QUOTE(chiquitka @ 2012 08 20, 19:13)
Minties, taip ir nesupratai, bet tiek to.
Is 260 GAL tik kelios nuotraukos tik DAUG MAZ butu i normalias panasesnes. Visos kitos snapshotai geriausiu atveju. Su kompozicija nedraugauji, fokuso irgi daug kur nera, spalvos kai kuriu
, nukapotos galunes, kreivi horizontai, flash'o naudojimas visiskai nevietoj, isdegimai ir t.t... Skirtumo tarp tavo (kaip fotografija besidomincios) fotografuotu nuotrauku ir kitu zmoniu, kur fotografavo tave - jokio. Jeigu iki sestadienio sugebesi tai pakeist ir normalias bent pora nuotrauku vestuviniu padaryt, busi mano heroje. Beje, ten kur lankei kursus tavo vietoj nueiciau ir pareikalauciau pinigu atgal, nes jie nieko taves neismoke
Tai va tokia mano nuomone, kad ir kaip jinai tau nepatiktu.
PS: O kadangi uz tai ka darai JAU pinigus imi
cia pati parasei, tai apskritai nebeturiu ka pridurt.
Sekmes!
Del pinigu buvo taip: pasisiuliau drauges seima pafotografuot, o kai jai foto patiko, paprase vaiku gimtadieni fotografuot uz pinigus, sakiau tu ka, as dar nemoku! Ji sako, man patiko, davai uz 150, tai sakau, ai uz maziau, kokiu 130. Kai ji gavo foto, pervede 170.
O siaip, pati draugiu seimom pasiulau uz dyka fotkint, kad mokintis, nes vaikas mano jau bega nuo fotiko, tai ka man fotografuot?
Beje, gal kuri klaipediete man padetu susigaudyt daugiau? (uz pinigus
)