QUOTE(Alabama @ 2012 08 20, 13:11)
Bet tu supranti, gerai Say pasake-jei neduok die aniems patiks, Kava uzries nosi ir kita karta jau ims pinigus, pasidarys puslapi, uzdes logotipa ant fotkiu ir bus komercine fotografe.
O butinai reikia iskart galvoti apie blogiausia varianta?
Man tai pasirode, kad Rytine Kava tiesiog nori pameginti vestuves fotograduoti - rado bandomuju triusiu, kurie nieko ypatingo nesitiki, ir sutiko. Paskui is tos baimes pamirso viska, ka jau zinojo, uzdave keleta elementariu klausimu, ir kilo didziausia diskusija...
Ir siaip - nu dieve mano, patiks kazkam ne visai geros nuotraukos... na ir? As suprantu, kad reikia saugoti profesijos prestiza, kelti standartus, ir t.t., ir t.p. Nu BET - vieniems patinka prastos nuotraukos, kitiems neskoningi rubai, treti ne tokios muzikos klauso, dar kiti (gal daugiau kitos) saldzius meiles romanus skaito... visokiu yra, visokiu reikia. O gal jau man senatve, kad nebesinori pasaulio keisti
QUOTE(rG. @ 2012 08 20, 13:31)
Ar profesiją parodo diplomas? Ar duonos valgymas iš kažko?
Nu taip ir maniau, kad uzkibs kas nors ant to profesijos kabliuko
Nenoriu apie tai diskutuoti, nes jau karta buvo tokia diskusija, tai beveik pogromu baigesi
(OK, perdedu truputi
) Tik man kartais keista, kad zmones vos ne isizeidzia, jei kazkas suabejoja ju teise vadintis profesionalais. Ir butent Lietuvoj. Ar ten pas jus toks jau neprestizo reikalas megeju vadintis, ar kaip?
Nes cia Vakaru puseje tai zmones tikrai daug labiau atsipalaidave sitoj vietoj, ne pirmakart pastebiu.
Tu tik neuzsiplieksk dabar, a?
Niekam cia asmeniskai netaikiau, bet siaip tai jau ilgai noko tas pastebejimas...
QUOTE(sayonara @ 2012 08 20, 13:55)
gali būti, kad prikibau todėl, kad temoje vyrauja ta akivaizdi tendencija lėkt į komerciją anksčiau ar vėliau, o šis atvejis yra tas nu gerokai per anksti ir išvis ne į temą.
Sita tai ir as pastebejau. Bet velgi, vienas pabandymas vestuves fotografuoti nebutinai yra lekimas i komercija. Todel as ir susilaikiau nuo kritikos