Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Afre, vėl uzskaitau smile.gif

Šešėlis judantis fainas! Viršaus ir man per daug, kirpciau kvadratu biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara ir isora, ačiū 4u.gif Pasistengsiu dėl šieno smile.gif O judviejų swatch laikrodis irgi nebus "šienas"

Kristalines 4u.gif

Taigi tris TAIP,galiu judėt toliau,tik vat, jei swatch baltas nebus "šienas" reikia kažką galvoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 13 rugpjūčio 2012 - 15:10
Kaip šita.. ax.gif Atradau senų kažkada fotkintų bet netvarkytų foto, na čia gal prieš porą mėn. blush2.gif
Man ta sraigytė toookia faina, tom akytėm/rageliais taip žiūūūri... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Antras dublis, nukirpau viršų user posted image

Ačiū, visoms už komentarus. Labai smagu 4u.gif .

Isora, man pati sraigė labai patinka, dar labiau patiktų, jeigu būtų atsisukusi:). Nepatinka ta vieta, kur sulenkta koja.
Atsakyti
Afre, matosi, kad supranti ką darai, bet ND vistiek neužskaitau. Nors tai nieko nekeičia.
O neušskaitau todėl, kad jau buvo pastabos, bet rezultatai nepagerėjo.
Atsakyti
nežinau, gal nieko neįžeisiu, jei parodysiu puslapį fotografės, kuriai puslapį ir kainoraštį dar ankstoka turėti. viena kita, nu labai viena kita foto yra neblogos, bet iš esmės tai, mano galva, blogai.

http://www.fotomuza.lt/galerija

susidomėjau, nes pamačiau logotipą ir svetainės adresą ant automobilio.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 18:04)
nežinau, gal nieko neįžeisiu, jei parodysiu puslapį fotografės, kuriai puslapį ir kainoraštį dar ankstoka turėti.

baik tu. čia dar normaliai, nors ir neičiau fotografuotis. Bet tikiu turi savo klientus.
Yra daug blogiau, daug...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 18:04)
nežinau, gal nieko neįžeisiu, jei parodysiu puslapį fotografės, kuriai puslapį ir kainoraštį dar ankstoka turėti. viena kita, nu labai viena kita foto yra neblogos, bet iš esmės tai, mano galva, blogai.

http://www.fotomuza.lt/galerija

biggrin.gif
vyro pusbrolis irgi panasiai fotografuoja, ale kokia paklausa bigsmile.gif nors nedideliam miestely gyvena, turbut del to biggrin.gif

Aciu merginos uz komentarus mano seseliui, neturiu PS, todel apie jokiu klonavimus neismanau doh.gif blush2.gif man PS atrodo veliau reikalingas, pirma geriau ismokti fotografuot, suziuret viska (pvz. kad tokios baisios zoles nebutu doh.gif ), tada mokysiuos su klonavimais susipazinti biggrin.gif

dedu "Emociju" temai:
"Nusivylimas" tikiuosi jis jauciasi , bet jau tikrai buvau nusivylusi doh.gif
user posted image
Atsakyti
Yvette, supratau dėl knygos kreivumo (nors ten pirmas lapas verčiasi) wink.gif Tuomet visgi pasistengsiu ir perdarysiu 4ND 4u.gif Gal ir Say tuomet "šieno" klius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 13, 15:02)
Antras dublis, nukirpau viršų

Man taip geriau, gal siek tiek daugiau virsaus buciau palikusi. Seselis fainas.

Isora, sraigius fainas, nors as ju laaaabai nemegstu, bet man per daug nieko nepridedancios erdves aplinkui mirksiukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 16:04)

Naujas skyrelis sioje temoje? Wall of shame? biggrin.gif Sakyciau buna ir dAAAAug prasciau, cia ne pati baisiausia varianta radai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 13, 17:10)
baik tu. čia dar normaliai, nors ir neičiau fotografuotis. Bet tikiu turi savo klientus.
Yra daug blogiau, daug...

na taip, gal klientūros jai ir netrūksta. bet čia puikus pavyzdys, kai kokybės nėra, skonio nėra, o komercija yra. ir.. ups..

suprantat, čia nėra pats baisiausias variantas. baisiausi ir geriausi variantai yra daugmaž akivaizdūs. bet tas tarpinis variantas yra toks slidus kartais.

dedu tam, kad suvoktumėt kompomisą tarp tikrai geros fotografijos ir žūtbūtinio noro užsiimti komercija. profilaktikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 rugpjūčio 2012 - 17:35
QUOTE(Afrė @ 2012 08 13, 18:22)
Yvette, supratau dėl knygos kreivumo (nors ten pirmas lapas verčiasi) wink.gif Tuomet visgi pasistengsiu ir perdarysiu 4ND 4u.gif Gal ir Say tuomet "šieno" klius mirksiukas.gif

liuks. lauksim.
bet ne tik dėl knygos. Man lentos kraštas bei stalo dalis negražiai atrodo. Kažkaip kitaip viską dėliočiau.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 18:34)
na taip, gal klientūros jai ir netrūksta. bet čia puikus pavyzdys, kai kokybės nėra, skonio nėra, o komercija yra. ir.. ups..

žmonių visokių yra, fotografų taip pat. Jei yra taip fotografuojančių už pinigus, reiškias kažkam reikia būtent taip.
Ai, bet nemažai ta tema jau diskutavom smile.gif tai žinai ką aš galvoju, tingiu plėstis smile.gif
Atsakyti