Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie namų tvarkytojas

QUOTE(jrutukas @ 2014 05 24, 00:51)
Pradedu ieškoti žmogaus, kuris nereguliariai padėtų susitvarkyti namus.

Bet net neįsivaizduoju kokios kainos smile.gif gal kas gali padėt susiprast? Aš net visai būčiau linkus duoti darbo studentei ar šiaip jaunam žmogui, nes tuo metu pati planuoju būti namie, irgi tvarkytis, bet reik pagalbos padėti susitvarkyti kapitaliai vonios kambarį (vonią, plyteles, wc, kriauklę ir pan.) ir virtuvę (spintelės, šaldytuvas, viryklė, plytelės). Gal dar būtų vieno kambario langai...

Net jaučiuosi kiek nejaukiai ieškodama žmogaus, kuris padėtų tvarkytis smile.gif.

Veiksmas vyks Vilniuje, Antakalny.

[QUOTE]Anoks cia nejaukumas,labai gerai ,kad galite ir save patausoti,ir kazkam suteikiate galimybe uzsidirbti papildomai,pati dirbu pas viena jauna moteryte du kart savaiteje.Aciu jai uz suteikta galimybe man uzdirbti kelis litukus,nes auginu 2 mazamecius vaikucius ir tegaliu dirbti vos 5 val.kol jie mokykloje.Tai sis darbelis mus gelbeja nuo visisko skurdo....
Atsakyti
Sveikos gyvos, ieškom namų tvarkytojos... vėl... per tris metus jau trečią kartą.
Aišku, patys kalti, kad norim jaunos - tai į užsienį išvažiuoja, tai su darbu nesuderina tai per mažai mokam...
nebežinau net ką daryti - kol surandam, kol susitariam, kol jau randam sutarimą ir pabėga.
Labai sunku surasti. net mąstau gal reikėtų virš 30 kokiai pasiūlyti, bet kiek buvo tokio amžiaus tai visos pradeda mokyti, kaip reikia gyventi - kaip dulkes valyti, kaip reikia tvarkytis ir panašiai. Ir visos tokios svarbios - atrodo, kad jos mums paslaugą darytų, kad dėkingi turėtumėm būti, jog ateina dirbti. Ar čia mes vieni su šita problema susiduriam?
Atsakyti
Aš sutinku, kad sunku susirasti padorią, nes jei superinė ,tai žiūrėk tuoj į užsienius lekia, o jei prie tinginio, tai ir pabėga unsure.gif
Paskutinioji mūsų tvarkytoja keistoka buvo, vaikai pasakojo, kad tvarkosi ir bamba "kiek čia darbo" doh.gif arba tvarkosi viena ranka, nes ištisai telefonas rankose smile.gif Tai kokybė šiaip sau buvo, pora kartų pastabas pasakiau, tai apsimetė, kad ranką susilaužė ir daugiau nebeatvyko - o aš jos ir neieškojau smile.gif
O dirbti pradėjo pas 2 viengungius, pas kuriuos nlb ką tvarkyt buvo, o mokėjo kaip už padorų 2jų aukštų namo sutvarkymą, kur gyvena ir suaugę ir vaikai....tai aišku,kur nebus daug darbo pas mus - kai namie gyvena 4 asmenų šeima ir tikrai yra ką veikti smile.gif Vyresnio amčiaus ji beje........

Dar kita studentė buvo, pora šeštadienių atėjo, daugiau nekviečiau....Ji man sakydavo vis - nesuprantu, jei pati esu namie, tai kodėl negaliu susitvarkyti blink.gif blink.gif Gal ji tikėjosi,kad aš ją vieną paliksiu g.gif

Žodžiu, ne amžiuje esmė biggrin.gif

p.s. aš irgi kaip tik dabar ieškau tvarkingos, suprantančios savo darbą merginos ar moters 2 kartus per mėnesį pradžiai rolleyes.gif Romainiai, gerai būtų su rekomendacija kokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2014 10 10, 18:32)
p.s. aš irgi kaip tik dabar ieškau tvarkingos, suprantančios savo darbą merginos ar moters 2 kartus per mėnesį pradžiai  rolleyes.gif Romainiai, gerai būtų su rekomendacija kokia  ax.gif

prisidedam prie paieškų.

Turėjau ir aš tokią, kuri man sakė, kad "tik biški vandenuko ir namai blizgėtų". Mane tokie pasisakymai į neviltį varo.

