Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Mano judantis šešėlis...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 12:47)
jei labai nori išbandyt, galim kada susitikt ir pasibandyk su priežiūra smile.gif

visai gal ir nieko būtų kadanors. man nedega. smile.gif jeigu pati neprigriebsiu kokio juostinuko, tai tikrai būtų smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 13, 13:20)
visai gal ir nieko būtų kadanors. man nedega. smile.gif jeigu pati neprigriebsiu kokio juostinuko, tai tikrai būtų smagu smile.gif

tai žinai, pabandyti neskauda wink.gif
kaip tik ruduo ateis, spalvų atsiras..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 14:47)
tai žinai, pabandyti neskauda wink.gif
kaip tik ruduo ateis, spalvų atsiras..smile.gif

ot nu, erzini? biggrin.gif ruduo būtų tobula, tik man tada tik penktadieniai - šeštadieniai liktų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 13, 14:11)

Fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 13, 13:57)
ot nu, erzini? biggrin.gif ruduo būtų tobula, tik man tada tik penktadieniai - šeštadieniai liktų. smile.gif

man tinka savaitgaliai smile.gif

beje, paskutinę rugpjūčio savaitę gal į svečius nori? atostogausiu, sūnus bus namie, bet leistų pasifotkinti smile.gif galėtum ir meduimą išbandyt, jei nori, arba tiesiog pamūzytum many smile.gif

Nieko sau, visai nieko wink.gif prisikabinti noriu prie viršutinės dalies. ji šviesa ar turiniu neatsveria apatinės, prašosi kirpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 rugpjūčio 2012 - 14:04
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 15:03)
man tinka savaitgaliai smile.gif

beje, paskutinę rugpjūčio savaitę gal į svečius nori? atostogausiu, sūnus bus namie, bet leistų pasifotkinti smile.gif galėtum ir meduimą išbandyt, jei nori, arba tiesiog pamūzytum many smile.gif

o, aš tai noriu! smile.gif vasara, savo kaime ir apylinkėse dabar marinuojuos, tai neturėčiau būt užsiėmus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 13, 13:58)

malonu girdėti 4u.gif .

QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 14:03)

Nieko sau, visai nieko wink.gif prisikabinti noriu prie viršutinės dalies. ji šviesa ar turiniu neatsveria apatinės, prašosi kirpti.

yu.gif man tavo 'visai nieko' prilygsta aukso medaliui lotuliukas.gif . Šposiju, ačiū, pabandysiu pakarpyti 4u.gif .
Atsakyti
Meetinatės.. biggrin.gif
Ėė, rimtai, darom meeta, dėl fotografės vėliau parašysiu... blush2.gif

Čia aš šiaip, ateičiai, nu cirkas, teisę mokiaus, baigiamąjį- diplominį rašiau apie Autoriu teises, plius 3 mėn praktiką LATGOJ atlikinėjau, o viskas kaip iš galvos išsitryne.. blink.gif

Gal turit kuri sutartėlės pvz, aš maždaug esu ką atsiminiau pasidariau, palygint norėčiau, gotte, lyg sakė turi.. blush2.gif

Atsakyti
Yvette už naują temą 4u.gif

O aš pabūsiu pikta šiandien biggrin.gif
Ale kažkaip tik viena Kristalines pasisakė,kad užskaito ND, o kur kitos? g.gif
Tad įkyriai vėl lendu su 4ND
user posted image
user posted image
user posted image

Nieko sau, judantis šešėlis thumbup.gif
Atsakyti
Afre, nu man tai objektai nepatinka, nedailu, bet techniškai ok. linkusi užskaityti, bet su sąlyga, kad "šieno negavau", t.y. pagalvok apie estetiškumą, kai darysi kitus.

neapsisprendžiu, vieną dieną norisi davaryti iki isterijos, kad padarytų tobulai, kitą dieną jau nebesinori davaryti iki isterijos. vieną dieną būna PMS, kitą - ovuliacija? (čia tik spėjimas) biggrin.gif
Atsakyti
Afrė, užskaitau ir aš.. mirksiukas.gif

Nieko sau, įdomiai.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 16:01)
Afre, nu man tai objektai nepatinka, nedailu, bet techniškai ok. linkusi užskaityti, bet su sąlyga, kad "šieno negavau", t.y. pagalvok apie estetiškumą, kai darysi kitus.

neapsisprendžiu, vieną dieną norisi davaryti iki isterijos, kad padarytų tobulai, kitą dieną jau nebesinori davaryti iki isterijos. vieną dieną būna PMS, kitą - ovuliacija? (čia tik spėjimas) biggrin.gif

lotuliukas.gif man db tai tikrai O, ir pagal ND ir pagal pojučius... lotuliukas.gif

Kurie Nikon'ai yra FF? g.gif skaitau antra diena, bet mėtausi, suprantu kas parašyta, bet ***** nu sakykim 800 nuo 800E, kuo skiriasi?
Taip taip, palyginimo nedariau.. blush2.gif
Atsakyti