QUOTE(_alba)
Mano argumentas - gyvenam dabar, dirbam dabar, vaikus auginam dabar, mokescius mokam irgi dabar. O ne vis per peti ziurim
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 11 27, 12:38)
aha. Vadinasi, negalvokim apie gyvenima i prieki, tai bent galesim paskui valstybe, politikus ir istatymus keikt, tik ne save, galesim verkt ir skustis, kokie mes vargsai Lietuvos nuskriausti, kaip nera cia gyvenimo ir t.t. Pasiseks tik tom, kurios daug vaiku prisigimdys, nes tada vaikai gales(ir privales) jas islaikyt... Gal irgi neblogas gyvenimo budas
Tik ne visiems tai tinka, nes ne visos nori buti kazkam nasta.
Turiu 1 drauge, kuriai jau 35m ir ji nei dienos nedirbus legaliai (ir net nesiruosia legalizuotis). Vadinasi, ji gyvena teisingai? Siaip, klausiu, akiracio prapletimui. Gal pasirodys, kad as gyvenu neteisingai
Apie ką jūs kalbate? Gal tikrai esate
pasiklydusi visatoje, apie ką ir deklaruojate savo profilyje

nes interpretuojate žodžius, taip, kaip jums atrodo, o ne taip, kas parašyta
Kur aš kalbėjau apie mokesčių nemokėjimą, apie gyvenimą išlaikomam, ar, kad labai gerai yra 35 m. neturėti jokio stažo ir būti soc. remiamam (ar net asocialiam)

Gal dar kartą paskaitykite, jei jau taip įdomu atsakinėti į mano post'us
Sakau, galiausiai minėjau, kad čia yra mano retorinis komentaras - nereikalaujantis
kažkieno atsakinėjimų į jį, kad jeigu esi +- 30 metų ir save stabdyti kažkurioje veikloje ar gyvenimo etape tik dėl to,
kad galbūt jeigu dabar imsiuosi veiklos pvz. pagal patentą, tai galbūt senatvėje mano pensija bus nedidelė (jei ją išvis gausiu)... Bet juk tas
galbūt gali būti ir toks, kad šiuo metu užsidirbsiu tiek, jog būsima pensija atrodys išvis tik juokingi centai
QUOTE(Leksa)
as nelabai rekomenduociau, jei planuojat visiskai is darbo iseit, bet jusu teise rinktis
Tik ar zinojot, kad jei pvz. 30 metu dirbsit valytoja, mokesit uz save mokescius, tai jusu darbo stazas skaiciuosis kaip dirbus 15 metu. Pensija uz toki staza dabar nesiekia net 400 Lt.
pavyzdys, (beje klaidinga informacija) po kurio sekė mano pasisakymas apie Sodrą
Na aišku, šioje temoje apie namų tvarkytojas tai labai sunkiai įsivaizduojamas reikalas - užsidirbti kol jaunas tiek, kad nereikėtų skaičiuoti pensijos centų

Dėl to jau gaunasi Off-Top'inimas

kurį aš baigiu, kol neatėjo moderatorė su šluota...