Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 08 19, 10:09)
Su pasauline fotografijos diena. 4u.gif
Ta proga dalinuosi šviežiausiu savo darbu.  ax.gif

Nuostabu!!! Daugiau nieko ir nepridursi!

Su svente, mergaites smile.gif Ikvepimo 4u.gif

QUOTE(lunameja @ 2012 08 19, 11:17)
Sveikutes  smile.gif
siandien ateinu su antru namu darbu.

Atitrauk pagrindini objekta nuo fono. Tada geriau matysis skirtumas ir lengviau bus suprasti sio ND esme mirksiukas.gif

Gal Klaipedetes susidomes Paroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 18, 12:30)
Na vėl su auto, kaip tokia?

Visi darome klaidas, bet juk gyvenimas neatėjo su taisyklėm...
]

laabai kliuva toks koju kirpimas,bet siaip visai nieko man smile.gif pritariu issakytom pastabom.

QUOTE(Ka @ 2012 08 19, 12:09)

oi kaip grazu rolleyes.gif

su diena sia visas 4u.gif
user posted image

atnesu ir as foto su sia diena,kritika visad laukiama ...
Atsakyti
Ačiū.. 4u.gif

O aš dar kart pasveikinsiu visus fotografus.. 4u.gif

Nes tikrai yra sveikinančių su šia diena... doh.gif ..ahm ...jap..karoc kaip cia parasyt tiesiai ne per aplinkui ...
Noriu padekoti tiems kurie pasveikino su fotografu ir fotografijos diena ....jau aniems pasakiau NE TUO ADRESU biggrin.gif ...nes siandien ne "prijaucianciu fotografijai zmoniu diena" vo tada leds butu ir man kad klombos zydetu ...dabar gi ...juokinga ..nu taip smagiai ta profesija velkama, kaip purvinas skuduras per shudinais batais pratrypta asla..FOTOGRAFAS ...kas tai ?...labai patiko vieno vaikinuko pasakymas .".there are nine million photographers in Lithuania"...vertimas "turiu aparata esu fotografas ant svieto " biggrin.gif...mhm vat...apie ka mes cia ...aj apie sveikinimus ..as noriu pasveikint visus Lietuvos ir ne tik, fotografus http://www.photography.lt/​lt.php/Fotografai .palinket jiems kurybinio polekio ir studentu ...pvz save biggrin.gif su..

Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 19, 17:17)

ha ha ha biggrin.gif ba, norėčiau su tavim susitikti GYVAI bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 19, 18:12)
ha ha ha biggrin.gif ba, norėčiau su tavim susitikti GYVAI  bigsmile.gif

Kada ir kur tinkamės? bigsmile.gif biggrin.gif

Esu paprasta moteris su didele širdute ir begaline meile joje. Turiu daug idėjų ir svajonių be abejo turiu ir didelę viltį, kad viskas buvo ne veltui, kad kiekviena mano gyvenimo minutė buvo pragyventa tam, kad kada nors aš ir man brangūs žmonės galėtų džiaugtis. Aš paprasta kaip ir visi jūs. Visada viska pamirštu, nežinau ką pirkti tėvams švenčių progą, pamirštu padaryti įvairius darbus, visada galvoju į priekį ir pasitikiu savimi. Nekenčiau mokyklos, bet esu laiminga, kad galėjau į ją eiti ir susirasti man brangių žmonių. Kartais savo vyrą įsimyliu iš naujo, o kartais nekenčiu visa savo esybe. Mano pyktis yra stipresnis už viską. O meilė nugali visas kliūtis. Esu tokia kokia esu ir man taip patinka.

user posted image

P.S. Taip, taip.. Vėl... Auto... biggrin.gif
Atsakyti
isora, man šitas auto labiau patinka, bet išsisaugojau fotkę, pažaidžiau j/b ir man tas variantas labiau patiko tongue.gif (nežinau, ar čia galima kelt perdarytas kitų foto)
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 08 19, 11:09)

super. pradžiuginai smile.gif

isora, kaip ir sakiau, mano galva, Tau ankstoki dar auto. nesužiūri tiek daug visko, nesuvaldai aplinkos, stipriai jaučiama "poza". geros figūros nepakanka kepti auto kai blynus. bet stengięsi, o tas yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 19, 18:22)
P.S. Taip, taip.. Vėl... Auto... biggrin.gif

nevarau D. į medį, na nėra taip blogai tie tavo auto, kaip neseniai pradėjusiai.
Visose tavo foto man nepatinka peršarpinimas. Šioje foto per ryški sienos faktūra. Galėjai toliau nuo sienos pasitraukti, būtų kiek išplautas fonas. Tonavinas irgi nepatinka, geriau paprasta jb, nors kas žino, gal ir spalvos čia gerai būtų. Bet tas tonavimas, žinau, kad dauguma pradžiamokslių pro tą stadiją praeina, tai pažaisi ir manau tau taip pat praeis. Arba ne smile.gif Jei nepraeis, linkiu bent jau pajausti kiek to tonavimo, kokiom foto tinka ir t.t.
Poza nenatūrali, bet šiaip nėra bloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 rugpjūčio 2012 - 17:38
Ačiū, moterytės.. 4u.gif

Aš turiu tiek ten tų variantų, kad jei pradėčiau kelt.. lotuliukas.gif Gal 10, ir spalvotų ir nespalvotų ir vienaip ir kitaip.. lotuliukas.gif

Gal ir per anksti, bet kol neturiu db ką pafotkint, arba nerandu.. unsure.gif vakar Trakuose buvom, nu neradau ką fotkint, žmonių masę, nebent babcę pardavinėjančia čiulpinukus- gaidelius.. doh.gif

Solo , aha turiu ir tokį JB.. thumbup.gif lotuliukas.gif Man irgi ištikro super toks vertimas, bet kėliau šitą, galvojau gal geriau.. blush2.gif Spalvota irgi lb žiūrisi.. Tik gal viskas blaško, nagai ryškūs akys ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 08 19, 15:39)

Labai patinka wub.gif

Su pasauline fotografijos diena! 4u.gif

Per paskutines 2 savaites vien kūdikius fotografavau smile.gif

user posted image
Atsakyti
su fotografu diena visus kurie myli ir grozisi fotografija!
Atnesu ir as viena ta proga.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 08 19, 19:33)
Labai patinka  wub.gif

Su pasauline fotografijos diena!  4u.gif

Per paskutines 2 savaites vien kūdikius fotografavau smile.gif

]

lelius tai grozis,ale pati foto nea man schmoll.gif patiesalas toks nesiziuri man ,sauskelnes galetu nesimatyt visai smile.gif

QUOTE(pandre @ 2012 08 19, 21:45)
su fotografu diena visus kurie myli ir grozisi fotografija!
Atnesu ir as viena ta proga.

patinka rolleyes.gif
Atsakyti