Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie namų tvarkytojas

QUOTE(Beta1 @ 2015 04 13, 23:16)
Sveikos  4u.gif

Pasidalinsiu as patirtimi su viena valymo imone, kad ieskancios geros tvarkytojos kartais neuzklystu i ta imone ir nemetytu pinigu ten, kur nereikia.Nors pacios imones "marketingas" puslapyje sudeliotas tikrai viliojanciai, apie svara megstancias namu tvarkytojas, apie tai, kaip namai po tvarkymo kvepes svara, kad po vakareliu namai blizges ir pan.Susigundziau ir as.Toj pacioj imonej pakeitem 3 tvarkytojas, tai supratau, kad su darbo ir kokybes afisuojamais standartais ten stipriai i kita puse eina.
Kantrybe truko kai paskutine tvarkytoja paliko man rasteli, kad indus plauti, zaislus ir ismetytus daiktus tvarkyti (tiesa, ju tikrai buna, juk auginam tris berniukais  blush2.gif ) yra ne jos pareiga (!!!) ir ji ta galetu daryti nebent uz papildoma uzmokesti  blink.gif  Nors pries pradedant dirbti buvo sutarta ir del pinigeliu ir del atliekamu darbu.....Man iskilo naturalus klausimas kas tuomet yra tvarkytojos pareiga ?  g.gif 

Imone, kurios niekam nelinkeciau vadinasi "Frekenbok namai" ar kazkaip panasiai.

Bandysim dabar kita imone, tikiuosi rezultato kur kas geresnio.

Ponia miela apie sia imone pilna skundu taigi tikrai galejot pasisksityt
Atsakyti
Sveikos. Gyvename 74 kvadratų bute Fredos miestelyje (Kaunas). Gal kas nors netoliese turite tvarkytoją, kurią galėtumėt rekomenduoti. Norėtusi žmogaus, kuris palaikytų tvarką 2 kart savaitėje, nelaikome jokių gyvūnų, norėtume tik tvarkos ir švaros (lyginimo, maisto gamybos nepageidaujame). Su vyru jau nebespėjame, juo labiau, kad du berniukai taip pat savo prideda... Niekad anksčiau nesame turėję pagalbininko, visada susisukdavome patys. Tai galėtų būti ir vasaros darbas studentams ar netoliese gyvenančiai pagyvenusiai moteriai. Neradau temos, kur būtų galima paskelbti, kad ieškau pagalbos namų tarkymui ar peržiūrėti pasiskelbusiųjų skelbimus, gal galite man padėti? Kokios dabar Kaune yra kainos už pastovų tarkymą (ar už kartą ar už mėnesį mokama)? Prašau pasidalinkite dabartine situacija, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos namų tvarkytojos smile.gif norėčiau kreiptis į jus patarimų. Kokį priemonių bei įrangos arsenalą turite susipirkusios? ax.gif valikliai, šluotos, mopai, siurbliai? Ką reikėtų turėti savo? Galvoju pasiūlyti savo pagalbą ir aš blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivan: 08 gegužės 2015 - 11:15
QUOTE(Nivan @ 2015 05 08, 11:11)
Sveikos namų tvarkytojos smile.gif norėčiau kreiptis į jus patarimų. Kokį priemonių bei įrangos arsenalą turite susipirkusios? ax.gif valikliai, šluotos, mopai, siurbliai?  Ką reikėtų turėti savo? Galvoju pasiūlyti savo pagalbą ir aš  blush2.gif

Aš darbo patirties neturiu, bet mano drauge tuo užsiima. Ji turi tik kelis valiklius ir sluostes savo. Visa kita kaip sluotos, mopai ar siurbliai tai šeimininkų reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 05 08, 19:13)
Aš darbo patirties neturiu, bet mano drauge tuo užsiima. Ji turi tik kelis valiklius ir sluostes savo. Visa kita kaip sluotos, mopai ar siurbliai tai šeimininkų reikalas.

