Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labs ryts.. lotuliukas.gif

RIR, man tai superinės foto!! JB!!!! Ojjjj... O ta "bad one"... karsta.gif nu ***** pažiūri iš pat ryto ir bleksi, kokį š mali jau n laiko... Plaukioji vienoj vietoj, kaip Š eketėj.. schmoll.gif
Atsakyti
Oj nuo pacio ryto adrenalinas.. Wahahaaaaa... lotuliukas.gif nu uzmetysiu akmenim viena fotografe, toki jau suda mala o tiek moket.. doh.gif buvus grupioke mano, nu pamaciau krikstynu fotkes ten verkt norisi paziurejus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 07:18)
Oj nuo pacio ryto adrenalinas.. Wahahaaaaa... lotuliukas.gif nu uzmetysiu akmenim viena fotografe, toki jau suda mala o tiek moket.. doh.gif buvus grupioke mano, nu pamaciau krikstynu fotkes ten verkt norisi paziurejus.. doh.gif

parodyk ir mums.
Atsakyti
man tai cia berysio kazkaip "suraskim ir nuteiskim" nuotaika temoj
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 14, 07:50)
man tai cia berysio kazkaip "suraskim ir nuteiskim" nuotaika temoj

nors vakar pati prasikaltau, bet šiaip sutinku. geriau gerus pvz. kasdien žiūrėkim, ir lai tai tampa įpročiu, o blogus - retkarčiais.
Atsakyti
Labas rytas,o kaip ši?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 08 14, 08:06)
Labas rytas,o kaip ši?

snapshot, mano galva. atsitiktinis kadras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 rugpjūčio 2012 - 08:29
Ok, tai tada net nekeliu, nes pačiai ten nuotaika pažiūrėjus dingsta.. schmoll.gif Bet gal kaip tik kiti žiūrėdami ne vien į gerus pvz, o matydami ir blogus, pradės suprast ir atskirt kas kame.. g.gif

galiole , man tai nekabina.. blush2.gif

o kaip ši? blush2.gif

user posted image

Aišku norėtusi kito kampo gal ir kad šuo neužstotu tiek mergaitės, bet.. doh.gif tai vos susodinau abi šalia.
Atsakyti
Isora, ideja tai labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 08:32)

o kaip ši?  blush2.gif

Aišku norėtusi kito kampo gal ir kad šuo neužstotu tiek mergaitės, bet.. doh.gif tai vos susodinau abi šalia.

visai nieko, tik sukeisčiau šunį ir mergaitę vietomis. visai kitaip kadras komponuotųsi, nebūtų juodo plėmo per pusę kadro. ir dar kokią knygą paguldyt, tipo, skaito.
Atsakyti
Aha, bet čia ištikro taip su draugais kepėm mėsas, nieko nekomponavau, tik sakau gulkit, šuo negula, mergaitė irgi ožiuojasi, tai lapą rado abi žiūrėjo į tą lapą.. lotuliukas.gif reiks lbiau kada pakamuot.. blush2.gif

Įdėja ir man patiko, nes tas šuo tookio dydžio kaip trys mergaitės.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 08:32)

Didziulis juodulis is priekio, sutinku su Say.
Atsakyti