QUOTE(jrutukas @ 2014 05 24, 00:51)
Pradedu ieškoti žmogaus, kuris nereguliariai padėtų susitvarkyti namus.
Bet net neįsivaizduoju kokios kainos gal kas gali padėt susiprast? Aš net visai būčiau linkus duoti darbo studentei ar šiaip jaunam žmogui, nes tuo metu pati planuoju būti namie, irgi tvarkytis, bet reik pagalbos padėti susitvarkyti kapitaliai vonios kambarį (vonią, plyteles, wc, kriauklę ir pan.) ir virtuvę (spintelės, šaldytuvas, viryklė, plytelės). Gal dar būtų vieno kambario langai...
Net jaučiuosi kiek nejaukiai ieškodama žmogaus, kuris padėtų tvarkytis .
Veiksmas vyks Vilniuje, Antakalny.
Bet net neįsivaizduoju kokios kainos gal kas gali padėt susiprast? Aš net visai būčiau linkus duoti darbo studentei ar šiaip jaunam žmogui, nes tuo metu pati planuoju būti namie, irgi tvarkytis, bet reik pagalbos padėti susitvarkyti kapitaliai vonios kambarį (vonią, plyteles, wc, kriauklę ir pan.) ir virtuvę (spintelės, šaldytuvas, viryklė, plytelės). Gal dar būtų vieno kambario langai...
Net jaučiuosi kiek nejaukiai ieškodama žmogaus, kuris padėtų tvarkytis .
Veiksmas vyks Vilniuje, Antakalny.
[QUOTE]Anoks cia nejaukumas,labai gerai ,kad galite ir save patausoti,ir kazkam suteikiate galimybe uzsidirbti papildomai,pati dirbu pas viena jauna moteryte du kart savaiteje.Aciu jai uz suteikta galimybe man uzdirbti kelis litukus,nes auginu 2 mazamecius vaikucius ir tegaliu dirbti vos 5 val.kol jie mokykloje.Tai sis darbelis mus gelbeja nuo visisko skurdo....