Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 12, 19:53)
Koks nikas to Andriusos?

Na, man labai grazios nuotraukos, o kas joms negerai, kas taves netenkina ??
Sakai kazkuria blykste, tai kiek ju turi ir kokias, please please please parasyk issamiau, kuri geresne ar dar ka patark del blykstes bigsmile.gif . Vistiek reiks nusipirkt siemet, bet supratimo neturiu i ka demesi atkreipt. Mano irgi canon.

Parašiau į až. neparašiau, nes až tavo užpildyta...

Man atrodo, kad blykstė canon 580ex [ne mano ji, kolegos, tai už tai nežinau tiksliai, domėjausi, bet pamiršau skaičiukus]. Šiaipi aš asmeniškau jau daug kartų rašiau, kad turiu kinietišką Yong kažkokią, tai pradžiai labai patenkinta, jau ne trumpai ją turiu ir cool man ji, tiek kiek man reikia, žinoma, gal bažnyčioj nepafotografuosi kokių krikštynų [nežinai kaip gali būt], bet asmeninėm, tai oj, super man. O jei turi pinigų, tai žinoma, pirk originalią.

isora -> cha, aš irgi vyro paprašiau, kad darbe atspausdintų man tą knygą smile.gif laukiu, kol susiruoš ponulis, bo per pc negaliu skaityti... dvejintis pradeda biggrin.gif photoshopo užtenka smile.gif
ir man įdomu, kurios čia fotografės tau wub.gif

ich -> fainas šešėlis, tik, kad man ta žolė nepatinka viršuj, klonuočiau su PS.

sayonara -> danke, už nuorodą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 13 rugpjūčio 2012 - 10:49
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 12, 15:26)
Tai kam tie blicai tada  g.gif  ?

hmm. nuotrauku nekomentuosius, nes ne itin patiko, ideja nors ir pabodusi, bet manau, kad pateikti buvo galima geriau. 1 foto tai man isvis primine tuos fb linxmuosius kadrus, kur neaisku kurio zmogaus ranka, koja, nakur du kunai "persipina". anyway, apie blicus.
tai yra atsikras mokslas. inegruota blykste ideta zmonem, kurie nemoka fotografuot, bet nori iamzint vaikus, kaledas, atostogas - tai vakare fotkinant tikrai labai pravercia. bet jei NORI ismokti fotografuoti, raktas i tai fotogravavimas visishkai BE blykstes. kai pamatysi ir perprasi savo fotika ir jo galimybes, pamatysi kaip graziai galima buvo suzaisti su sviesa prie juros, turiu omeny seselius, saulelydi, etc., galesi pradeti dometis apie blykstes ir tada, zinoma, isigyti blykste. blykste skirta labiau fashion fotografijai (laikrasciai, zurnalai..), kur viskas vyksta patalpose, yra daug sviesos (dirbtines), lepmu, skeciu, fonu ir t.t. reikia nemazai zinoti apie sviesa (todel ir verta pradeti nuo naturalios, nes pepranti kada kaip kur sviecia saule arba jei fotkini namie, perpranti kad viena lempa apsvies tik viena daikto sona ir jei nori sviesiau, reiketu ju keliu - kairej, desinej, is virsaus), reikia ir irangos. zodziu atskiraS mokslas. as isigijau vblykste nieko apie ja nezinodama pries 2 metus. fotinu su ja prasciau negu su integruota fotike biggrin.gif nes paprasciausiai nieko neismanau ir manes netraukia tokios nuotraukos. nors labai noreciau kazkada ismokt, manau, praverstu ir galima butu nemazai sugalvot. zodizu, fotografuoti su blykste NERA blogai, jokiu budu, tai to reikia lygiai taip pat ilgai mokytis, skaityti ir bandyti.
Atsakyti
Rytine Kava, jeigu tik turi penegųųųų - imk Canon 580 ex II, ypač jei planuoji kažkur kažką rimčiau pafotografuot. Teko kelis renginius fotografuot, tai labai labai man patiko, nors aš palygint galiu tik su 430, irgi gan neblogas daiktas, bet 580 greitesnė smile.gif Plius manoji skolinta buvo su leisgyviais mygtukais, tai visai gali būt, kad aš tik dėl nekokios asmeninės patirties šiek tiek nusistačius prieš 430 modelį biggrin.gif O šiaip moteros teisingai sako - blykstę reikia išmokt valdyt, o tam reikia daaaaaaaug žinių apie šviesą smile.gif

