Labs ryts..
RIR, man tai superinės foto!! JB!!!! Ojjjj... O ta "bad one"... nu ***** pažiūri iš pat ryto ir bleksi, kokį š mali jau n laiko... Plaukioji vienoj vietoj, kaip Š eketėj..
Oj nuo pacio ryto adrenalinas.. Wahahaaaaa... nu uzmetysiu akmenim viena fotografe, toki jau suda mala o tiek moket.. buvus grupioke mano, nu pamaciau krikstynu fotkes ten verkt norisi paziurejus..
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 07:18)
Oj nuo pacio ryto adrenalinas.. Wahahaaaaa... nu uzmetysiu akmenim viena fotografe, toki jau suda mala o tiek moket.. buvus grupioke mano, nu pamaciau krikstynu fotkes ten verkt norisi paziurejus..
parodyk ir mums.
man tai cia berysio kazkaip "suraskim ir nuteiskim" nuotaika temoj
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 14, 07:50)
man tai cia berysio kazkaip "suraskim ir nuteiskim" nuotaika temoj
nors vakar pati prasikaltau, bet šiaip sutinku. geriau gerus pvz. kasdien žiūrėkim, ir lai tai tampa įpročiu, o blogus - retkarčiais.
Labas rytas,o kaip ši?
QUOTE(gladiole @ 2012 08 14, 08:06)
snapshot, mano galva. atsitiktinis kadras.
Ok, tai tada net nekeliu, nes pačiai ten nuotaika pažiūrėjus dingsta.. Bet gal kaip tik kiti žiūrėdami ne vien į gerus pvz, o matydami ir blogus, pradės suprast ir atskirt kas kame..
galiole , man tai nekabina..
o kaip ši?
Aišku norėtusi kito kampo gal ir kad šuo neužstotu tiek mergaitės, bet.. tai vos susodinau abi šalia.
galiole , man tai nekabina..
o kaip ši?
Aišku norėtusi kito kampo gal ir kad šuo neužstotu tiek mergaitės, bet.. tai vos susodinau abi šalia.
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 08:32)
o kaip ši?
visai nieko, tik sukeisčiau šunį ir mergaitę vietomis. visai kitaip kadras komponuotųsi, nebūtų juodo plėmo per pusę kadro. ir dar kokią knygą paguldyt, tipo, skaito.
Aha, bet čia ištikro taip su draugais kepėm mėsas, nieko nekomponavau, tik sakau gulkit, šuo negula, mergaitė irgi ožiuojasi, tai lapą rado abi žiūrėjo į tą lapą.. reiks lbiau kada pakamuot..
Įdėja ir man patiko, nes tas šuo tookio dydžio kaip trys mergaitės..
Įdėja ir man patiko, nes tas šuo tookio dydžio kaip trys mergaitės..