Sveikos, ar yra kuri nors is jusu turejusi namu tvarkytoja aka maisto gamintoja seimai? As jau kokia pora metu galvoju, darbe vis prasitariu, kaimyne sake, kad kazkur kazka girdejo. Mano tikslas butu karta per savaite ateinantis zmogus, sutvarkantis kambarius, islyginantis drabuzius kai/jei reikia, pagaminantis valgyti ir sudedantis paruosta maista i saldikli. Receptais ir produktais aprupinciau as (tiksliau maisto produktus pristatancios imones). As megstu gaminti valgyti, bet artimiausiu metu prioritetai gali pasikeisti, tad mastau apie laiko taupymo budus, kad nereiketu namu ruosos nastos man tempti vienai Vyro nera.
QUOTE(Iden @ 2013 01 11, 14:44)
Sveiki
mazdaug 130 lt uz karta.Jei noresite geros tvarkytojos galeciau pasidalyntis kontaktais. O kokiame raj jusu namas
mazdaug 130 lt uz karta.Jei noresite geros tvarkytojos galeciau pasidalyntis kontaktais. O kokiame raj jusu namas
Manau per mazai 130 lt. cia tik uz 150 kv.m galima 130 lt. O kur dar plius du san mazgai, o lyginimas dar. Ziurint kiek dar to lyginimo buna. Apie 170lt. Kad dirbti neisnaudojant saves, ir palikti patenkintus seimininkus
QUOTE(elenyte830 @ 2013 01 12, 16:23)
Manau per mazai 130 lt. cia tik uz 150 kv.m galima 130 lt. O kur dar plius du san mazgai, o lyginimas dar. Ziurint kiek dar to lyginimo buna. Apie 170lt. Kad dirbti neisnaudojant saves, ir palikti patenkintus seimininkus
o jus dirbate ar ieskote tvarkytojos?
na nepykite, bet jau negaliu tyleti... manau, 180 Lt tikrai per daug. kiek pazistamu turi namu tvarkytojas, tame tarpe ir mes, niekas nemoka tokiu pinigu. paskaiciau supermamos foruma nesuprantu kai kuriu namu tvarkytoju susireiksminimo ir reikalavimo uz darbo atlikima moketi tokius pacius pinigus kaip geriems projektu vadovams ar net imoniu vadovams. jei menuo turi 20-22 dienas, po 180 lt i diena gaunasi 3600-4000 lt. paradoksalu - kiek zmoniu lietuvoje, einantys atsakingas pareigas, tiek uzdirba i menesi???
QUOTE(Miegok @ 2013 01 14, 12:56)
na nepykite, bet jau negaliu tyleti... manau, 180 Lt tikrai per daug. kiek pazistamu turi namu tvarkytojas, tame tarpe ir mes, niekas nemoka tokiu pinigu. paskaiciau supermamos foruma nesuprantu kai kuriu namu tvarkytoju susireiksminimo ir reikalavimo uz darbo atlikima moketi tokius pacius pinigus kaip geriems projektu vadovams ar net imoniu vadovams. jei menuo turi 20-22 dienas, po 180 lt i diena gaunasi 3600-4000 lt. paradoksalu - kiek zmoniu lietuvoje, einantys atsakingas pareigas, tiek uzdirba i menesi???
Aš manau, kad nebe ilgai liko laukti, kol nepatenkinti šeimininkai pradės informuoti mokesčių ir darbo inspekcijas apie nelegaliai dirbančias tvarkytojas, nes jų susireikšminimui ir savęs pervertinimui nebėra ribų...Žinoma, kad yra išimčių, bet jų vienetai. Pas bet ką paklausus ar yra patenkintas savo namų tvakytoja, atsakymas dažniausiai panašus - nelabai, bet pakeisti nelabai nėra į ką, o ir neaišku ar geriau rasi...O juk žmonės moka po 120-140 Lt už nepilną darbo dieną
Sveikos tvarkytojos ir šeimininkės. Visų pirma, tai nedirbu tvarkytoja ir jų nesamdau, bet iš to, ką čia paskaičiau, pasidaro aišku, kad kiekvieno pirštai lenkti į save. Sakykim, antigone nori samdyti kartą į mėnesį. Hm, nu gerai, sumokės tuos varganus 150 litų ir kas jai, gi nesvarbu, kaip tas žmogus toliau gyvens...chiguita turbūt kasdien samdo ir moka po 120 litų tai tada aišku, kaip gi nesuskaičiuosi kiek yra darbo dienų per mėnesį ir kiek ta tvarkytoja uždirba...miegok, o jūs, ar tikrai sumokate tuos 4000? ir tt, ir pan. Taigi geriau visos pasekite Iden pavyzdžiu ir samdykite įmones, o nesipiktinkite, kad moterys rūpinasi savo šeimos gerove.