Nooooors aš pati blykstės neturiu iki šiol. Man užtenka natūralios šviesos, o retkarčiais fotografuojamiem renginiam išsinuomoju/pasiskolinu. Taip kad neskubėk, skaityk, domėkis, bandyk ir pajausi, ar reikia Tau blykstės ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 10, 15:02)
kaip jums toks apdirbimas? too much?

man tai biskuti too much ax.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 08 11, 11:31)
Labas rytas.

visai neblogai, pritariu merginoms del diafragmos ir suspaudimo drinks_cheers.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 11, 20:37)
As taip pat atnesu

kirpcaiu kvadrata rolleyes.gif
man dbr kakokia kvadratu manija doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 12, 14:40)
O pamačiusi šitą, pagalvojau, kad galim dar vieną temą įrašyti eilėn - "Priešpriešos" senas jaunas, mažas didelis ir t.t.

šita labai patinka, super smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 12, 15:33)
Kristalines, pasistumejai i prieki. Saunuole, kad bandai, ieskai  bigsmile.gif

malonu 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 12, 16:42)
kristalines -> per daug man kontarsto autoportrete smile.gif Per tamsu.

kontrasto ten daug nedejau, keik pamenu, bet tamsoka tamsoka, bet ir pavadinima siejau su tuo (su tamsa), kuri poto istryniau, nes nebepatiko poto...

QUOTE(ich @ 2012 08 13, 00:03)
mano seselis paskutinei seseliu dienai biggrin.gif

man irgi žolė ne, bet idėja gera, gal dar su apdirbimu pazaisciau ax.gif

isora, patiko tavo auto, gražiai labai, fotogeniska nugara wub.gif biggrin.gif

ai, RytineKava10, ne ne, nepatinka, kaip tada nepatiko sesės, dabar irgi nepatinka... gavai puikiu patarimu, dek galvon ir pirmyn, nustebink mus mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif

niuuu, o kur emocijos nuotraukose? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 13 rugpjūčio 2012 - 11:49
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 13, 10:24)
aš tuoj vidutinį formatą naktim sapnuosiu. čia iš to didelio noro. laugh.gif bet jau gal kaip nors. kokią juosčikę zenitui nusipirksiu ir ramiau širdelėj bus biggrin.gif

jei labai nori išbandyt, galim kada susitikt ir pasibandyk su priežiūra smile.gif

Atsakyti
Maggie, je t'aime, LABAI JUMS ACIU uz sklandu paaiskinima! Pasikonspektavau, viska isidemejau.

Peneguuu biski bus, tai galvoju ar blykste gera pirkt ar objektyva koki padoru (turiu tik 50mm 1.8)
Atsakyti
Sekančios siūlomos temos

1. Vanduo
2. Ilgas išlaikymas
3. Muzika
4. Nuobodulys
5. Miestas
6. Priešpriešos
7. Foto + Eilės. Iliustracija.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 13:26)
Sekančios siūlomos temos

1. Vanduo
2. Ilgas išlaikymas
3. Muzika
4. Nuobodulys
5. Miestas
6. Priešpriešos
7. Foto + Eilės. Iliustracija.

o Emocija dar buvo, pries vandeni, ar jau baigesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 13, 12:34)
o Emocija dar buvo, pries vandeni,  ar jau baigesi? smile.gif

dar nesibaigė. ne iš eilės eina smile.gif
aš jei spėsiu, tai per savaitę pabandysiu parodyti ką, bet nesu tikra, kad spėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 13:53)
dar nesibaigė. ne iš eilės eina smile.gif
aš jei spėsiu, tai per savaitę pabandysiu parodyti ką, bet nesu tikra, kad spėsiu smile.gif

o tai galima bet kuria tema issirinki is saraso ir atnesti foto?
as maniau, kad eiles tvarka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 13, 12:57)
o tai galima bet kuria tema issirinki is saraso ir atnesti foto?
as maniau, kad eiles tvarka  blush2.gif

ne visai taip. būna atskira paskelbimas, kuri dabar tema.
pirmame šios temos psl. paskelbta, kad šiuo metu nešame foto emocijoms ir šešėliams/siluetams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 13, 13:59)
ne visai taip. būna atskira paskelbimas, kuri dabar tema.
pirmame šios temos psl. paskelbta, kad šiuo metu nešame foto emocijoms ir šešėliams/siluetams smile.gif

pražiūrėjau turbūt. Ačiū smile.gif
Atsakyti