Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 20:12)
Tai jei zmogus fotografuojasi del saves, nereik perdaug puostis, kad pirmoj eilej nekristu i aki grazus, ryskus ir panasiai rubai ?
Kaip tik norisi, taip ir daryk.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 21:58)
Kaip tik norisi, taip ir daryk.

Ne man norisi, o kitam,
(ar prisikabint nori?)
Atsakyti
ačiū visoms, na, rūbus visada galima pakeisti, tą ir padarysim kitąsyk smile.gif
Atsakyti
Na vėl su auto, kaip tokia?

Visi darome klaidas, bet juk gyvenimas neatėjo su taisyklėm...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 18, 11:30)
Na vėl su auto, kaip tokia?
/8296/7806981934_853ddde1c2_z.jpg[/img][/url]

Kadravimas ir kompozicija nuobodus - tekšt iš šono ir viskas, kojų kirtimas negražus. Abiejų rankų padėtis nepatinka, dirbtina kažkokia.
Apdirbimas nėra prastas, bet gal kontrasto daugiau norėtųsi, kad per kūną eitų šviesa gražiai...dabar jis visas vienodai pilkas...norisi kad kūno linijos žaistų, kad jomis būtų galima sekti, atrasti, ieškoti, grožėtis, kad kūnas, jo padėtis kažką "sakytų".

teisingai Say rašė...tokiems auto naujokėms ankstoka truputį...dėl to ir gaunasi tas auto toks "tuštokas".
Atsakyti
Ačiū už išsamų komentarą.. 4u.gif
Atsakyti
Isora, man tai grobai atsikise iskart krito i akis, ranka uzmesta taip nenaturaliai, kojos per sulenkima kirstos.
Uz uzuolaidos radiatoriaus siluetas tikriausiai.
O figura tai jau jo thumbup.gif
Ko su cigarietom nebandai biggrin.gif ?
Atsakyti
isora, man pilkumas j/b nerėžia akies, visai tinka, bet tas kairysis užuolaidos kampas atrodo lb buitiškai. rankų padėtis irgi "sunki". grobai visai gerai, i like biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 18, 14:22)
Isora, man tai grobai atsikise iskart krito i akis, ranka uzmesta taip nenaturaliai, kojos per sulenkima kirstos.
Uz uzuolaidos radiatoriaus siluetas tikriausiai.
O figura tai jau jo  thumbup.gif
Ko su cigarietom nebandai  biggrin.gif ?

Nu kur man tuos grobus padėt? biggrin.gif taip, žinau, kad per sulenkima, negalima per sulenkimus, bet čia jau taip gavosi....

Su cigarete irgi yra yra ir balkone su cigarete ir dūmais ir da vyno taure ir t.t. tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 08 18, 14:50)
isora, man pilkumas j/b nerėžia akies, visai tinka, bet tas kairysis užuolaidos kampas atrodo lb buitiškai. rankų padėtis irgi "sunki". grobai visai gerai, i like biggrin.gif

Na jo,su ranka gal sunkia, reiks peržiūrėt kitas.. O ten ne užuolaida, ten pagalvė *****, nepatraukiau arba reikėtu visai kojas nurėžt.. lotuliukas.gif
Grobai čia žinok naudingi kaip žlugtas.. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 18, 14:58)

Su cigarete irgi yra yra ir balkone su cigarete ir dūmais ir da vyno taure ir t.t. tongue.gif  lotuliukas.gif

Ei, tai ko nerodai???
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 18, 15:10)
Ei, tai ko nerodai???

Tai daug ko nerodau.. lotuliukas.gif Prie progos.. lotuliukas.gif Vakare gal.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 18, 15:22)
Tai daug ko nerodau.. lotuliukas.gif  Prie progos.. lotuliukas.gif Vakare gal.. lotuliukas.gif

Tai rodykis rodykis bigsmile.gif
Atsakyti