Bet kai paskaitau darbštuolių dūsavimus, kad net šluotos neranda, tai bijau, kad nebus su kuo dirbt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivan @ 2015 05 08, 22:01)
Bet kai paskaitau darbštuolių dūsavimus, kad net šluotos neranda, tai bijau, kad nebus su kuo dirbt  lotuliukas.gif

O jus per pirma pokalbį pasiteiraukit ką turi, ką duos. Kiti nori, kad su jų valikliais butu valoma. Tada ir spręsti ką pirkti.
Atsakyti
QUOTE(elenyte830 @ 2012 08 12, 15:06)
Klausimas toms, kurios iesko namų tvarkytojų. Pvz, parasėt skelbimą ir po kurio laiko sulaukiat daug skambuciu. Kaip atrenkat ta vienintelę is daugumos, kokiai reiktu būti, kad išrinktumėt? Juk tikrai nezinot kaip ji atlieka savo darbą, per pokalbį galima bet ką pasakyti, kad pati geriausia namų tvarkytoja

Paskambina, kas domina paklausineji, tada pasiulai atvykti ir pasisneketi prie kavos puodelio jei viskas tinka pasakai kada gali pradet smile.gif
Atsakyti
Pasinaudojau imones ramigalva.lt generalinio namu valymo paslauga, ir, nors paprastai atsiliepimus tingiu rasyt, bet sakiau pagirsiu butinai.
Pradedant nuo to, kad i uzklausas reagavo labai greitai ir maloniai, pateike protingas kainas (frekenbok i ta pacia uzklausa atsiunte dvigubai didesne kaina!!!), turejo man reikiama laisva laika ne po dvieju savaiciu, o po poros dienu, baigiant tuo, kad dabar ziuredama i kai kurias namu vietas neisivaizduoju, kaip jie jas atsveite, bet atsveite nepriekaistingai. Tikrai pranoko lukescius. Generalinis paketas apeme visus uzkaborius, tai netikrinau labai, bet kiek supratau is rastu daiktu, netingejo ir lovas ir kai kuriuos kitus baldus atitraukti. Labai sukalbamas ir malonus vadovas, atsizvelgie i prasymus ir sutiko nukrypti nuo standartizuotu paslaugu pagal mano pireikius. Zodziu esu be galo patenkinta ir planuoju vel naudotis ju paslaugomis.
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 05 21, 22:03)
Pasinaudojau imones ramigalva.lt generalinio namu valymo paslauga, ir, nors paprastai atsiliepimus tingiu rasyt, bet sakiau pagirsiu butinai.
Pradedant nuo to, kad i uzklausas reagavo labai greitai ir maloniai, pateike protingas kainas (frekenbok i ta pacia uzklausa atsiunte dvigubai didesne kaina!!!), turejo man reikiama laisva laika ne po dvieju savaiciu, o po poros dienu, baigiant tuo, kad dabar ziuredama i kai kurias namu vietas neisivaizduoju, kaip jie jas atsveite, bet atsveite nepriekaistingai. Tikrai pranoko lukescius. Generalinis paketas apeme visus uzkaborius, tai netikrinau labai, bet kiek supratau is rastu daiktu, netingejo ir lovas ir kai kuriuos kitus baldus atitraukti. Labai sukalbamas ir malonus vadovas, atsizvelgie i prasymus ir sutiko nukrypti nuo standartizuotu paslaugu pagal mano pireikius. Zodziu esu be galo patenkinta ir planuoju vel naudotis ju paslaugomis.

Gal pasakytumėte, kiek maždaug kaiuoja toks buto gegeralinis valymas ir kiek užtrunka?
Atsakyti
Paklausiu dar kartą smile.gif
Kaip skaičiuojasi langų valymas ? Jeigu prašo 0,70 už kvadratą , tai čia vienos pusės , ar abiejų ?
Atsakyti
Abieju pusių.
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 05 21, 22:03)

generalinis pas juos pigiau, bet jei kalbant apie eilinį valymą, tai likau pakraupus ir tikrai sumokėjau daugiau, nei būčiau kitur. o tikėjausi, kad už tuos pinigus bent kokybišką paslaugą gausiu, nes neturėjau laiko ieškot ir rinktis, norėjau, kad namai būtų išvalyti, kol dar pakankamai tvarkingi, visai neseniai kitos firmos tvarkyti. naivuolė, skundžiausi, kad smirda skudurėliais po jų ir nuolat apkalbinėja kitus klientus, kadangi dirbau iš namų, nebegalėjau klausyti. bet jie bent jau išvalydavo ir nepalikdavo besimėtančių daiktų....

