradžioje kai tik pradejau darbuotis namų tvarkytoja, turėjau baimės eiti į svetimą namą. O jeigu apkaltins nebūtais dalykai... Bet ačiū Dievui, šeimininkai buvo žmoniški, pagarbus. Atėjau, padariau, išėjau :-)
QUOTE(elenyte830 @ 2013 12 01, 10:01)
ku- ku Gal kam pasirodys juokingai, bet... Šiandien ryte paskambino vyras, pasiūlė sutvarkyti būtą, atsisakiau. Vat turiu tokią baimę, kai namus siūlo sutvarkyti vyrai nebent pagal rekomendacijas.
o as ir neiciau pas vyra.
Kazkada kai LT dar gyvenau ir buvau idejus skelbima del ieskomo darbo (o ieskojau konkretaus ir ne valytojos), tai gavau tieeeeeeek pasiulymu..... nepadoriu. Tada galvojau, kad nereikejo savo amziaus nurodyti. Bet paskui susipazinau su moterim, kuri irgi skelbesi del papildomo darbo paieskos ir irgi gavo n kieki tokio pobudzio pasiulymu, tik jai 56 metai buvo. Taigi, pasaulis pilnas kurvinyku.