Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie namų tvarkytojas

Pas mane dirba tvarkytoja is imones ir visiskai legaliai ir nebijau,kad kas nors ar sugadins ar dar ka nors,o kai buvo atejusi is lauko tai nesamoniu pridirbo.
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2013 02 16, 14:12)
Pas mane dirba tvarkytoja is imones ir visiskai legaliai ir nebijau,kad kas nors ar sugadins ar dar ka nors,o kai buvo atejusi is lauko tai nesamoniu pridirbo.

Manau nesamoniu gali pridirbti ir is lauko ir is imones mes visi zmones esame skirtingi todel vertinti tik ar esi is lauko ar ne negalima, vertinima darai kai padirba konkreciai zmogus ar randi su juo bendra kalba jai ne amen busi bloga ar is lauko ar is firmos.Dirbu pas dvejas seimas sutariam labai gerai todel seimininkai patenkinti jau antrus metsu o i firma neinu dirbti vien todel kad moka mazai o reikalauja daug,jai kviecia is firmos klientai tai galvoja kad pagalbine darbininke ne zmogus ir bendrauja pro dantis
Atsakyti
Užkliuvo ir man jūsų keli pasisalymai. Kadangi dirbu ir su firma ir savarankiškai, tai galiu pasidalinti savo patirtimi, o jinai per 15metu susikaupė tikrai nemaža.
Samdydami firma mokate vos ne dvigubai brangiau.
Jeigu man dirbant be firmos kas nors atsitinka ar sugadinu visada stengiuosi padengti nuostolius, o tuo tarpu kai buvo incidentas firmos valomame bute ir aš pasakiau direktorei, jinai man atsakė nieko turtingi nusipirks, aš dirbdama pati taip niekada nebūčiau pasielgusi.
Ir dirbdama savarankiškai turbūt jaučiu didesnę atsakomybę negu firmoje.
Atsakyti
Labukas,
Gal galite patarti, kiek normalu moketi tvarkytojai uz 3 kmb buto sutvaryma (68m2)?
Tvarkytu karta i savaite.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 03 16, 22:05)
Labukas,
Gal galite patarti, kiek normalu moketi tvarkytojai uz 3 kmb buto sutvaryma (68m2)?
Tvarkytu karta i savaite.

Vilniuje paciam centre apie 80m2 moku 60LT uz karta: su tvarkytoju priemonem (ekologiskos), su savo siurbliu, kuris valo ir ora (Kercher)..Dirba dviese.
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2013 03 19, 20:51)
Vilniuje paciam centre apie 80m2 moku 60LT uz karta: su tvarkytoju priemonem (ekologiskos), su savo siurbliu, kuris valo ir ora (Kercher)..Dirba dviese.

Kaip pigu bigsmile.gif Kur radot? Mano pazistama (tvarko gerai), praso 70Lt su mano priemonem, ir cia Trakuose, kur tikrai nera didele darbu pasiula g.gif

Gal yra daugiau nuomoniu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 kovo 2013 - 21:08
Mano drauge Vilniuje turi tvarkytoja, tai uz nama dvieju aukstu moka 70 lt. Mano manymu tai labai pigu,nes Kaune tokiu kainu net nera.sesuo turi tvarkytoja tai uz nama moka 100 lt.
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2013 03 22, 10:02)
Mano drauge Vilniuje turi tvarkytoja, tai uz nama dvieju aukstu moka 70 lt. Mano manymu tai labai pigu,nes Kaune tokiu kainu net nera.sesuo turi tvarkytoja tai uz nama moka 100 lt.

tai tikrai labai pigu uz 70lt....mano drauge tvarko 200kvadratu nama tai gauna 130 dirbdama nuo 8 iki 15val ir tie zmones mano kad jiems pasiseke.....
Atsakyti
QUOTE(Miegok @ 2013 01 17, 03:18)
kas liecia "toki sunku fizini darba" - siuo klausimu butu galima diskutuoti turbut be galo. sutinku, kad tai tikrai sunkus fizinis darbas. bet pagalvokite, ar mokytoja ar vaiku darzelio aukletoja, kuri diena praleidzia 20-ties padauzu bury, o grizusi dar ruosiasi kitai dienai ir tvarko ju darbus - pavargsta maziau? zmogus, kuris ziema/vasara kasa/muryja ir etc pavargsta maziau? tas pats imones vadovas, kuris dirba neskaiciuodamas valandu ir dienu, o kartais ir naktimis nemiega - pavargsta maziau? o kai kurie ju savo metu dar ir investavo i save nemazai laiko, jegu, galbut finansu.... bet tiek, kiek praso kartais namu tvarkytojos, vis tiek neuzdirba...
nesvarbu, papildomas tai darbas, ar ne, rinkos kaina yra rinkos kaina. jusu nurodytas darbo uzmokestis uz nepilna darbo diena - vargu, ar atitinka... paziurekite www.frekenbok. lt - 120 Lt (150 kv.m), pries tai Iden siule 130 Lt. o cia kainos su tarpininko mokesciu. tai kiek gauna is tikruju i rankas namu tvarkytoja???
stai apie ka mes kalbame.

