Sveikos,
oho kaip tuscia cia siandien
Kaip suprantu 2 uzskaitymus uz pirmaji ND turiu, ar atsiras treciasis TAIP. namu darbas randasi keli puslapiai atgal.
aciu
QUOTE(lunameja @ 2012 08 18, 16:56)
Sveikos,
Kaip suprantu 2 uzskaitymus uz pirmaji ND turiu, ar atsiras treciasis TAIP. namu darbas randasi keli puslapiai atgal.
aciu
aciu
Uzskaitau, bet visus kitus darbus dek didesnes nuotraukas, nes tokios tikrai labai per mazos
aciukas
1 psl pasiskaiciau kaip ikelt foto is flickr. taip ir dariau, tai nesupratau kame cia beda. virs nuotraukos arba small dydis, arba default. pasirinkus default dydi.ech, nesinori vel bandyt ikelinet antra namu darba, jei vel maza foto isikels. gal per photobucket bandysiu 2 Nd.
1 psl pasiskaiciau kaip ikelt foto is flickr. taip ir dariau, tai nesupratau kame cia beda. virs nuotraukos arba small dydis, arba default. pasirinkus default dydi.ech, nesinori vel bandyt ikelinet antra namu darba, jei vel maza foto isikels. gal per photobucket bandysiu 2 Nd.
QUOTE(lunameja @ 2012 08 18, 20:27)
aciukas
Tai jokio skirtumo per kur keli. As visada keliu per photobucket, tik kazko jis man grybauja kelias dienas.
ISORA, laukiu fotkiu su dumais
R K, ilgai reiks palaukt, Trakuose dabar ..
Beje, radau photostream'ą savo patį pirmą!!! buvau užmiršus prisijungimus, kaip gera į pirmas foto žiūrėt.. gaila, kad ne visos.. Ech...
Beje, radau photostream'ą savo patį pirmą!!! buvau užmiršus prisijungimus, kaip gera į pirmas foto žiūrėt.. gaila, kad ne visos.. Ech...
Pasirodo reikejo daugiau paanalizuoti kas ir kaip flickr. manau, radau atsakyma del ikelimo. pirmus kartus nebuvau uploadinus i photostream, todel taip ir gavosi
Ačiū, kad pasidalinai!
Sakau ačiū ir aš.. Nes va, atrodo kaip tokios foto kabint gali,o pasižiūri ir.. Skaitau irgi itališkai maždaug..Tai supratau daug maž mintį..
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 19:49)
sorry, ketinau komentuot, bet kažkaip atidėjau ir pamiršau poryt gal, gerai? nes šiandien po nordic walking esu negyvas šeškas, o rytoj mes išvažiuojam..
aš Tavo foto, jaučiu, neidentifikuoju, neskiriu. Tvarkingos, kokybiškos, bet jos kaip visų tavrkingų ir kokybiškų..
aš Tavo foto, jaučiu, neidentifikuoju, neskiriu. Tvarkingos, kokybiškos, bet jos kaip visų tavrkingų ir kokybiškų..
buciau dekinga zmones fotografuoti pradejau geguze. modelius tam tikslui pati susiradau, visu fotosesiju nuotraukose pozavimas mano susakytas (ruosdavausi tam is vakaro), nes zmogiukai paprasti vietiniai lietuvaiciai itariu mano nuotraukos ir liks nuobodzios, nes menines gisleles, deja, neturiu tam turbut reikes grizti vel prie vandens lasu ir gatves foto
QUOTE(Yvette @ 2012 08 18, 21:04)
nuoroda Jei kas itališkai skaitot. Paprastos, nuoširdžios foto. Ypač "Italians" serija patiko. Aprašymai kokie!
tokios paprastos atrodo, bet taip aki pritraukia. dekui
Su pasauline fotografijos diena.
Ta proga dalinuosi šviežiausiu savo darbu.
Ta proga dalinuosi šviežiausiu savo darbu.