pasakiau savo namo plotą, kai tarėmės su ramigalva.lt - patikrino internete pagal adresą ir gavau žinutę: "gal suklydote adresą". internete plotas didesnis nurodomas, aišku, kad tuo adresu aš negyvenu, kaip gi kitaip! aš nurodžiau tą plotą, kuris bus tvarkomas, taip jiems ir sakiau, kad tai gyvenamas plotas, o ne bendras namo plotas. tai gal jie pas man garažą, katilinę, sandėliukus ir palėpes tvarkys? gerai būtų, jei bent būtų ketinę.

su ankstesnėm valytojom buvom sutarę, kad nelįstų į mūsų stalčius ir rūbus nedėlotų, tai man privati erdvė, graužiausi, kad pamiršau šiems valytojams paminėti, bet be reikalo - jie ten jokiu būdu net nelįstų. bet ir jei ant stalo parodžiau kad vaiko Lego išdėliotas, nereikia jų sudėti į dėžutes, tai tuo pačiu iš viso to stalo nei valė, nei tvarkė, liko dulkėtas ir nešvarus.

viename kabaryje spintą uoliai išvalė iš purškė supriemonėm iš visų pusių. valioo. kitam kambary - stalčiai blizgantys, buvo gal pora dėmelių, tai taip ir liko šviest po "tvarkymo". šiuos, akivaizdu, visai pamiršo, net prisiliest su skudurėliu.

molio figūrėlės ant židinio - matėsi juosta, kur prabraukė dulkes, o figūrėlių nepakėlė nė vienos, po jomis visos dulkės. pati išsivaliau išėjus ramigalva valytojams...

televizoriai ir kompiuteriai - ekranai išvalyti, bet dulkės nuo rėmo ir stovų nenuvalytos, akis bado. DVD grotuvas irgi visos dulkės kaip buvę. panašu, kad tai neįeina į namų tvarkymo paslaugą.

orkaitė akių lygyje, stiklas kaip buvo pirštų antspaudai, tai ir liko.

virtuvės grindys, matyt, kažkas medaus buvo užlašėję ant grindų, tai man teko persiplauti - lipnios buvo per visą plotą, net kojinės lipo vaikštant. kai pati tvarkausi, tiek mazgot grindų netenka (dar tris kartus su fairy ir vandeniu šveičiau, kad nebūtų lipnios)) nes nuvalau nešvarumus vienoj vietoj, o ne tampau po visą virtuvę. iš to galiu spręsti, kad ir grindis jie plauna tik vieną kartą. deja, bet profesionalūs tvarkytojai perplauna po kelis kartus, nes puikiai žinom, kd po pirmo plovimo grindys neatrodys švarios.

nešvaraus skuduro kvapas pirmajame aukšte - fu.... (taigi, nuo ko bėgau, vis tiek tą gavau, tik už dvigubą kainą). "super tvarka", net norisi "džiaugtis" grįžus į namus. tik iš pradžių langus atsidaryti, kad išvėdinti tą kvapą.

o su mokėjau - 5 eurais daugiau, nei maksimali suma, kurią jie įvardino, kai tarėmės. ir nieko nepaaiškino, tik pakišo mokėjimo popieriuką po nosimi. vis dar buvo nepatenkinti "namo plotu"??? šiaip jau namai buvo labai neseniai tvarkyti ir tik džiaugtis galėjo, kad nedaug darbo.

parašiau laiške, kuo džiaugiausi (tik dabar jau ir pamiršau, kas gero buvo, nustelbė nemalonūs prisiminimai), ir kuo nesidžiaugiau, bet atsakymo iš jų jokio nesulaukiau.

toks vaizdas, kad pastovių klientų jie visai neieško, užtenka išmelžti pinigus vieną kartą ir suras daugiau tokių naivių samdytojų, kaip aš.
Atsakyti