Mano judantis šešėlis...
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 12:47)
jei labai nori išbandyt, galim kada susitikt ir pasibandyk su priežiūra
visai gal ir nieko būtų kadanors. man nedega. jeigu pati neprigriebsiu kokio juostinuko, tai tikrai būtų smagu
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 13, 13:20)
visai gal ir nieko būtų kadanors. man nedega. jeigu pati neprigriebsiu kokio juostinuko, tai tikrai būtų smagu
tai žinai, pabandyti neskauda
kaip tik ruduo ateis, spalvų atsiras..
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 14:47)
ot nu, erzini? ruduo būtų tobula, tik man tada tik penktadieniai - šeštadieniai liktų.
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 13, 14:11)
Fainas
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 13, 13:57)
ot nu, erzini? ruduo būtų tobula, tik man tada tik penktadieniai - šeštadieniai liktų.
man tinka savaitgaliai
beje, paskutinę rugpjūčio savaitę gal į svečius nori? atostogausiu, sūnus bus namie, bet leistų pasifotkinti galėtum ir meduimą išbandyt, jei nori, arba tiesiog pamūzytum many
Nieko sau, visai nieko prisikabinti noriu prie viršutinės dalies. ji šviesa ar turiniu neatsveria apatinės, prašosi kirpti.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 15:03)
man tinka savaitgaliai
beje, paskutinę rugpjūčio savaitę gal į svečius nori? atostogausiu, sūnus bus namie, bet leistų pasifotkinti galėtum ir meduimą išbandyt, jei nori, arba tiesiog pamūzytum many
o, aš tai noriu! vasara, savo kaime ir apylinkėse dabar marinuojuos, tai neturėčiau būt užsiėmus...
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 13, 13:58)
Fainas
malonu girdėti .
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 14:03)
Nieko sau, visai nieko prisikabinti noriu prie viršutinės dalies. ji šviesa ar turiniu neatsveria apatinės, prašosi kirpti.
man tavo 'visai nieko' prilygsta aukso medaliui . Šposiju, ačiū, pabandysiu pakarpyti .
Meetinatės..
Ėė, rimtai, darom meeta, dėl fotografės vėliau parašysiu...
Čia aš šiaip, ateičiai, nu cirkas, teisę mokiaus, baigiamąjį- diplominį rašiau apie Autoriu teises, plius 3 mėn praktiką LATGOJ atlikinėjau, o viskas kaip iš galvos išsitryne..
Gal turit kuri sutartėlės pvz, aš maždaug esu ką atsiminiau pasidariau, palygint norėčiau, gotte, lyg sakė turi..
Ėė, rimtai, darom meeta, dėl fotografės vėliau parašysiu...
Čia aš šiaip, ateičiai, nu cirkas, teisę mokiaus, baigiamąjį- diplominį rašiau apie Autoriu teises, plius 3 mėn praktiką LATGOJ atlikinėjau, o viskas kaip iš galvos išsitryne..
Gal turit kuri sutartėlės pvz, aš maždaug esu ką atsiminiau pasidariau, palygint norėčiau, gotte, lyg sakė turi..
Yvette už naują temą
O aš pabūsiu pikta šiandien
Ale kažkaip tik viena Kristalines pasisakė,kad užskaito ND, o kur kitos?
Tad įkyriai vėl lendu su 4ND
Nieko sau, judantis šešėlis
O aš pabūsiu pikta šiandien
Ale kažkaip tik viena Kristalines pasisakė,kad užskaito ND, o kur kitos?
Tad įkyriai vėl lendu su 4ND
Nieko sau, judantis šešėlis
Afre, nu man tai objektai nepatinka, nedailu, bet techniškai ok. linkusi užskaityti, bet su sąlyga, kad "šieno negavau", t.y. pagalvok apie estetiškumą, kai darysi kitus.
neapsisprendžiu, vieną dieną norisi davaryti iki isterijos, kad padarytų tobulai, kitą dieną jau nebesinori davaryti iki isterijos. vieną dieną būna PMS, kitą - ovuliacija? (čia tik spėjimas)
neapsisprendžiu, vieną dieną norisi davaryti iki isterijos, kad padarytų tobulai, kitą dieną jau nebesinori davaryti iki isterijos. vieną dieną būna PMS, kitą - ovuliacija? (čia tik spėjimas)
Afrė, užskaitau ir aš..
Nieko sau, įdomiai..
Papildyta:
man db tai tikrai O, ir pagal ND ir pagal pojučius...
Kurie Nikon'ai yra FF? skaitau antra diena, bet mėtausi, suprantu kas parašyta, bet ***** nu sakykim 800 nuo 800E, kuo skiriasi?
Taip taip, palyginimo nedariau..
Nieko sau, įdomiai..
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 16:01)
Afre, nu man tai objektai nepatinka, nedailu, bet techniškai ok. linkusi užskaityti, bet su sąlyga, kad "šieno negavau", t.y. pagalvok apie estetiškumą, kai darysi kitus.
man db tai tikrai O, ir pagal ND ir pagal pojučius...
Kurie Nikon'ai yra FF? skaitau antra diena, bet mėtausi, suprantu kas parašyta, bet ***** nu sakykim 800 nuo 800E, kuo skiriasi?
Taip taip, palyginimo nedariau..