Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 17, 18:29)
Pirmoji nepaliko ispudzio visai. Kodel mergina lengvais permatomais rubais ir plikom kojom tarp akmenu atsigulus maunasi zieminius batus nesupratau smile.gif 4u.gif

viską labai logiškai susakei 4u.gif tiesiog draugė norėjo šiek tiek kitaip, na, ir pabandėm smile.gif Bet kokiu atveju dėkui už nuomones, po ilgo laiko jas skaityt žiauriai smagu biggrin.gif

lunameja, dėl techniškumo, užskaitau 4u.gif Nors man kilo tokia mintis naujokėms dėl ND. Man atrodo, dabar labai dėkingas laikas tuos ND daryt tiesiog lauke, neapsikraunant statomais daiktais - ypač dėl ryškumo zonos - tiesiog galime lauke prie kokių gėlių ar kokį šermukšnį ant medžio - ir šviesa geresnė, ir nuotraukos puikesnės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2012 08 17, 18:28)
pirma nepatinka, poza negrazi, tas remimasis i krasta ne. antra man irgi visai grazi, tik tas vinjetavimas nepatinka 4u.gif

nu žinok man vinjetavimo laikotarpis dabar, kaip gražu huh.gif čia kaip kažkada su actionais, persergi ir praeina:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 17 rugpjūčio 2012 - 18:50
QUOTE(solo @ 2012 08 17, 19:04)
Prašom pastabų wink.gif

Pirmojoje kazkas persistengta, merginos taikliai pakomentavo....tie zieminiai batai doh.gif Antroji nuotrauka patinka savo paprastumu ir perteikta ramybe. Labai graziai ir naturaliai sudetos pedutes!

Peonyblossom isdirbtos gelytes veza...ziureciau ir ziureciau. Jei mokeciau tai visas nuotraukas dazyciau tik patelinemis spalvomis smile.gif Bandziau snd ir pati taip pasizaisti, bet snipstas gavosi.

Modelis vandenyje patinka, nors tiek su poza tiek su suknele persistenkta, taciau bendras vaizdas ziurisi.
Atsakyti
Jei ne prieš, dar vieną man patinkančią rodau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 17, 20:09)

Raudona spalva atrodo liux, bet vat persisviecia lasekai pilvo..... nors ju gal nera, bet kai susilenkia, niu kliuna man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 19:18)
Raudona spalva atrodo liux, bet vat persisviecia lasekai pilvo..... nors ju gal nera, bet kai susilenkia, niu kliuna man  blush2.gif

natūralioj būsenoj pasilenkus taip ir yra kiekvienam.... na, kliūna tai kliūna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 17, 20:09)

Man sita foto nepatinka 4u.gif visu pirma rubai ni, ni, ni biggrin.gif kliuna fotografavimo kampas. nepatinka, kad kranto-vandens linija eina per veida. siaip emocija gl butu faina, jei ji geriau matytusi. mergina labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 08 17, 18:18)
na skirtumas kaip ir iziurimas, bet geriau pasakyk, kai tu ikeldineji is flickr? gal tu maza formata pasirenki? nes ten galimi keli variantai

pasirenku uppload, paskui add ir ikeliu is kompiuterio foto i flicrk. bet virs nuotraukos duoda tik small arba default nustatymus. default rinkausi.
reiks atidziau del nuotraukos dydzio 1 psl paskaitineti. greiciausiai, kad mazas formatas flickr, bet nemoku pakeist.badysiu is naujo kai tik issiaiskinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 08 17, 17:20)
turbut pavelavau biggrin.gif o taip noretus, nes jei atmintis neslubuoja, tai is taves dar neesu gavus komentaru, apart, kai budavo foto spelionems idetos. muset nenusipelniau dar hihihi.gif

sorry, ketinau komentuot, bet kažkaip atidėjau ir pamiršau blush2.gif poryt gal, gerai? nes šiandien po nordic walking esu negyvas šeškas, o rytoj mes išvažiuojam..

aš Tavo foto, jaučiu, neidentifikuoju, neskiriu. Tvarkingos, kokybiškos, bet jos kaip visų tavrkingų ir kokybiškų.. blush2.gif

QUOTE(solo @ 2012 08 17, 19:09)

na su lašiakais tai blogai, tokia graži moteris taip sugrūstu liemeniu parodyta.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 17, 20:27)
Man sita foto nepatinka 4u.gif visu pirma rubai ni, ni, ni biggrin.gif kliuna fotografavimo kampas. nepatinka, kad kranto-vandens linija eina per veida. siaip emocija gl butu faina, jei ji geriau matytusi. mergina labai grazi smile.gif

O kokius rubus noretum matyt? Man patiko raudona, nes visur balta balta balta dazniausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 19:49)
po nordic walking
wub.gif miau

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 20:01)
O kokius rubus noretum matyt? Man patiko raudona, nes visur balta balta balta dazniausiai g.gif

Reikia nuspręsti ar fotografuoji žmogų ar rūbus, jei rūbus, viskas ok, jei žmogų, tai kam tokie rūbai, kurie yra atitraukiantys dėmesį nuo žmogaus, o ir šiaip jau tokie nežinau, nenoriu nieko įžeist, ne toks mano tikslas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 rugpjūčio 2012 - 20:06
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 21:01)

nezinau, bet man nelabai butent sitas apsirengimas juodas maudimukas (?) ir raudona permatoma suknele (ar kaip cia pavadint) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 21:04)
Reikia nuspręsti ar fotografuoji žmogų ar rūbus, jei rūbus, viskas ok, jei žmogų, tai kam tokie rūbai, kurie yra atitraukiantys dėmesį nuo žmogaus, o ir šiaip jau tokie nežinau, nenoriu nieko įžeist, ne toks mano tikslas...

Tai jei zmogus fotografuojasi del saves, nereik perdaug puostis, kad pirmoj eilej nekristu i aki grazus, ryskus ir panasiai rubai ?
Atsakyti