Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 16, 21:14)

jlclove, galvos skausmas emocija? smile.gif
Antra kirpciau kvadratu, nes apacia nieko nesako.
Paskutine JB labai graziai ziurisi  4u.gif

na tai neturejo atrodyti kaip galvos skausmas, bet taip jau gavos biggrin.gif
dekui 4u.gif del kvadrato, tai reiks pabandyti, bet pati tokia poza sugalvojau, norejos parodyti. matomai nieko gero smile.gif

QUOTE(ich @ 2012 08 16, 21:19)

*noretusi vertikalaus kadro, emocija jauciasi smile.gif
**pirma patiko 4u.gif paskutine nea, nepatinka poza, fotografavimo kampas smile.gif del antros nezinau.. g.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(rG. @ 2012 08 16, 23:15)
Ai ne, dar neinu, dar įdėsiu portrečiukų
Kažkaip įdėti gavosi į vieną pusę, bet dzin, va pasižaidimai dviem visiškai skirtingais objektyvais - heliosu 44-2 ir nikkoru 105 2.8

fainiausia paskutine bigsmile.gif pirmoji, bent jau man, tamsoka

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 17, 00:05)
Man patiko veidrodyj atspindys, pati sarase turiu toki pabandyma  4u.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 17, 07:05)
Jclove, ačiū  4u.gif . Man iš taviškių su veidrodžiu patinka  mirksiukas.gif .

aciu 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 08:37)
man svajinga nuotaika.

kas nors nori kokių pastabų? turiu truputį kantrybės kokiai valandai biggrin.gif

turbut pavelavau biggrin.gif o taip noretus, nes jei atmintis neslubuoja, tai is taves dar neesu gavus komentaru, apart, kai budavo foto spelionems idetos. muset nenusipelniau dar hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 08 17, 16:08)
Nesuprantu, kas ne taip, kad tokia maza foto ikelia. ar gali buti,kad darant koliaza picasoj sumazina nuotrauka?hmmm

Nzn, kaip del picasos, bet gal nedaryk jokiu koliazu, kelk atskirai trys nuotraukas ir viskas. Mes nuotraukas dedam per flickr. Pirmam puslapy viskas aprasyta kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 17 rugpjūčio 2012 - 17:45
Prašom pastabų wink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 15:11)
Kad jau tu apie nika paklausei, tai ir man idomus tavojo niko atsiradimas, nes as tavo nika pamacius, vis nusisypsau, nes primena stai ka  biggrin.gif  :
http://www.youtube.c...h?v=v8CIDdKvUkg

nu kadangi taip draugiskai atsakei, tai daba ir man reik. nieko mano nikas nereiskia, pirma fraze (ar labiau garsas) ka sugalvojau. o siaip jo, garsas tai toks, kap vaidinant masinyte. raliuot man patinka smile.gif
Atsakyti
Dekui, bandau po viena smile.gif per flirck pirmai dejau.
ND 1

user posted image
user posted image
user posted image

Viena nuotrauka virs 3MB, ar ne didesnes turetu isikelti?mistika man, kazka ne taip padariau.et
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 rugpjūčio 2012 - 18:12

Lunameja, didesni dydi pasirink, yra 1 psl. parasyta kaip ikelti foto is flickr 4u.gif

Solo, antroji miela, tik daugiau erdves noretus kaireje. Pats jb labai grazus. Cia per gradient map vertei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 rugpjūčio 2012 - 18:16
QUOTE(lunameja @ 2012 08 17, 18:09)
ND 1

Viena nuotrauka virs 3MB, ar ne didesnes turetu isikelti?mistika man, kazka ne taip padariau.et

na skirtumas kaip ir iziurimas, bet geriau pasakyk, kai tu ikeldineji is flickr? gal tu maza formata pasirenki? nes ten galimi keli variantai

solo, man antra patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 17 rugpjūčio 2012 - 18:19
QUOTE(solo @ 2012 08 17, 19:04)
Prašom pastabų wink.gif

Na, techniskumo as da nylabai suprantu, tai pasakysiu ka matau blush2.gif
Man pirmoj foto leskos plikos kliuna, nu nors butu bent kazkoks sijonas trumpas g.gif , dar galetu tilp kairej visas batas vietoj palikto didesnio ploto desinej.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 17, 18:15)
Solo, antroji miela, tik daugiau erdves noretus kaireje. Pats jb labai grazus. Cia per gradient map vertei?

taip, visad per gradient verčiu, paskui pastumdau kokius levelius. nors pamenu laikus, kai gražus jb buvo kažkur away biggrin.gif o kam daugiau erdvės, jei joje nieko prasmingo? Čia man dar neatrasti fotografiniai triukai, aš iš tikrųjų kolkas dar "nematau", kada tos erdvės reikia, kada ne. Ir kada galūnes pakapot galim, o kada žmogus turi būt visas, kaip kad Rytine Kava kad sako "bato trūksta" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 17, 19:04)
Prašom pastabų wink.gif

pirma nepatinka, poza negrazi, tas remimasis i krasta ne. antra man irgi visai grazi, tik tas vinjetavimas nepatinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 17, 17:04)
Prašom pastabų wink.gif

Pirmoji nepaliko ispudzio visai. Kodel mergina lengvais permatomais rubais ir plikom kojom tarp akmenu atsigulus maunasi zieminius batus nesupratau smile.gif 4u.gif
Antroji daug geresne. Miela emocija merginos, grazus JB. Patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 08 17, 19:09)
ND 1

Man tai gerai biggrin.gif
Atsakyti