Pritariu jusu postui, pacios mama dirba darzelyje, moteris jau nebe pirmos jaunystes, kruvis nezmoniskas ir gauna varganus 1300lt i rankas....
Tai cia sakyciau rojus ramiai sau issivalai per pusdieni susitvarkai ir vaziuoji namo. Atsakomybe siuo atveju jokia, kaip kad aukletojai uz buti vaiku...
Pati dirbu vadovaujama darba kur esi atsakinga uz daug ir rimtu dalyku...
Sakote samdo tik turtingi zmones? toli grazu ne smile.gif bent jau mes su vyru saves tokias neskaitome smile.gif
Pas mus lankesi viena namu tvarkytoja uzsiprase 200lt..
Na galvoju padarys man cia generaline, paskui jau pati kazkiek prasieisiu..
Na ir ka po jos viska paciai reikejo tvarkytis doh.gif doh.gif spintoje braukiu ranka dulkes, plyteles vonioje toks jausmas kad net neliestos ir t.t.
Parodziau kad purvina o ji man i akis sako AS GI VALIAU!!! ne vakar gimiau, tokio izulumo dar pieskoti reikia...
Siuo metu susitariau su kita moterimi, rekomendacijos vieno zmogaus, telefonu minejo kad vilniuje pastoviai tvarko apie 30 namu. Is pokalbio pasirode maloni moteris ziuresime kaip bus. Kas del pagarbos tai visada esu maloni, pasiulau kavos, saldainiu... tiesiog siai dienai sveikatos galimybes neleidzia daug fizinio kruvo, todel ir tenka naudotis paslaugomis...
Taip kad pries susireiksminant mielosios dirbkite savo darbus, tuomet tikrai nebus gaila ir daugiau sumoketi, bet kai per 3 valandas skuduriuku prasieina per pavirsius ir isteriskai aiskina kas AS ISVALIAU zinokite norisi jus pasiusti toli toli....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute_as: 29 kovo 2013 - 14:51
QUOTE(Meskute_as @ 2013 03 29, 14:50)
Tai cia sakyciau rojus ramiai sau issivalai per pusdieni susitvarkai ir vaziuoji namo.

nu nieko sau zmones ROJU supranta blink.gif
Bet ta darzelio aukletoja, jei susirgs, gaus kazkokius pinigus uz nedarbinguma, o valytoja ne. Jei bus kas rimciau, gales ligoninej gulet, o valytoja, jei PATI mokesciu nesusimokes ar darbo birzoj kaip bedarbe nebus iregistruota, tai dar ir uz gydyma tures susimoket. Darzelio aukletoja dar ir mokamu atostogu gaus, o valytoja? Nedirbs, tai nieko ir netures. Jei darzelio aukletoja jaunesne, tai dar ir motinystes atostogu gali iseiti, valytoja? Valytoja ne. Darzelio aukletoja sulauks pensijos. Kad ir nedideliu pinigu, o valytoja? Jei mokes mokescius uz save, kiek? Berods, truputi daugiau nei 300 Lt pensija bus.... Ot, tai rojus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 29 kovo 2013 - 21:58
[quote=Meskute_as,2013 03 29, 16:50]

Tai cia sakyciau rojus ramiai sau issivalai per pusdieni susitvarkai ir vaziuoji namo. Sakote samdo tik turtingi zmones? toli grazu ne smile.gif bent jau mes su vyru saves tokias neskaitome smile.gif
Siuo metu susitariau su kita moterimi, rekomendacijos vieno zmogaus, telefonu minejo kad vilniuje pastoviai tvarko apie 30 namu. .. tiesiog siai dienai sveikatos galimybes neleidzia daug fizinio kruvo, todel ir tenka naudotis paslaugomis...

Na, kas dėl rojaus, tai kodėl pačios mama arba pati nedirbate tokio darbo. Sakysite jog turite aukštąjį, norite save realizuoti, dirbti įdomų darbą, bendrauti su žmonėmis, jaustis svarbia ir reikšminga ir pan. Galų gale, norite darbe paplepėti, išgerti kavos, pasipuošti, atostogauti, nebijoti sirgti ir jei kas atsitiks gauti išmokas... O dėl sveikatos, tai ar manote jog dauguma tvarkytojų tokios jau arklinės sveikatos, valydamos namus ir tampydamos siurblius, jos nuo to manote, tampa sveikesnės.
Sutikite, kad daug maloniau jog juodą darbą už jus nudirba kiti. Na, o jei neturite pinigų arba negalite mokėti tvarkykitės abu su vyru. Turtingi žmonės niekados internete neverkšlena dėl netikusios namų tvarkytojos, jie naudojasi agentūrų paslaugomis. Na, o jus eilinį kartą apgaudinėja, nes " nei viena gera tvarkytoja 30 namų tvarkyti negali". Prašykite telefonų, tų žmonių kur ji tvarko.
Atsakyti
Laba,

Kiek kainuotu 3kamb.(virtuve su svetaine vienoje erdveje),75 kv metru buto tvarkymas Kaune?
Atsakyti