Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sveikos,

oho kaip tuscia cia siandien smile.gif
Kaip suprantu 2 uzskaitymus uz pirmaji ND turiu, ar atsiras treciasis TAIP. namu darbas randasi keli puslapiai atgal.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 08 18, 16:56)
Sveikos,

oho kaip tuscia cia siandien smile.gif
Kaip suprantu 2 uzskaitymus uz pirmaji ND turiu, ar atsiras treciasis TAIP. namu darbas randasi keli puslapiai atgal.
aciu  4u.gif

Uzskaitau, bet visus kitus darbus dek didesnes nuotraukas, nes tokios tikrai labai per mazos mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas mirksiukas.gif
1 psl pasiskaiciau kaip ikelt foto is flickr. taip ir dariau, tai nesupratau kame cia beda. virs nuotraukos arba small dydis, arba default. pasirinkus default dydi.ech, nesinori vel bandyt ikelinet antra namu darba, jei vel maza foto isikels. gal per photobucket bandysiu 2 Nd.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 08 18, 20:27)
aciukas  mirksiukas.gif 
1 psl pasiskaiciau kaip ikelt foto is flickr. taip ir dariau, tai nesupratau kame cia beda. virs nuotraukos arba small dydis, arba default. pasirinkus default dydi.ech, nesinori vel bandyt ikelinet antra namu darba, jei vel maza foto isikels. gal per photobucket bandysiu 2 Nd.

Tai jokio skirtumo per kur keli. As visada keliu per photobucket, tik kazko jis man grybauja kelias dienas.

ISORA, laukiu fotkiu su dumais biggrin.gif
Atsakyti
R K, ilgai reiks palaukt, Trakuose dabar .. ax.gif

Beje, radau photostream'ą savo patį pirmą!!! bigsmile.gif buvau užmiršus prisijungimus, kaip gera į pirmas foto žiūrėt.. biggrin.gif gaila, kad ne visos.. Ech...
Atsakyti
Pasirodo reikejo daugiau paanalizuoti kas ir kaip flickr. manau, radau atsakyma del ikelimo. pirmus kartus nebuvau uploadinus i photostream, todel taip ir gavosi blush2.gif
Atsakyti
nuoroda Jei kas itališkai skaitot. Paprastos, nuoširdžios foto. Ypač "Italians" serija patiko. Aprašymai kokie!
Atsakyti
Ačiū, kad pasidalinai! 4u.gif
Atsakyti
Sakau ačiū ir aš.. Nes va, atrodo kaip tokios foto kabint gali,o pasižiūri ir.. bigsmile.gif Skaitau irgi itališkai maždaug..Tai supratau daug maž mintį.. 4u.gif

Atsakyti
Labas,

gal yra pažengusių su Nikonu Šiauliuose? biggrin.gif Norėčiau konsultacijos, rašykit į AŽ, gal sutarsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 19:49)
sorry, ketinau komentuot, bet kažkaip atidėjau ir pamiršau  blush2.gif poryt gal, gerai? nes šiandien po nordic walking esu negyvas šeškas, o rytoj mes išvažiuojam..

aš Tavo foto, jaučiu, neidentifikuoju, neskiriu. Tvarkingos, kokybiškos, bet jos kaip visų tavrkingų ir kokybiškų.. blush2.gif

buciau dekinga 4u.gif zmones fotografuoti pradejau geguze. modelius tam tikslui pati susiradau, visu fotosesiju nuotraukose pozavimas mano susakytas (ruosdavausi tam is vakaro), nes zmogiukai paprasti vietiniai lietuvaiciai smile.gif itariu mano nuotraukos ir liks nuobodzios, nes menines gisleles, deja, neturiu tam blush2.gif turbut reikes grizti vel prie vandens lasu ir gatves foto biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 18, 21:04)
nuoroda Jei kas itališkai skaitot. Paprastos, nuoširdžios foto. Ypač "Italians" serija patiko. Aprašymai kokie!

tokios paprastos atrodo, bet taip aki pritraukia. dekui 4u.gif
Atsakyti
Su pasauline fotografijos diena. 4u.gif

Ta proga dalinuosi šviežiausiu savo darbu. ax.gif
user posted image
Atsakyti