QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 12, 19:53)
Koks nikas to Andriusos?
Na, man labai grazios nuotraukos, o kas joms negerai, kas taves netenkina ??
Sakai kazkuria blykste, tai kiek ju turi ir kokias, please please please parasyk issamiau, kuri geresne ar dar ka patark del blykstes . Vistiek reiks nusipirkt siemet, bet supratimo neturiu i ka demesi atkreipt. Mano irgi canon.
Na, man labai grazios nuotraukos, o kas joms negerai, kas taves netenkina ??
Sakai kazkuria blykste, tai kiek ju turi ir kokias, please please please parasyk issamiau, kuri geresne ar dar ka patark del blykstes . Vistiek reiks nusipirkt siemet, bet supratimo neturiu i ka demesi atkreipt. Mano irgi canon.
Parašiau į až. neparašiau, nes až tavo užpildyta...
Man atrodo, kad blykstė canon 580ex [ne mano ji, kolegos, tai už tai nežinau tiksliai, domėjausi, bet pamiršau skaičiukus]. Šiaipi aš asmeniškau jau daug kartų rašiau, kad turiu kinietišką Yong kažkokią, tai pradžiai labai patenkinta, jau ne trumpai ją turiu ir cool man ji, tiek kiek man reikia, žinoma, gal bažnyčioj nepafotografuosi kokių krikštynų [nežinai kaip gali būt], bet asmeninėm, tai oj, super man. O jei turi pinigų, tai žinoma, pirk originalią.
isora -> cha, aš irgi vyro paprašiau, kad darbe atspausdintų man tą knygą laukiu, kol susiruoš ponulis, bo per pc negaliu skaityti... dvejintis pradeda photoshopo užtenka
ir man įdomu, kurios čia fotografės tau
ich -> fainas šešėlis, tik, kad man ta žolė nepatinka viršuj, klonuočiau su PS.
sayonara -> danke, už nuorodą