Sveikos tvarkytojos ir šeimininkės. Visų pirma, tai nedirbu tvarkytoja ir jų nesamdau, bet iš to, ką čia paskaičiau, pasidaro aišku, kad kiekvieno pirštai lenkti į save. Sakykim, antigone nori samdyti kartą į mėnesį. Hm, nu gerai, sumokės tuos varganus 150 litų ir kas jai, gi nesvarbu, kaip tas žmogus toliau gyvens...chiguita turbūt kasdien samdo ir moka po 120 litų tai tada aišku, kaip gi nesuskaičiuosi kiek yra darbo dienų per mėnesį ir kiek ta tvarkytoja uždirba...miegok, o jūs, ar tikrai sumokate tuos 4000? ir tt, ir pan. Taigi geriau visos pasekite Iden pavyzdžiu ir samdykite įmones, o nesipiktinkite, kad moterys rūpinasi savo šeimos gerove.
Šaunuolė, visiškai pritariu ir pati esu tokios pat nuomonės, nes namų tvarkytoja, tai paslauga be kurios, brangiosios, jei neturite pinigėlių, tai tikrai galite apsieiti, nes tos, kurios samdosi namų tvarkytoją, deja, šiame forume nelabai turi laiko diskutuoti.
Aš kol radau sau tinkamą tvarkytoją tai buvo atėjusios kelios, kurios žiūri ir pareiškia
"uoj kaip netvarkinga", "ne visi žmonės moka tvarkytis" ir pan. maždaug - atėjau, gaunu pinigus ir tu jauskis dėkinga, nes aš tau vos ne labdarą darau. tai po vieno karto ir daugiau nebereikia tokios, nes aš tai nenoriu jaustis skolinga ir lankstytis kad žmogus atėjo ir už pinigus darbą padarė. Aišku, nenoriu pasakyti, kad jei aš moku pinigus tai jau galiu negerbti žmogau ir jo darbo, aišku kad ne. bet kai šitaip tai tikrai pikta pasidaro.
"uoj kaip netvarkinga", "ne visi žmonės moka tvarkytis" ir pan. maždaug - atėjau, gaunu pinigus ir tu jauskis dėkinga, nes aš tau vos ne labdarą darau. tai po vieno karto ir daugiau nebereikia tokios, nes aš tai nenoriu jaustis skolinga ir lankstytis kad žmogus atėjo ir už pinigus darbą padarė. Aišku, nenoriu pasakyti, kad jei aš moku pinigus tai jau galiu negerbti žmogau ir jo darbo, aišku kad ne. bet kai šitaip tai tikrai pikta pasidaro.
Miegok- tik nereikia dauginti is viso menesio, nes daugumai tai yra papildomas darbelis. Ir nejaugi jus manote kad 4000 yra labai daug dirbant 5 dienas i savaite toki sunku fizini darba? as nemanau. Tai nemazi pinigai, bet tikrai nera perdaug tokiam darbui. O uz kiek jus sutiktumet sutvarkyti 150 kv, 2 san.maz ir dar lyginti pora val?
QUOTE(klevo sula @ 2013 01 15, 20:37)
norejote kazka ismintingo parasyti, o visiskai nusisnekejote- nera ka ir komentuoti...
QUOTE(elenyte830 @ 2013 01 16, 21:50)
Miegok- tik nereikia dauginti is viso menesio, nes daugumai tai yra papildomas darbelis. Ir nejaugi jus manote kad 4000 yra labai daug dirbant 5 dienas i savaite toki sunku fizini darba? as nemanau. Tai nemazi pinigai, bet tikrai nera perdaug tokiam darbui. O uz kiek jus sutiktumet sutvarkyti 150 kv, 2 san.maz ir dar lyginti pora val?
kas liecia "toki sunku fizini darba" - siuo klausimu butu galima diskutuoti turbut be galo. sutinku, kad tai tikrai sunkus fizinis darbas. bet pagalvokite, ar mokytoja ar vaiku darzelio aukletoja, kuri diena praleidzia 20-ties padauzu bury, o grizusi dar ruosiasi kitai dienai ir tvarko ju darbus - pavargsta maziau? zmogus, kuris ziema/vasara kasa/muryja ir etc pavargsta maziau? tas pats imones vadovas, kuris dirba neskaiciuodamas valandu ir dienu, o kartais ir naktimis nemiega - pavargsta maziau? o kai kurie ju savo metu dar ir investavo i save nemazai laiko, jegu, galbut finansu.... bet tiek, kiek praso kartais namu tvarkytojos, vis tiek neuzdirba...
nesvarbu, papildomas tai darbas, ar ne, rinkos kaina yra rinkos kaina. jusu nurodytas darbo uzmokestis uz nepilna darbo diena - vargu, ar atitinka... paziurekite www.frekenbok. lt - 120 Lt (150 kv.m), pries tai Iden siule 130 Lt. o cia kainos su tarpininko mokesciu. tai kiek gauna is tikruju i rankas namu tvarkytoja???
stai apie ka mes kalbame.