Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Rodau Jums 5ND dienos sviesoje

Auto
user posted image

Cloud
user posted image

Custom
user posted image
Atsakyti
Laba visiems!atostogos baigtos dedu savo foto žaidimu temoms
Seseliai
user posted image

user posted image

user posted image

Emocijos
user posted image

Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 08 13, 21:05)
Seseliai

labai neaiskus seseliai. nieko nesakantys. ar specialiai juos tokius gaudei, ar netycia isejo? stebek labiau aplinka. gi tiek visko joje pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 08 13, 19:03)

Man melynuoja. Neuzskaitau 4u.gif
QUOTE(gladiole @ 2012 08 13, 19:05)
Seseliai
Emocijos

Is seseliu patiko trecias gal. Pirmo tai nesupratau visai, antram trugdo kojos zmogaus. Emocija patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Uzkliuvau uz labai gero paveiksliuko internete. Tikiu, kad galetu naujokems padeti susidraugauti su diafragma smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 13, 21:10)
labai neaiskus seseliai. nieko nesakantys. ar specialiai juos tokius gaudei, ar netycia isejo? stebek labiau aplinka. gi tiek visko joje pilna smile.gif

Gaudziau ax.gif ,stengsiuos labiau.
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 08 13, 21:03)

[b]Auto[/b75206782_49364d989e.jpg[/img]

Oj,kaip mėlynuoja...
Atsakyti
Joo, man toj foto irgi tik pati sraigė faina, bet koja ta, tai nea.. biggrin.gif Tai ir sakiau, kokia sraigė.. wub.gif lotuliukas.gif

Nu kur jūs saulę randat, kur tuos šešėlius gaudyt, jop tvaj mat.. new_russian.gif biggrin.gif

Dėl ND, tai mėlyna mėlyna, mėlyna, oj mėlyna.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 13, 18:16)
dedu "Emociju" temai:
"Nusivylimas" tikiuosi jis jauciasi , bet jau tikrai buvau nusivylusi doh.gif
[img]http://farm9.staticflickr.com/8286/7774092884_5e48fa9f3e.jpg

nu zinok nlb man jauciasi smile.gif

gladiole, 3ciasis selelis butu gal ir ok, jei ne tos kojos drinks_cheers.gif
o emocija raudonplaukes faina thumbup.gif

isora, kur kur, lauke šešėliai, lauke... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 13, 18:16)
biggrin.gif
vyro pusbrolis irgi panasiai fotografuoja, ale kokia paklausa bigsmile.gif nors nedideliam miestely gyvena, turbut del to biggrin.gif

Aciu merginos uz komentarus mano seseliui, neturiu PS, todel apie jokiu klonavimus neismanau doh.gif  blush2.gif man PS atrodo veliau reikalingas, pirma geriau ismokti fotografuot, suziuret viska (pvz. kad tokios baisios zoles nebutu doh.gif ), tada mokysiuos su klonavimais susipazinti biggrin.gif

dedu "Emociju" temai:
"Nusivylimas" tikiuosi jis jauciasi , bet jau tikrai buvau nusivylusi doh.gif
http://farm9.staticf..._5e48fa9f3e.jpg

mačiau ir aš nevieną nuorodą į fotografų psl., kuriuose aplink jaunuosius drugeliai skraidžioja arba patupdo juos ant debesėlių...

Gal ir jaučiasi emoscija, bet norėtųsi fokuso ne į žolę, o jau mažiausiai į rankas...bet čia mano nuomonė.
Atsakyti
Sveikos. Drauge vilioja mus i fotosesija. Isrinko fotografa. Butu suzinoti labiau patyrusiu nuomone apie jo darbus.
http://www.fasia.lt/ po keliu metu netektu gailetis?
Klaipedoje, senosios perkelos kelte vyksta Vitalijaus Janusonio fotografiju paroda Baltija - monologas apie praeiti. patiko. paroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 rugpjūčio 2012 - 23:15
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 13, 22:09)
Sveikos. Drauge vilioja mus i fotosesija. Isrinko fotografa. Butu suzinoti labiau patyrusiu nuomone apie jo darbus.
po keliu metu netektu gailetis?
Klaipedoje, senosios perkelos kelte vyksta Vitalijaus Janusonio fotografiju paroda Baltija - monologas apie praeiti. patiko. paroda

Manau pati turetum apsisprest ar tau patinka ar ne, ar "limpa" stilius, darbu kokybe, autoriaus matymas ir t.t... Kazin ar kas pasakytu tau ar gailesies uz poros metu biggrin.gif 4u.gif
Klaipedoj bebudama buvau Jonusonio parodoj "Baltijos Dvelksmas". Permasciau savo peizazu matyma po jos. Idomu buvo!
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 13, 21:09)
http://www.fasia.lt/ po keliu metu netektu gailetis?

O ko gailetis? Juk ne vestuvem fotografa renkates, kaip suprantu. smile.gif. Del parodos aciu, kad uzrodei, sia savaite griztu Klaipedon, uzsuksiu butinai.
Atsakyti