Man ištikrųjų labai nuo tvarkytojos darbo stiliaus priklauso daug kas. Mūsų pirma tvarkytoja taip tvarkė, kad aš rami buvau - palikdavau vieną, viskas buvo sutvarkyta. Tik kad labai viska slėpdavo - sukišdavo į stalčius, spinteles ir pan. bet kažkaip pripratę buvom.
Paskutinioji labai gerai tvarkė - buvo tikra pagalba namuose. man reikėdavo tik elementarius dalykus susitvarkyti eigoj, o ji tokius tvarkymus darydavo du kart per mėnesį.

Aišku, kai vis sako - šią savaitę negaliu, ateisiu kitą. Paskui gaunasi, kad neateina 4 savaites, tai ir darbų daugiau. o tada burbuliuoja.

Atsakyti
QUOTE(simba @ 2014 04 15, 21:16)
Gal kam teko naudotis firmos "Laimutės patalpų valymo paslaugos" paslaugomis? Kokie atsiliepimai? Norėčiau ją kviestis atlikti generalinį buto valymą.

Laimute buvo rekomendavusi vietoj saves moteri, gerai dirbo.. Bet... pasirodo turejo bedu su alkoholiu ir dideliu taigi teko atsisveikint verysad.gif
Beto Laimute pavede mus apsieme valyt, tada pasake kad susirado geriau ir pasiule savo drauge...

Dabar valosi mergina pas mus jauna.. truksta kruopstumo
Bet jau nebeturiu jegu ieskot nauju pratintis ir tt
Susitvarko greit nes ir taip visada palaikoma tvarka manau mes puikias salygas jai sudelioje...
Atsakyti
prisijungiu ir aš prie paieškų. Pirmiausia, tai smalsu būtų žinot kainas. Kiek dabar kainuoja namus sutvarkyti, pvz 1 kartą per savaitę Kaune.
Iš anskto dėkinga už patarimus
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Sakykit , kai rašo ,kad "turiu rekomendacijas" , jos kokia išraiška g.gif žodine ar raštiška ? blush2.gif
Atsakyti
paprastai rastiskos, su tel. Nr., kur galima pasiskambint, kad patvirtintu.
Bet asmeniskai man tai "turiu rekomendacijas" nelabai ka ir reiskia. Juk kiekvienas galim sau visokiu prisirasyt ir paprasyt, kad drauge ar giminaite tai patvirtintu telefonu, jei noretu patikrinti.
Atsakyti
O kaip jūs darot su namų raktais? Įleidžiat į butą ir būnat namie?
Kažkaip nesinorėtų sergėt, bet duoti raktus irgi baisu. Kokia paprastai taikoma praktika.

Ir pasidalinkit kiek kas mokat už nuolatinį periodinį valymą (turiu galvoje ne vienkartinį generalinį, kuris paprastai brangesnis).

Atsakyti
Sveikos. Gal yra tvarkytoju dirbanciu su individualia veikla?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasidalinsiu as patirtimi su viena valymo imone, kad ieskancios geros tvarkytojos kartais neuzklystu i ta imone ir nemetytu pinigu ten, kur nereikia.Nors pacios imones "marketingas" puslapyje sudeliotas tikrai viliojanciai, apie svara megstancias namu tvarkytojas, apie tai, kaip namai po tvarkymo kvepes svara, kad po vakareliu namai blizges ir pan.Susigundziau ir as.Toj pacioj imonej pakeitem 3 tvarkytojas, tai supratau, kad su darbo ir kokybes afisuojamais standartais ten stipriai i kita puse eina.
Kantrybe truko kai paskutine tvarkytoja paliko man rasteli, kad indus plauti, zaislus ir ismetytus daiktus tvarkyti (tiesa, ju tikrai buna, juk auginam tris berniukais blush2.gif ) yra ne jos pareiga (!!!) ir ji ta galetu daryti nebent uz papildoma uzmokesti blink.gif Nors pries pradedant dirbti buvo sutarta ir del pinigeliu ir del atliekamu darbu.....Man iskilo naturalus klausimas kas tuomet yra tvarkytojos pareiga ? g.gif

Imone, kurios niekam nelinkeciau vadinasi "Frekenbok namai" ar kazkaip panasiai.

Bandysim dabar kita imone, tikiuosi rezultato kur kas geresnio.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gal galite kažkas iš patirties paaiškinti kaip yra mokama už langų valymą ? Kiek žinau , tai už langus mokama atskirai . Iš anksto dėkoju .
Atsakyti